Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
tsintori → Zoro
Όχι ρε δεν φαντάζομαι να υπάρχουν τέτοιες του Itachi εκτός άμα έχει φτιάξει κανα Fungirl.
Νταξει συμπαθητικούλα είναι αν και είναι ένα άβουλο ον. Θα δείξει μετά. Πάντως για την δουλειά που είναι καλή στο να κάνει δεν νομίζω να την δείξουν στο anime. (ero mode off).
Ιούλ 15 2008 18:30
Zoro → tsintori
Νομιζα καναν γυμνο itachi!!{lol!}
Να την χασουμε για λιγο!!:if:
Τεσπα,χαιρομαι πολυ που το πες πρωτα σε μενα και οχι "σ'αυτην"...πως σου φανηκε με την πρωτη ματια η Misa???
:nbleed:
Ιούλ 15 2008 18:26
tsintori → Zoro
Δηλαδή σαν τι να περίμενες. Έχω σκεφτεί και κάτι άλλο.
Λίγο άκυρο αλλά είδα την Misa στο Dn.
Ιούλ 15 2008 18:24
tsintori → GkLoc
Έλα ρε εδω πέρα έφτιαξες ολόκληρο αποχαιρετηστήριο post.
Welcome back.
Ιούλ 15 2008 08:52
tsintori → iristella
Λοιπόν anyway διόρθωσα το post μου στο uchiha fun group. Τώρα βγάζει νόημα χεχεχεχε.
Αν θες πες μου αύριο για την φώτο. Kαληνύχτα.
Ιούλ 14 2008 23:27
iristella → tsintori
Μηπως εννοεις με Pm? Γιατι e mail δεν εχω βαλει στο forum........ Αν εινα στειλτην και σου λεω.....Τι εννοεις δεν μπορεις να ανεβασεις εικονες? (ειμαι λιγο νυσταγμενη και δεν τα πιανω με την πρωτη τωρα θελω μια μικρη επεξηγηση)
Ιούλ 14 2008 22:54
tsintori → iristella
Iri-chan. Σου έχω μια φοβερή ιδέα για το Itachi... ε Uchiha fun group αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω την εικόνα. Δηλαδή μπορώ αλλά μετά θα νιώθω άσχημα... Θα στη στείλω με email και μετά μου λες αν θες να την ανεβάσω.
Εdit Δεν μπορώ να στείλω εικόνες απ' το forum.:emptyonexg1::emptyonexg1:
Ιούλ 14 2008 22:49
tsintori → Umi no Ossan
Φαντάσου να έγινε καμιά μλκια με το thread της Disney γιατί είδη είχε φάει ένα warning από εκεί.
Ιούλ 14 2008 13:51
Umi no Ossan → tsintori
Δεν εχω ιδεα...Στην αρχη νομιζα πως ηταν πλακα αλλα μετα διαβασα τα vm κ μαλλον δεν ειναι,αλλα δεν ξερω τι εγινε
Ιούλ 14 2008 13:47
tsintori → Sponis
Eυτυχώς που το κλείδωσες το θέμα sponi. Έπρεπε να δοθεί ένα τέλος στο spam. Ελπίζω να το καθαρίσετε και να ξανανοίξει
Ιούλ 14 2008 12:59

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται