Community Status Updates
tsintori → Umi no Ossan
Πωπω ρε συ βλέπω το παρελθόν του Gutts και έχω μείνει λαλάκας....... Είμαι στο σημείο με τον(την) Griffith. (Αλήθεια τι είναι διότι στα μισά strips τον γράφουν he και στα άλλα μισά she).
Πάλι η κυρία από κάτω μειώνει τον J;;;;;;
Aug 30 2008 19:16
Zoro → tsintori
Με τπτ μην ανυσηχεις,εχω δει μερικα spoiler videos στο youtube{στα γρηγορα παντα!} και με πορωσαν μερικες κινησεις απο sasuke και απο itachi η iri μου χει πει 1002 και θελω να τον δω οπωσδηποτε....τα λεμε λοιπον^^
Aug 30 2008 19:06
tsintori → Zoro
Ok....... Πάντως να ξέρεις ότι έχεις μείνει σε πολύ καλό σημείο. Μην την αφήσεις τη σειρά........
Aug 30 2008 19:04
Zoro → tsintori
χαχα τσου...ρε δεν προλαβαινω,απο δευτερα ξεκιναω διαβασμα και θελω να χαρω τις τελευταιες στιγμες στο forum...οταν δω θα σου πω,γιατι το ενδιαφερον μου για την σειρα ειναι αμειωτο...ο χρονος μονο μου λειπει:P
Καλη Συνεχεια με τη σειρα λοιπον,fellow kaizoku!;)
Aug 30 2008 19:00
tsintori → Zoro
Nαι είδα άλλο ένα τώρα. Και εσύ όμως δεν πας πίσω. Naruto είδες που μου είπες χθες ή μπα.
Aug 30 2008 18:38
Zoro → tsintori
indeed I am:wooi2:...I had a great teacher...and she's female:bleh:
Aug 30 2008 18:08
tsintori → Zoro
Έλεγα ότι κάποιον θα πολεμήσει αλλά όχι αυτόν.
Zoro you.....spoiler.
Aug 30 2008 17:56
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Για τα fillers του one piece μπες [URL="http://www.arlongpark.net/Anime/Episodes"]εδώ.[/URL]
Αυτά που είναι mostly fillers δες τα.
Aug 30 2008 13:49
tsintori → Zoro
"Χεχε οι μαχη με τον Crocodile οπως και η[B] Zoro vs. Mr.1 [/B]ειναι απο τις καλυτερες τις σειρας...ελπιζω να σ'αρεσουν/σ'αρεσαν πολυ!!"
Zoro temme are you spoiling me;;;;;;;
Aug 30 2008 13:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed