Community Status Updates
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Tι να σου πω, ελπίζω να μην το μετανιώσεις...... Χρειάζεται πολύ προσοχή ιδιαίτερα στα μαθηματικά (μην σου πω χέσε την φυσική και ασχοληθείς αρκετά με άλγεβρα και με την περσινή άμα δεν την κατέχεις καλά). Χωρίς πλάκα άμα δεν την παίζεις σχεδόν στα δάχτυλα την άλγεβρα των δύο αυτών χρόνων θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στη Γ.....
Btw η θερμοδυναμική είναι εντελώς χάλια (άσχετα με τον αν θυμάμαι σχεδόν όλα τα φαινόμενα.....), δεν την χρειάζεσαι κιόλας. Το δεύτερο μέρος είναι αρκετά πιο ωραίο και ενδιαφέρον.... ΒΒ
Jan 08 2009 22:49
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
μπα!! αλλαξα δρομο στην πορεια.. το καλοκαιρι αποφασισα να παρω τεχνολογικη..τον δυσκολο δρομο!! δεν τα κατεχω καθολου.. αλλα σημερα υπολογιζω σε ενα 18..καλα εγραψα αλλα για το φροντιστηριο βαριεμαι τοοοοοσο πλ να διαβασω...... σημερα βγηκε και το επεισοδειο.. που μυαλο για θερμοδυναμικες και πιπες τωρα...ειναι κι ο εεερωτας!!
Jan 08 2009 15:33
Ποιο κομ!!;;;;
Διαγώνισμα φυσική κατ;;;;; Θεωρητική δεν πήγαινες;;;;
Jan 08 2009 14:58
hahha το σκεφτηκα αυτο οταν σου εγραφα το κομ!!
ΑΑΑΑντε καλη αρχη... (με διαγωνισμα φυσικη κατ Grrr)
Jan 07 2009 23:42
Ε ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
Φαντάσου να μην ήταν και κοπέλα(you know what i mean!!!!!)....
Άντε και καλή (δυστυχώς) αρχή.
Jan 07 2009 23:32
eeeee λιγα για τον αντρα μου!!
Δεν ξερω αλλα να αγιασει το χερακι της κοπελιτσας :P:P
Οχι τι, μονο εσεις θα βλεπετε φωτο με την ινουε και τη ρομπιν με μπικινι XX small???
Ε ΟΧΙ!!!
Jan 07 2009 17:45
Η απόψη μου είναι ότι ο gaara είναι απίστευτα χάλιας.....
Αλλά σοβαρά τώρα μα ποιος πήγε και έφτιαξε τέτοιο sig(damn you fangirls).
Jan 07 2009 13:06
βασικα δεν την θυμαμαι την αποψη σου για τον Γκαρα! μα ναι δεν ειναι πολυ ελεος? Σε ενα αλλο φορουμ τη βρηκα και δεν ημουν σιγουρη τι ακριβως ηταν αυτο που εδειχνε. Σοβαρα τωρα, ειχα μια υποψια την οποια μου επιβεβαιωσατε εσεις εδω μεσα :P
Jan 06 2009 23:55
Ξέρεις ποια είναι η άποψη μου για τον Gaara, αλλά αυτή η μεγένθηση είναι πολύ lol.
Jan 06 2009 21:59
Zoro → tsintori
Χρόνια Πολλά,Ευτυχισμένο το Νέο Έτος και σε σενα tsi-kun!!!
Sry πού άργησα να απαντήσω,αλλά δεν έχω πισι αυτές τις μέρες και όλο από νετ σε νετ πηγαίνω για να απαντήσω!
[B][COLOR=Magenta]Have a Wonderful New Year[/COLOR][/B] λοιπόν!:wooi2:
Jan 02 2009 06:28
Yunancy → tsintori
απο ποιο χωριο εισαι?
[B]εγω μωρε εδω Αθηνα,δεν κατεβαινω τα χριστουγεννα και το πασχα χωριο γιατι δεν εχει κοσμο..ασε που εχει και τρελη υγρασια[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG]
ασε ρε ειμουν χαλια λεμε...χεστα.......
λολ πλακα δεν ειχε η εικονα που σου εστειλα?λολ
παρε αλλη μια
[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon%202/l_a3f9e0a039ca7b57f29eff518f1d9a2f.jpg[/IMG]
[/B]
Jan 01 2009 20:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed