Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → tsintori

Υeap..... Και είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες so far.... Μέχρι στιγμής τρία επεισόδια έχει βγάλει το maria Holic και εχω πεθάνει στα γέλια.... Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Ιαν 24 2009 17:49
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Οχι ρε τι λες. Στο διαγωνισμα ειχε πεντε ερωτησεις. Εγραψα συνολικα απο ΟΛΕΣ τις ασκησεις 4 γραμμες και πηρα 18. Δεν χρειαζεται διαβασμα με αυτον.
Ιαν 24 2009 17:16
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Το ava είναι άντρας;;;;;
Ιαν 24 2009 10:38
Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Είναι θέμα επιλογής my dear. Άγχος μόνο δεν πρέπει να έχεις. Βλέπω μερικά παιδιά στο σχολείο να διαβάζουν μέχρι τις 3 το βράδυ, όταν δεν τους βγαίνει μια άσκηση και να τα βάζουν με τον εαυτό τους κτλ.... Εγώ προστοπαρών είμαι ok. Λίγο χρόνο παραπάνω να είχα..... Εσένα btw σου αρέσουν τα θετικά μαθήματα;;; ps Δεν πιστεύω να κάθεεσε να διαβάζεις εκείνη την παλαιολιθική λακαμία που λέει δήθεν για την τεχνολογία...... BB
Ιαν 24 2009 00:09
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Κάπου στο 160. Δεν είδα πολλά στις διακοπές. Να σου πω την αλήθεια δεν είχα και όρεξη, καθόμουν στον pc για να ακούσω λίγη μουσικούλα και να παίξω κανά παιχνιδάκι...... Άντε καλή επιτυχία.....
Ιαν 23 2009 23:57
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

τσι-κουν,σρυ για την αργοπορία στην απάντηση,ξεχάστηκα!!:P Ναι,θέλω σύντομα να βάλω και τπτ διαφορετικό από One Piece και Berserk που βάζω πάντα για σετς,αλλά με την εξεταστική που χρόνος...από Μάρτη και μετά:P Φυσικά και επέλεξα Robin για waifu...υπάρχει πιο ψυχούλα,ομόρφη,με συγκινιτική ιστορία και δυναμική γυναίκα? (απάντηση:όχι :3) Όταν με το καλό δεις την ιστορία της θα με καταλάβεις;) Εσύ τι λέει τώρα,που είσαι στην σειρά?
Ιαν 23 2009 17:43
Φωτογραφία

hmmm με τρομαζεις... τετοια με περιμενουν του χρονου? damn
Ιαν 23 2009 14:44
Φωτογραφία

Τις τελευταίες μέρες είμαι πτώμα. Περιμένω τώρα ένα τετραήμερο την άλλη εβδομάδα μπας και ξεκουραστώ.......
Ιαν 23 2009 14:29
Φωτογραφία

lol καλα. Εσυ? Εγω να δεις πως ελιωσα οταν μου το πανε οι γονεις μου :P
Ιαν 22 2009 23:54
Φωτογραφία

Lol γιαγιά--> πιου πιου. Έλιωσα!!!!!!!!!!!! Τι γίνεται;;;
Ιαν 22 2009 23:19
Φωτογραφία

sLingEr → tsintori

Τι ρωτας μωρε ... και εγω απο αλλου τοις πειρα ... χαχαχα ανεβαζω και αλλες νομιζω θα σου αρεσουν ... βασικα και εσυ αυτες που εχεις τα σπανε ειδικα ο ulqui !!!!!!
Ιαν 19 2009 23:33
Φωτογραφία

tsintori → sLingEr

Mε την Hinata αν και βλέπω ότι όλες οι εικόνες που έχεις είναι φοβερές. Σε πειράζει να αποθηκεύσω μερικές στο pc;;;
Ιαν 19 2009 14:59
Φωτογραφία

sLingEr → tsintori

Ty !!!! για πιo sig λες ομως ???
Ιαν 19 2009 01:29
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Ρε συ τη avatar είναι αυτό;;;;; Ώστε Robin επέλεξες ε;;;;
Ιαν 18 2009 22:58
Φωτογραφία

tsintori → sLingEr

Το sig είναι απλώς καταπληκτικό!!!!!!!!!
Ιαν 18 2009 12:04