Community Status Updates
tsintori → Anelis
Nice nice, πληροφορικής και τηλ/νιών είμαι στην Αθήνα εγώ.....
Τελικά θα το χάσετε το μάθημα;;;;;
Jun 14 2010 09:52
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Kαλά ρε παιδί μην βαράς :P...... Τι να πω, καλή επιτυχία κοίτα να απολαύσεις το καλοκαίρι όσο περισσότερο γίνεται!!!!!
May 29 2010 20:36
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Αμαν μωρε, στο χω ξαναπει.. Στο διερμηνεων/μεταφραστων στην Ιονιο.. Δεν νομιζω να το πιασω.
Αστα.. η φετινη χρονια ηταν αστα να πανε. Αισθανθηκα οτι τοσος κοπος ηταν για το τιποτα. Τελος παντων.
Συνεχισε το ξυσιμο xD
May 29 2010 19:03
Τώρα ψιλοξύνομαι εεεεεεε εννοώ μαζεύω δυνάμεις για την επερχόμενη εξεταστική...........
Είδα, τα ψιλοκάψανε φέτος πρέπει να ήταν από τις χειρότερες χρονιές!!!!! Για ποια σχολή σκέφτεσαι;;;;;
May 29 2010 13:11
Αλοοοο!! Καλα μωρε!
Δεν ξερω πως τα πηγα, τα θεματα ηταν τελειως gtp σε ολα τα μαθηματα, το παλεψα βεβαια, κι αν εξαιρεσουμε τα μαθηματικα, πιστευω καλα τα πηγα...
Εσυ τι κανεις?
May 29 2010 12:53
Γεια σου Έλλη, τι γίνεται;;;;;;
Πως πιστεύεις ότι τα πήγες συνολικά;
May 29 2010 12:51
tsintori → GkLoc
Έλα ρε συ, εγώ πέρισυ έδωσα, τεχνολογική ήμουν πάντως....... Οκ, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να είσαι συγκεντρωμένος και τπτ άλλο (θα το έχεις βαρεθεί να το ακούς αυτό)........
Οκ ναι τα maths είναι λίγο αγγούρι αλλά αν έχεις διαβάσει όλη τη χρονιά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα..... Άντε καλή επιτυχία και στα άλλα!!!!!!!!!!
May 18 2010 00:38
GkLoc → tsintori
Ελα ρε Tsi...χαμενεεεεε :P
Τελειως ηλιθιο το θεμα "αυτομορφωση" αλλα δεν περιμενα ετσι και αλλιως τιποτα σωικο...καλα τα πηγαμε εκθεση,δεν εχω παραπονα...εσυ ? Σημερα εδωσα μαθηματικα , καλα και εκει...το ζορι ειναι μεθαυριο...μαθηματικα κατευθηνσης...εχει να πεσει γερη π****α...εσυ τι κατευθηνση εισαι ?
May 17 2010 22:54
Mην ανησυχείς....... Θα τα έχεις πάει μια χαρά! Συγκεντρώσου και στα υπόλοιπα και όλα θα πάνε μια χαρά!!!!!!! Άντε καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα και θα σε ξαναρωτήσω μόλις τελειώσουν τα μαθήματα.......... Να είσαι καλα!!!!!!!!
May 15 2010 17:18
Ase, ta neura m espasan. Den 3ero pos ta piga pantos ama bro tous g@mhmenous p balan ta 8emata 8a tous g@mhso!
May 14 2010 23:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed