Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

tsintori → iristella

Morning morning. Τι κάνεις; να σε λέω από δω και πέρα "R"; Α και εγώ πλάκα προσπαθώ να κάνω. Απλώς μπορεί καμιά φορά να ακούγομαι πιο σοβαρός.:colddd::colddd:
Ιούλ 19 2008 09:53
Φωτογραφία

tsintori → Jiraiya

Ηi J. Να σε ρωτήσω κάτι; Σκέφτομαι να ανοίξω ένα thread στο Naruto subforum με τίτλο "Ποιο πιστεύεται ότι θα είναι το τέλος του manga". Να το ανοίξω ή πρόκειται να κλειδωθεί επειδή τέτοια πράγματα μπορούμε να συζητάμε στο " [URL="http://www.anime.gr/forums/../naruto/4881-naruto-latest-chapter-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers%5D.html"]Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers][/URL]";
Ιούλ 19 2008 09:49
Φωτογραφία

tsintori → Hatake Kakashi

Και εγώ μια χαρά. Thanks τα σπάει απλώς το sig.
Ιούλ 18 2008 13:58
Φωτογραφία

Hatake Kakashi → tsintori

Hι μια χαρα εσυ? η κοπελια ειναι η Kushina :D
Ιούλ 18 2008 13:51
Φωτογραφία

tsintori → Hatake Kakashi

Ηi τι γίνεται. Πρόσεξα τι νέα σου υπογραφή. Η κοπελιά στο τέλος ποια είναι;
Ιούλ 18 2008 13:42
Φωτογραφία

tsintori → neo^

Έλα neo. Το Naruto μου φαίνεται ξεκινά απ' το 312. Eίναι λίγο ποιο πίσω από εκεί που σταμάτησε αλλά δείχνει και Akatsuki που δεν έχει δείξει στο anime.
Ιούλ 18 2008 13:18
Φωτογραφία

tsintori → Phantom Duck

Έλα ρε Phantom τι κάνεις; Καιρό είχαμε να σε δούμε.
Ιούλ 17 2008 19:01
Φωτογραφία

tsintori → Franklin

Πολύ force βλέπω ρε παιδί μου. Star Wars fan; Αν ναι κάνε μια βόλτα [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/%2Astar-wars%2A.html"]εδώ[/URL] Edit: Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς.
Ιούλ 16 2008 23:05
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Λοιπόν λέω μόλις τελειώσω το death note να καθήσω να διαβάσω τη γράφατε μέσα. Α πάντως στο επεισόδιο που είδα μου την έσπασε απίστευτα η Misa. Τέσπα τα λέμε μετά, θα ξαναμπώ για να δω τις γνωστές καφρίλες του group. See you later nakama.
Ιούλ 16 2008 21:34
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Ρε δεν το ανοιξες το post να δεις τι γραφει,γι αυτο!! Δεν αντιλεγω οτι αν στο μελλον βρω την ορεξη ισως απαντησω,αλλα για την ωρα....μακρια!! Δεν μπορω αλλο!!:nanana: Kαλυτερα να φυλαω το Death Note thread για την ωρα μιας και η iri απεδειξε οτι η misa hater μερια της ειναι πιο δυνατη απο την misa fan μερια μου....damn:if:[the force is strong in her!] Που θα παει ομως,θα μας δεις συντομα και σε αλλες διαμαχες,δεν τελειωνουμε ετσι εμεις!!:wis:
Ιούλ 16 2008 21:27
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Kαλέ ρε Zoro παραδίδεις έτσι τα όπλα; This is not like you. Περιμένω να δω το comeback σου.
Ιούλ 16 2008 21:20
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

[πεταγομαι mode on:kill4u:] Οχι βασικα εμενα[και υποθετω μπορω να πω εμας]μου αρεσουν οι καλες συζητησεις που γινονται αναλυτηκα και με λεπτομεριες... Σαν συνολο παντα απανταω σε καθετι που δεν συμφωνω αλλα με την iri σημερα τις "εφαγα" λιγο και ειπα να τα παρατησω... Τις το χαριζω το thread λοιπον γιατι το κερδισε με την αξια της....αλλα το death note thread ειναι δικο μου....:hehehe: [για την ωρα δλδ:sigh2:εχω την εντυπωση οτι προετοιμαζεται πραξικοπημα!]
Ιούλ 16 2008 21:16
Φωτογραφία

iristella → tsintori

Καλο DN ευχομαι........ Τι να πω... Θα το ξαναπαλεψω πιο μετα και θα σου πω. Τωρα για την βαρεμαρα κοιτα... Συνηθως εγω τις τοσο μεγαλες απαντησεις τις αποφευγω. Ετυχε ομως και με μπριζωσε (με την καλη εννοια) ο Zoro στο συγκεκριμενο θεμα οποτε οταν μια συζητηση γινεται πολυ ενδιαφερουσα δεν προσεχεις ποσο πολυ γραφεις απο ενα σημειο και επειτα......
Ιούλ 16 2008 21:15
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Δοκίμασα και με explorer αλλά τπτ. Καλά δεν πειράζει. Πάντως ένα πράγμα θέλω να ξέρω. Δεν βαριέστε όταν τα γράφεται; Πάω να συνεχίσω το Dn. Tα λέμε αργότερα.
Ιούλ 16 2008 21:12
Φωτογραφία

iristella → tsintori

ΕΕμμμμ δεν τα μετρησα κιολας.......... Δεν ειναι πολυ μεγαλυτερο. Απλα απανταω στα σημαντικα του σημεια....... XDDDDDDDD Αλλον browser δεν χρησιμοποιεις?
Ιούλ 16 2008 21:03