Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → tsintori
Χμμμ I ll let it pass this time tsintori kuun.......... But only this once...... Μετα απο αυτο θα υπαρξουν συνεπειες......
Αύγ 25 2008 19:36
Zoro → tsintori
[B][I] Και εσύ marimo δεν ντρέπεσε να βασανίζεις την iri-chan. Go and sleep for a couple of days.
[/I][/B]Νop,teasing her is just priceless:hehehe:
{she's worst than me,believe me:nanana:...it's self-defense!!}
Αύγ 25 2008 19:19
tsintori → iristella
Gomen Iri-chan. Δεν ήξερα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις:emptyonexg1:.
Θα με συγχωρέσεις ποτέ:blingeye2:;
Και εσύ marimo δεν ντρέπεσε να βασανίζεις την iri-chan. Go and sleep for a couple of days.
Αύγ 25 2008 19:17
Zoro → tsintori
[B][I]Λεω που πηγες και ειπες στον Zoro οτι θελω πολεμο...... Το ειδα το vm που του αφησες.... Αναβεις φωτιες για να εχω εγω μετα να γραφω ε? Καλααααα
[/I][/B]Tsi-kun παντα ετσι!!!:wooi2:
Κουρασε την οσο πιο πολυ μπορεις...ειναι priceless φαση!!!:awww:
{ναι iri λες και δεν θα το βλεπα αλλιως!!!χεχε ελεος τωρα εμπλεξες tsi,θα αφηνουμε μυνηματα στο προφιλ σου για τον καυγα μαςXD}
Αύγ 25 2008 18:18
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
ναι ρε καλο ειναι.. αλλα καμια σχεση με το ναρουτο κι απο το bleach αν και το Bleach το πλησιαζει επικινδυνα... το ναρουτο ειναι ακομα ετη φωτος μακρια του!
Αύγ 25 2008 18:16
iristella → tsintori
Λεω που πηγες και ειπες στον Zoro οτι θελω πολεμο...... Το ειδα το vm που του αφησες.... Αναβεις φωτιες για να εχω εγω μετα να γραφω ε? Καλααααα
Αύγ 25 2008 16:29
tsintori → iristella
"tsintori kun απο καρφωμα παμε καλα ε?????? Καλαααα θα δεις και εγω..... Απο εδω και περα θα στο αλλαξω το Nick......."
Δεν το πιασα;;;;;;;
Αύγ 25 2008 16:25
iristella → tsintori
tsintori kun απο καρφωμα παμε καλα ε?????? Καλαααα θα δεις και εγω..... Απο εδω και περα θα στο αλλαξω το Nick.......
Α και Zoro αυτος ο οποιος δεν μαθαινει ποτε εισαι εσυ.........
Αύγ 25 2008 15:22
iristella → tsintori
Yeap I do.......... Ασε και εγω εχω δουλεια μπροστα μου αυτον τον καιρο........ Καλο μας κουραγιο.
Αύγ 25 2008 14:52
tsintori → iristella
Έχεις εξεταστική τώρα;
Damn εγώ θα μείνω πίσω σε όλα αυτή τη χρονιά. Τι να κάνουμε. Το άλλο καλοκαίρι πάλι......
Αύγ 25 2008 14:48
iristella → tsintori
Αναγκαστικα ναι... Εχω διαβασμα τωρα και δεν προλαβαινω... Αλλα θα το τελειωσω καποτε που θα μου παει......XDDD
Αύγ 25 2008 14:44

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται