Community Status Updates
Seraphimon-T.K. → Melkor
Μια χαρα,εσυ?
Ααα~χ,δυστυχώς κρατανε το ιδιο επιπεδο και οι αλλοι... Όσο για διακοπες θα παω Ρόδο,αλλα καποια στιγμη πρεπει να παω να βγαλω τα εισιτήρια,γιατι με βλεπω να μενω Αθηνα στο τελος ΧΡ
Jul 24 2008 16:37
Melkor → Seraphimon-T.K.
man, τι γινεται?
εχω καιρο να ασχοληθω με τα 2 μεγαλα shonen, αλλ απο οτι ειδα κρατατε το επιπεδο
διακοπες παιζουν?
Jul 24 2008 16:13
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
τι νεα ρε συ? καιγεσε με το ναρουτο??
μολις διαβασα τα δυο τελευταια μανγκα ναρουτο(γτ ειχα ψιλοβαρεθει ),δν γινεται και τπτ σπουδαιο...
Jul 24 2008 13:15
Seraphimon-T.K. → Phantom Duck
Χρονια πολλα !! Να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμείς (ενα Γκάνταμ να φανταστώ ε? ΧΡ)!!!
Jul 23 2008 15:35
Seraphimon-T.K. → iristella
Τιποτα,απλα ειδα οτι εισαι πωρωμένη με ναρουτο,οποτε καταλαβαινεις ΧΡ
Jul 14 2008 16:34
Seraphimon-T.K. → psofia
Εννοειτε!!!! Παιζουμε νομιζεις? Μονο σε αυτους που τους αξίζει δινω αρνητικη ή θετικη αντίστοιχα ΧΡ ξερεις τον λογο ~αχαχαχαχαχααχ~
Jul 13 2008 19:54
JoHnAroC → Seraphimon-T.K.
kane me add mori lousiiii - mia xara sxediazeis ena kolpaki 8a s pw kai eisai gg
dn xriazomaste meating mporoume kai ta dio mas ^^
Jul 13 2008 19:07
Seraphimon-T.K. → JoHnAroC
Όλο και καποιο αλλο meeting θα γινει,dont worry...υπαρχουν msn,πμ etc αν θελουμε να πουμε κ τιποτα για τα manga μας... Όσο για τα μαθηματα,νομιζω μονο για χρωματισμο στο pc θα μπορουσα να βοηθησω ΧΡ στο σχεδιο εχω ακομα μελλον... :(
Jul 13 2008 19:04
JoHnAroC → Seraphimon-T.K.
γαμωτοοο και ηθελα να σε γνωρισω να καναμε κανα μαθημα ο ενας στον αλλον :(
Jul 13 2008 18:39
Seraphimon-T.K. → psofia
Κατσε θα αρχισω να μοιράζω ρεπ για να σου δωσω και εσενα...μην εχεις και παραπονο :)
Jul 13 2008 18:30
Seraphimon-T.K. → psofia
Α δεν το ηξερες? Εγω μονο αρνητικες ρεπ δίνω ΧΡ
ΥΓ:σου εχω δωσει προσφατα δεν μπορω να σου ξανα δώσω θετικη:Ρ
Jul 13 2008 18:24
Seraphimon-T.K. → JoHnAroC
Ναι ημουν και εγω εκει ΧΡ,απέναντι σου πρεπει να καθομουν (πριν αλλαξω θεση,γιατι μετα μεταφέρθηκα σε αλλη παρεα)... Και εγω στο τελος εμαθα ποιος ήσουν εσυ απο την Σοφια (νομιζω)...Επρεπε να μιλήσουμε για τα προτζεκτ μας ως manga-ka...lol
Jul 13 2008 18:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed