Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
tsintori → iristella
thanks iri-chan. Απλώς έχω δει τόσες απόψεις (και από άλλα sites που δεν ξέρω ποια είναι η σωστή).
hope ότι η εξεταστική πάει καλά.....
Σεπ 08 2008 00:28
iristella → tsintori
Τsintori kun για την amaterasu λεω αναλυτικα σε [URL="http://www.anime.gr/forums/229545-post1104.html"]αυτο[/URL] το ποστ.Kαι εχω βρει και εικονα που δινει ακριβως τον ορισμο της amaterasu οπως και internet link. Hope it helps!!!
Σεπ 08 2008 00:23
tsintori → karkas
Ναι είναι πολύ ενδιαφέρον αν και τα βαζεί αργά το κερατό μου. Τετάρτη στι 1 το βράδυ νομίζω τα έβαζε.
Ευτυχώς που έχουμε και το internet.
Σεπ 08 2008 00:16
karkas → tsintori
τα εχω βρει και γω, εχω κατεβασει 5-6 απο veoh TV
Μιλαμε τα σπανε, και μου αρεσει ειδικα ο Δανέζης! Με τον άλλο λίγο χάνομαι, γιατί μιλάει υπερβολικά αργά!!!
Σεπ 08 2008 00:14
karkas → tsintori
ρε συ βλεπεις το συμπαν που αγαπησα ??? δε μου λες, αυτο συνεχιζεται ακομα????
Σεπ 08 2008 00:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
yep καντο... Απλα θα απαντησω το βραδυ γιατι τωρα την κανω
Σεπ 05 2008 19:29
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ωχ, με βρίσκεις εντελώς αντίθετο σχεδόν σε όλα. Θες να σου στείλω pm με απάντηση;
Σεπ 05 2008 19:25
Πολυ.
Πρωτα μου την εσπασε που εφυγε τοσο νωρις και ευκολα κι αποτομα ο L απο το παιχνιδι. Πιστευα πως δεν ειχε πραγματικα πεθανει αλλα κατι παιζοταν,
Δευτερον τα επεισοδεια με την εταιρεια μου φανηκαν αχρηστα, σαν filler και ειχα βαρεθει τη ζωη μου, ειχα ξενερωσει καργα.
Μετα τον αντικαθηστουν τον L 2 τραγικα κατωτεροι του (mello-clear) και μου την εσπασε που παρουσιαζαν τον clear τοοοοσο παιδακι. Νταξει.. θελαν να τον κανουν να μοιαζει με τον L Και του βαλαν διαφορα τικ κλπ απλα αντι να τρωει οπως ο L, επαιζε με στρατιωτακια-ακουσον ακουσον!
Μετα, αυτο που με ξενερωσε πιο πολυ απο ολα ηταν το ΑΘΛΙΟ τελος. Ημουν σιγουρη πως θα πεθαινε ο Light αλλα οχι τοσο αθλια... Ασε που εξευτελιστηκε τελειως πριν πεθανει και τα πηρα, και ο L εμφανιστηκε μονο για ενα δευτερο και το περιμενα τελειως αλλιως... Δηλαδη ενα τετοιο εργο, με 2 τεραστιες ευφυιες με 1 ευκολο θανατο (L) και αλλον εξευτελιστικο και αδιαφορο θανατο (Light) Και μια καημενη Misa-πρων πρωταγωνιστικος ρολος- να χανει το ρολο της για 10 επεισοδεια δηλαδη ελεος!
Και ενω ξεραμε ποσο ηθελε τον light της αφιερωσαν μονο μια σκηνη στο τελος...
Δεν ξερω ξενερωσα απειρως ..
Σεπ 05 2008 19:22
Σιγα καλε δεν την υποστηριζω απλα δεν βρισκω γιατι τοσο μισος απο μερια της Ιριστέλλας..
Σεπ 05 2008 15:02
Zoro → tsintori
nop y???
[περαν μερικων αστειων και περαν του οτι εμφανισιακα μου αρεσει ακομη δεν νομιζω να το δειξα πουθενα ε?:P]
Σεπ 04 2008 19:20

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται