Community Status Updates
iristella → tsintori
Arigatou tsintori kun.......... I also love it when I m Evil...
Jul 13 2008 23:34
tsintori → iristella
Tώρα είδα το post στο Disney. You are always mean (i love it :wooi2::wooi2::wooi2:)
Πανέξυπνο το υπονοούμενο. Πάω να γράψω και εγώ τώρα.
Jul 13 2008 23:21
tsintori → Elo
Oi cook. Thanks για το request.
Kαι sorry που σε πέρασα για κορίτσι.
Jul 13 2008 23:09
Zoro → tsintori
Χεχε χαιρομαι που με θεωρεις εμπειρο στελεχος του forum!!
{αν και υπερβαλλεις:kawaii:}
To referrals το χα κι εγω πολυ καιρο απορια αλλα δεν καταλαβα ποτε τι ηταν δυστυχως,sry!:if:
Aσε vm σε καναν admin τοτε προτεινω,που ξερουν καλυτερα!!;)
EDIT:Τυχαια ειδα οτι πηρες την απαντηση σου...χαιρομαι λοιπον!!!^^
Jul 13 2008 18:43
GkLoc → tsintori
Thanks για την Βοηθεια!!!
Οταν αλλαξω υπολογιστη(διοτι τωρ ΕΙΜαι στο Laptop)Θα δω αμα δουλευουν αυτα,Thanks again!!!!!!
Jul 13 2008 18:03
GkLoc → tsintori
Πιο Προβληματακι????
ξερω Εγω,Ειπα Να Κρατησω Anime στιλ Avatar\,παντως λεω να το ξαναβαλω!!ΛΟΛ!!
Jul 13 2008 17:56
tsintori → GkLoc
Oi σου έγραψα για το προβληματάκι με τα dvd.
Γιατί άλλαξες το avatar;
Jul 13 2008 17:33
tsintori → trynksssj2
Eμ sorry για την ενόχληση.
Μήπως γίνεται να μου πεις τη είναι τα Referrals;
Jul 13 2008 17:01
tsintori → iristella
Kαλά το ήταν απίστευτα βίαιο το είχα καταλάβει. Απλώς ήθελα να μάθω αν ανλώνετε μόνο εκεί ή αν έχει και ουσία. Μάλλον θα το ξεκινήσω αλλά αργότερα. Thanks
Jul 13 2008 16:02
iristella → tsintori
Οσον αφορα το elfen lied οι αποψεις διιστανται. Αλλοι το εχουν λατρεψει και αλλοι το εχουν κανει drop απο τα πρωτα 2 επεισοδια.... Εγω βρισκομαι καπου στην μεση να σου πω την αληθεια και κλινω προς την θετικη αποψη. Σε συγκριση με naruto Και op Που εχεις δει θα σου φανει απιστευτα σκληρο. Εχει παρα πολυ βια αιμα γυμνο και καποιες αλλες καπως περιεργες σκηνες να εχεις υποψιν οποτε αν δεν τα αντεχεις μην το αρχισεις καν. Απο την αλλη ομως πραγματευεται με πολυ επιτυχημενο και ωραιο τροπο την διαφορετικοτητα τον ρατσισμο τα λαθη και την μετανοια οπως (και για μενα αυτο ηταν ο λογος που με κερδισε) βλεπουμε τον ορισμο της αληθινης αγαπης να δινεται μεσα απο μια σαδιστρια δολοφονο πραγμα που αποδεικνυει οτι αν μη τι αλλο σε αυτην την ζωη ποτε δεν μπορεις να γενικευεις. Αν ειναι πες μου τι αποφασισες οκ?
Jul 13 2008 15:59
tsintori → iristella
Ιri-chan εντελώς τυχαία το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα trailer απ' το elfen lied.
Eπειδή το έχεις δει, το όλο πράγμα αξίζει;
Jul 13 2008 15:42
tsintori → GkLoc
Nαι ρε βλέπω. Θα πάω στο 7 σήμερα. Αλλά λίγο τα μαθήματα λίγο το ότι έχει και ένα ψιλοπρόβλημα το pc και λίγο οι συζητήσεις εδώ μέσα με έχουν αφήσει πίσω. Πάντως τον Αύγουστο θα το λιώσω.
Jul 13 2008 13:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed