Community Status Updates
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πω ρε συ μλκια αν έγινε έτσι.... Τέσπα κοίτα να τελειώσεις τις κωλοπανελλήνιες και θα περάσεις ένα καλοκαίρι μούρλια.... Και πάλι καλή επιτυχία!!!!! Καλά να περνάς.
Mar 26 2010 17:07
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Πηγαμε Κρητη... Η Κρητη ητανε τελεια, η εκδρομη χαλια. Δεν ξερω για ποιο λογο και τι μουντζα ειχαμε φαει, παντως τσακωνομασταν ολοι μεταξυ μας, καποια παιδια πηγαν και στο νοσοκομειο και γενικα η ατμοσφαιρα μεταξυ μας ηταν η χειροτερη που θσ μπορουσε να υπαρχει. Και ηταν μ@λακια αυτο γιατι παντα ημασταν μια παρεα και παντα περνουσαμε τελεια στις εκδρομες, δεν καταλαβα γιατι στην τελευταια μας εκδρομη να τα ισοπεδωσουμε ολα..
Mar 25 2010 10:38
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Kαι εγώμια χαρά είμαι όλα ήρεμα;;;; Που θα πάτε; Εύχομαι να περάσεις καλά!!!!!!!!!!!!!!
cy......
Mar 18 2010 16:17
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Hey! Μια χαρα, εσυ ολα καλα; Αυριο παω 6ημερη ποια προετοιμασια μου λες εσυ :P
Πώς πας?
Mar 18 2010 00:34
tsintori → iristella
Είναι και 82 manga. Έχω να λιώσω. Thanks, καληνύχτα!!!!!!!!!!!! Και ξανά sorry για τα spoils.....
Dec 11 2009 01:14
iristella → tsintori
[URL="http://manga.animea.net/mpd-psycho.html"]MPD Psycho[/URL]
Have fun!^^
Dec 11 2009 01:09
tsintori → iristella
ωχ, τώρα που το ξαναείδα κατάλαβα τι μλκια είχα γράψει. Gomeeeeeeeen. Θα είμαι πιο προσεκτικός μεγάλη Iri :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:.......
Λοιπόν, κάτι άκυρο. Υπάρχει κάτι αηδιαστικό,ανώμαλο και ιδιοφυές να διαβάσω μετά το uzumaki;;;;;
Dec 11 2009 00:46
iristella → tsintori
Και στο Naruto και στο Gyo Kαι κάπου αλλού που τώρα δεν μου έρχεται. :P
Πρόσεχε μικρέ Tsi. XD
Dec 11 2009 00:29
tsintori → iristella
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......... Yes, στο naruto δε λες;;;;;;
Dec 11 2009 00:20
iristella → tsintori
Ηello tsintori kun. Τι κάνεις? ^^ Να σου πω παιδί, δίνε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στα spoilers γιατί τώρα τελευταία σου έχουν ξεφύγει κανά δύο. Okie?
Dec 10 2009 01:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed