Community Status Updates
iristella → tsintori
Για ξεκάρφωμα. Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω αν θεωρείται σπόιλερ η όχι οπότε κάνω την πάποα. Χαχαχα από nosebleed έχεις να δεις ακόμη πολλά. Τον Jiraiya τον πατάει κάτω άνετα η Kanako. Περιμένω συμπληρωματικές εντυπώσεις. Btw, σχολείο δεν έχεις σήμερα?
Feb 16 2009 11:49
tsintori → iristella
Θα δω τα άλλα και θα σου πω.
Πάντως τι nosebleed ήταν αυτό της Kanako. Ούτε ο Jiraiya!!!!!!!
Τώρα γιατί λες "της" Mariya;;;
Feb 16 2009 11:44
tsintori → Zoro
lol δεν μου πέρασε καθόλου ότι είναι ο marimo.
Γιατί θα τα ξαναπιάσεις απ' το Μάρτη;
naruto να το τελειώσεις!!!!!!!!!!
Feb 16 2009 11:31
iristella → tsintori
Good to know you liked it..... Και εννοείται ότι είσαι με το πλευρό της Mariya. Δεν πιστεύω να υποστηρίζεις την ξενέρωτη την Kanako ε?
Feb 16 2009 06:49
Zoro → tsintori
Θενξ τσι-κουν,χαίρομαι που σου άρεσε,αν και παλιό είναι βασικά,από τα πρώτα και πιο πετυχημένα που είχα βάλει όταν γράφτηκα στο forum,αλλά ξέμεινα από κάτι καλό.:P
(Μάρτη σαν ξαναπιάσω anime θα βάλω τπτ καινούριο και διαφορετικό)
Όσο για το άβα,τι από που είναι;
Ο Μάριμος είναι,απλά σε fan art.:hahaha:
(είναι τόσο κούλ που δεν ξεχωρίζεται xD)
Feb 15 2009 20:45
tsintori → iristella
Είδα το πρώτο ep απ' το Maria Holic.
Παναγιά μου τη καίδη είναι αυτό. Σε μερικές στιγμές έριξα το γέλιο.
Θα το δω σίγουρα......
Bye!!!!!!!
Feb 15 2009 20:24
tsintori → iristella
Ευχαριστώ πολύ. Το διάβασμα καλά πάει. Καλή επιτυχία και στην εξεταστική σου. Θα το κατεβάσω μάλλον αύριο και θα σου γράψω. Καληνύχτα....
Feb 07 2009 00:25
iristella → tsintori
Έλα μου... Sorry Που δεν απάντησα πιο πριν αλλά είμαι σε φάση μελέτης και περισυλλογής οπότε όσο multitasker Και να είμαι η ταχύτητα μου έχει πέσει.
Ευχαριστώ για τις ευχές!!! Να σαι καλά tsi kun! Εσύ πως πας με το διαβασμα?
Για το Maria Holic κατέβαζε από [URL="http://www.lolipower.org/"]lolipower[/URL]. Kαλή ποιότητα από gg μεγάλες ταχύτητες και όλα αυτά μόνο με ένα κλικ.
Have fun και περιμένω εντυπώσεις...
Feb 07 2009 00:15
tsintori → iristella
Γεια και πάλι. Τελικά είπα να κατεβάσω το Maria Holic. Θα μου πεις ένα site που να έχει τα επεισόδια σε καλή ποιότητα; thanks.
Feb 07 2009 00:01
tsintori → iristella
Σου πάει το πρασινάκι στο όνομα. Άντε καλή επιτυχία με το έργο σου. Μημ σε χάσουμε όμως!!!!!!!!!!!!
Feb 06 2009 14:46
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Ο,τι σκηνη εχει μεσα το ναρουτο, ειναι μαλ@κια απειρου καλλους. Τα υπολοιπα ειναι οκ,
Κοιτα, τα φιλλερ σαν φιλλερ δεν αξιζουν,γ την ακριβεια ειναι αθλια, αλλα πρεπει να τα δεις γιατι οπως εχουμε ξαναπει ειναι παρμενα απο το μανγκα και ειδικα καποιες σκηνες ειναι απαραιτητες για την πλοκη πουθα ερθει μετα τα φιλλερ.
Feb 05 2009 19:19
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Mε ψιλοαύτοσε μια ίωση αλλά σχετικά καλά είμαι τώρα. Τα fillers αξίζουν γιατί δεν εχω δει κανένα ή να δω τίποτα άλλο.
Feb 04 2009 22:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed