Community Status Updates
tsintori → Zoro
Holy c............ Είδα το τραπεζομάντηλο που έγραψες. Πραγματικά αν ανοίξεις όλα τα spoilers το μέγεθος είναι τρομακτικό. Μην μου πεις τώρα ότι περιμένεις απάντηση;;;;;;
Sep 02 2008 00:07
tsintori → ichigo13
Ναι το ξέρω ότι ήταν ψεύτικο το σφυρί.
Με αυτά που έπαθε ο Usopp μου φανήκανε πολύ άκυρα.
Sep 01 2008 23:05
tsintori → GkLoc
Temme μην με σποιλεριάζεις.
Ρε συ δύο στιγμές μου φάνηκαν πολύ άκυρες αυτό είναι όλο....
Ούτε πρόκειται να σταματήσω να το βλέπω για αυτό το λόγο.
Απλώς μου φάνηκε ο τρόπος πολύ gtp.....
Περιμένω pm να μου πεις για ποιες σκηνές εννοείς.
Sep 01 2008 23:03
ichigo13 → tsintori
Γενικά λίγες μάχες στο one piece είναι καλές!Θα πρέπει να έχεις συνηθήσει από το naruto που έχει καλύτερες.Μάλλον γι'αυτό το λές!Πάντως το σφυρί του Usopp δεν ήταν τόσο βαρύ όσο φαινόταν.Ψέυτικο ήταν!
Sep 01 2008 21:54
GkLoc → tsintori
Ρε Tsi-Kun στα 40 επεισοδια που ειδα Naruto,ηταν πολυ πιο gtp καταστασεις απο αυτες που λες εσυ,
Οσο για τον Usopp ειχε Μοτιβο και δεν επεφτε κατω,την ατακα που πεταξε δεν την θυμασε???
Απορω που σε ενοχλησε αυτο και οχι που ο Zoro δεν κοπηκε στην μεση απο Mr.1,Αυτο δειχνει ποιους προτιμας...
Sep 01 2008 21:38
Zoro → tsintori
Αυτη με τον Sanji so so,αυτη με τον Zoro φοβερη,απ τις καλυτερες για μενα και του Luffy επισης...της Nami κι αυτη so so,αλλα οντως αυτη με τον Usopp/Chopper ηταν τελειως gtp και γενικα δεν πηγαινα τους Mr.4 και Miss MerryChristmass..τετοιους χαρακτηρες δεν μπορω να τους παρω σοβαρα κι εγω...αρα μην ανυσηχεις εχει και καλυτερα πιο κει...βεβαια εχει κι ακομη 1-2 σαν αυτην την μαχη πιο κει στην ιστορια αλλα τι να γινει:canthelp:
Οσο για τον Luffy,ε αμα ειναι να σε σωσει τετοια θεα ας με καρφωναν κι εμενα:himitsu:
{λεμε τωρα,don't mess with unpsofableXDD}
Τα λεμε,εγω την κανω σε λιγο...^^
Sep 01 2008 20:58
tsintori → Zoro
Yo Marimo!!!!!!!!!!
Ακολουθεί post από δύο πράγματα που μου την έσπασαν πάρα πολύ σε αυτά τα επεισόδια.
[COLOR=White]Καλά είδα την μάχη του Usopp/chopper με Mr4 και μου την έσπασε πααααααααααααααρα πολύ. Δεν λέω ωραία ήταν αλλά όταν βλέπω τον Usopp να τον χτυπάει ένα ρόπαλο 4 τόννων στο κεφάλι και μετά να μπορεί να σσηκωθεί και να πολεμήσει ε είπαμε πια. Και ο Luffy τον κάρφωσε με εκείνων τον γάτζο ο Crocodile τον καταπίνει μια κινούμενη άμμος και ζει ε είναι λίγο λαλακία.
Ρε mangaka εντάξει το έχουμε καταλάβει ότι δεν θες να σκοτώνεις τους χαρακτήρες σου αλλά είπαμε.
[COLOR=Black]Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα...........
Ελπίζω τουλάχιστον σε επόμενες μάχες να μην είναι τόσο ψεύτικο..
Bye,bye
[/COLOR][/COLOR]
Sep 01 2008 20:53
GkLoc → tsintori
Yo Aργησα να σου απαντησω αλλα το κανω τωρα,
Τι ενοεις Blood Money???
Το μονο που μου θυμιζει ειναι ενα απτα αγαπημενα μου παιχνιδια το Hitman,Αμα ενοεις αυτο...
Sep 01 2008 13:32
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
sto 70 το παρατησα για λιγο γιατι πορωθηκα αγρια με το vampire knight... απο αυριο παλι One piece...
Sep 01 2008 00:13
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ηiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
One piece που βρίσκεσε;
Aug 31 2008 23:53
Umi no Ossan → tsintori
Ειναι ο καραγκιοζης ηλιθιος κλπ κλπ Griffith..... Ε αφου γυναικοφερνει !!!!! Ασε κ το παρελθον κ το μελλον του Guts τα σπαει !!!! (μελλον αν διαβασεις το manga, αν κ κατι μου λεει πως θα το πιασεις κατευθειαν !!!! )
Aug 31 2008 00:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed