Community Status Updates
GkLoc → tsintori
Παρατησα το Anime στο επεισοδιο 45 του Shippuden,ηταν πολυ βαρετο και και δεν μαρεσε καθολου,θα την συνεχισω καποτε την σειρα στο κοντινο μελλον...
Εδω δεν εχω δει τα τελευταια 12 επεισοδια One Piece,περιμενω να μαζευτουν πολλα και να τα δω,αυτον τον καιρο οποτε προλαβαινω βλεπω Monster,πριν λιγο καιρο εβλεπα Hajime No Ippo(Που τα σπαει αγρια,το αγαπημενο μου Anime),Eσυ?Προλαβαινεις να δεις κανα Anime η ν διαβασεις κανενα manga που και που?
Mar 07 2009 11:45
tsintori → GkLoc
Ναι τέλειωσα και την ύλη σε όλα και ξεκινάω από βδομάδα επαναλήψεις. Πρόσεχε ειδίκα στα μαθηματίκα. Θα τα χρειαστείς πάρα πολύ του χρόνου. Εν το μεταξύ θέλω να κάνω άπειρα πράγματα και δεν προλαβαίνω. Αλλά 2 μήνες είναι θα περάσου. Το έμαθες φαντάζομαι ότι θα σταματήσουμε νωρίτερα. Btw το manga του naruto το διαβάζεις ή έχεις μείνει μόνο στο anime;
Mar 06 2009 15:57
GkLoc → tsintori
Υο temmeeee....
Που εισαι ρε???
Πως πανε τα διαβασματα?Ειμαστε ετοιμοι για πανελληνιες?Εγω απτην αλλη λιονω στο διαβασμα στο δευτερο τετραμηνο διοτι στο πρωτο τα παραεχεσα,εχω και φορντιστιρια και γυμναστηριο,οποτε ελευθερος χρονος ΚΑΘΟΛΟΥ!
Mar 06 2009 15:47
Zoro → tsintori
tsi-kun να σαι καλά,ευχαριστώ για τις ευχές.!!!:wooi2:
Ναι,τελείωσα με την εξεταστική παρεπιπτόντως,όλα καλά,είμαι αθήνα αυτές τις μέρες για την ακρίβεια,πέρασα και από meeting και συνάντησα διάφορους φίλους από το forum.:Blissfull:
Με το που γυρίσω στην μαμά πατρίδα θα ξαναρχίσω να ασχολούμαι με το forum,δεν με χάνετε μην ανυσηχείς,τόσοι το εύχονται αλλά που τέτοια τύχη.xD
Τα λέμε,ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.:D
Mar 05 2009 11:52
Umi no Ossan → tsintori
Μια απο τα ιδια αλλα φουλ τριμηνο.... Ξενιτευτηκα για 3-4 τελευταια μαθηματα κ ειναι λιγο ζορι. Αλλα σταθηκα κ τυχερος. Βρηκα το καινουριο Naruto για το 360 (Ελλαδα δεν το εβρισκα)
Mar 05 2009 00:17
tsintori → Zoro
Χρόνια πολλά marimo με υγεία και ευτυχία......
Άντε να σε δούμε λίγο στο forum γιατί σε έχουμε χάσει το τελευταίο καιρό......
Mar 04 2009 22:47
tsintori → Umi no Ossan
Μια χαρά είμαι man. Πιεσμένος βέβαια αλλά 2,5 μήνες είναι θα περάσουν. Έσυ πως τα πας;;;;;
Mar 04 2009 22:43
Umi no Ossan → tsintori
Τι γινετε tsi-kun ??? καιρο εχουμε να τα πουμε. Ολα καλα ???
Mar 04 2009 18:18
Zoro → tsintori
Naruto θα το ξαναπιάσω σίγουρα γιατί,όπως είπα ήδη,μου άρεσε πολύ όσο είδα...λίγο θέλει για τον Μάρτη,να ξεμπερδεύω με εξεταστικές.;)
Τώρα πότε τον Μάρτη θα 'ναι αυτό...:canthelp:...θα 'χεις νέα σύντομα πάντως,λίγο λείπει πια.
Τα λέμε λοιπόν,καλή συνέχεια σε όλα tsi-kun.:P
Feb 23 2009 14:11
tsintori → iristella
Είχα 3ωρο. Για πρώτη φορά στα χρονικά!!!!!!!!!!!
Θα πάω για διάβασμα όμως σε λίγο μην το ξεφτυλίσω τελείως.
Μόλις δω και τα άλλα θα γράψω και στο thread.
Feb 16 2009 11:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed