Community Status Updates
tsintori → iristella
Και πάλι δεν ανοίγει αλλά μπορώ να φανταστώ. Δηλαδή πόσο μεγαλύτερο απ' του Zoro ήτανε;
Jul 16 2008 20:54
iristella → tsintori
Tsintori τελικα το εσπασα σε 2 spoiler tags...... Aν θες ακομη ριξτους μια ματια....
Jul 16 2008 20:19
Zoro → tsintori
oi tsintori,οτι ειπε η iri απο κατω,μονο βγαλε το "λιγο",βαλε "παρα πολυ" και εισαι OK!
XDXD
Jul 16 2008 19:18
tsintori → iristella
Μικρή ερώτηση, τι έγραψε στο spoil στο thread για την Μisa; Δεν ανοίγει γι' αυτό.
Jul 16 2008 18:18
Franklin → tsintori
Ναι βασικα ειδα το thread και επαθα πλακα με τα κατεβατα...Το bleach ειναι απο τις αδυναμιες μου και το one piece το λατρυω επισης αν και δεν εχω φτασει ακομα σε προχωρημενα επισοδεια... Ευχαριστω πολυ για το link :D
Jul 16 2008 15:04
Zoro → tsintori
Ναι δεν με διεκοψες μην ανυσηχεις!
Τα σεντονια της μονο τα δικα μου τα συναγωνιζονται{και υπερνικανε πολλες φορες:P},αρα ας το πανω μου για οταν να γυρισω...μεχρι τοτε θα σας κυβερναει αυτη:terror2:
Τα λεμε αργοτερα λοιπον,καλο διαβασμα/επιτυχια και σε σενα!:thatsit:
ΥΓ:Support Misa:congrats:
Jul 16 2008 13:28
tsintori → Zoro
2,5 ώρες;:deadga6:. Λοιπόν θα έλεγα ότι είμαι κάπου ανάμεσα (θα δείξει αργότερα). Όσο για την Iri λέω στο ποιος θα γράφει άλλα σεντόνια εκτός απ' αυτή. Λοιπόν αν είναι θα τα πούμε αργότερα. Ελπίζω να μπεις στο βράδυ. Καλή επιτυχία στην εξεταστική σου και sorry άμα σε διέκοψα.
Jul 16 2008 12:56
Zoro → tsintori
Χμμμμ,το γραψα πρωινες ωρες [ναι ειναι γνωστο οτι εχουμε αυπνιες εγω και η iri]αρα θα λεγα γυρω στο 2,5 ωρες+ βεβαια με διαλλειματα ενδιαμεσα...
Σε πολλες φασεις δυσκολευτηκα πολυ γιατι ηταν χυμα ολα τα quote και να τα ενωσω ετσι οπως ηθελα ηταν πραγματικα σαν ενα παζλ για μενα....η iri εκανε καλη δουλεια στο να με μπερδεψει και τις το αναγνωρησα...η πιο αξια μεχρι τωρα:P
Τωρα οσο για τ'αλλο.....χεχε καταρχας εισαι Misa fan ή hater??
{να ξερω δλδ αν θα πας μαζι της ή εναντιον της!}
Και μετα,μην ανυσηχεις ειστε 2-3 εναντιον της.....αλλα.....και παλι σας εχει!!:terror2:
Αρα περιμενετε να γυρισω και την κανονιζω εγω αν ειναι...
[βεβαια αν μεχρι τοτε εχει γεμισει καμια δεκαρια σελιδες θα σηκωσω λευκη σημαια:if:]
Γμμν εξεταστικη!:burningbe3:
Αυτη ειναι η αρχη ολων των κακων....τεσπα...παω να χαρω την τελευταια μερα μου λοιπον!!
Τα λεμε σε κανα group αν ειναι!!;)
Jul 16 2008 12:46
tsintori → Scorpion
Λοιπόν καταρχήν καλώς ήρθες. Κάνε λίγο κόπο να διαβάσεις τους κανόνες.
Απαγορεύεται το double posting και άλλα όπως θα δεις.
Jul 16 2008 12:40
GkLoc → tsintori
Toν ψευτη Ε????
Στο πρωτ ε[εισοδιο που τον δειχνει,Δεν θα σαρεσει και πολλυ ο Σχεδιασμος του,ομως με τον καιρο πιγαινει προς το καλυτερο!!!
Επισης,ΟΧΙ,Ακομα να μου ερθουν,Ελεος πια,Ομως σημερα πηρα του Dragonball Z,oποτε,κατι εχω να βλεπω!!!
Jul 16 2008 12:06
tsintori → GkLoc
Έλα ρε τι γίνεται. Τα πήρες τα Naruto; Στο One Piece τώρα θα δω τον ψεύτη. Μμμμ......
κάτι μου θυμίζει αυτό.
Jul 16 2008 11:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed