Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → psofia

XD Εσυ να σταματισεις,αλλιως θα σου δωσω -ρεπ ΧΡ Οταν πρεπει να δωσω,ΠΡΕΠΕΙ να δωσω +ρεπ (απο τις λιγες σπανιες φορες....τα -ρεπ δίνουν κ περνουν ~χαχαχαχαχα~)
Jul 26 2008 15:13
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

Ναι το ξερω οτι δεν ειναι τοσο χαλια τα fillers...... απλα γενικα δεν ειναι τοσο καλα οσο η κυρια πλοκη και επειδη εκνευριζομαι απιστευτα να περιμενω δεν ξερω και εγω ποσες μερες (γιατι εχουν αραιωσει και τα επεισοδια) για να δω 1 μονο επεισοδιο προτιμω να τα δω ολα μαζι μια και εξω. Σαν ταινιουλα δλδ.....
Jul 26 2008 03:02
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

αχααα...Δεν το θυμωμουν (ναι δεινω συχνα ρεπ γιαυτο ΧΡ)...Στο μανγκα θρεντ δεν γραφω,αλλα κοιτα τι γραφουν για να βλεπω πως παει. Εχω δει τι εχει γινει :Ρ Ελα μου ντε που δεν φταιει η ζεστη...αλλος ειναι ο παραγωντας ΧΡ Εγω παντως στο ανιμε θρεντ τα παω καλυτερα...μαλλον θα ειναι μεχρι να εμφανιστει ο σασουκε ξανα ~χαχαχα~ ΥΓ:καλο θα ειναι να τα δεις οταν τελειωσουν,μιας κ δεν ειναι κ τοσο χαλια...:tensai:
Jul 26 2008 02:49
Photo

psofia → Seraphimon-T.K.

Ρε κουμπάρε, το +rep δεν το έχουμε για να το μοιράζουμε στο λαό. Κανόνισε την πορεία σου... :Ρ
Jul 26 2008 01:25
Photo

Μου εχεις δωσει στο Most hated character...... (η αλλιως το we hate sasuke thread -οχι εμεις οι αλλοι εννοω -ΧDDD )... Φυσικα και τα προσεχω τα Post σου αφου ειναι απο τα λιγα λογικα αναφορικα με το Naruto.....απο το manga thread καλα κανεις και απεχεις γιατι δεν μπορεις να φανταστεις τι εχουν δει τα ματακια μου τις τελευταιες μερες.... Mαλλον φταιει η ζεστη δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα. Και δυστυχως απεχω απο το anime thread μεχρι το τελος των fillers οποτε και θα ξαναρχισω το anime γιατι δεν αντεχα να περιμενω μια βδομαδα για ενα μετριο επεισοδιο....
Jul 25 2008 16:48
Photo

Ναι μεσα ειμαι ΧΡ. Σου ειχα ξαναδωσει ρεπ? δεν θυμαμαι ΧΡ. Χαιρομαι κ γω που καποιος/α προσεχει αυτα που γραφω στο ναρουτο ανιμε θρεντ,γιατι μερικοι νομιζω οτι εχουν μνημη χρυσοψαρου και ρωτανε συνεχεια τα ιδια:hahaha: Επισης απο το μανγκα θρεντ απεχω οπως θα εχεις παρατηρησει μιας κ ολο μεσα στην γκρινια ειναι (+καποια ενοχλητικα σχολια)...
Jul 25 2008 16:42
Photo

Ελα μου μεσα εισαι???? Σε ευχαριστω πολυ για το προηγουμενο ρεπ... Χτες το ειδα αλλα επρεπε να φυγω και δεν προλαβα να σε ευχαριστησω τοτε!!!! Σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια τωρα και ανταποδιδω.....:wooi2::wooi2::wooi2: Και εγω χαιρομαι πολυ να διαβαζω τα ποστ σου οπως και ολες τις πληροφοριες που μας στελνεις....
Jul 25 2008 16:28
Photo

Iristela εχεις +ρεπ απο μενα γιατι μου φαινεται εισαι μια απο τα λογικα ατομα ακομα εκει μεσα :) ENTIT:Ακυρο για το ρεπ,δεν μπορω να σου δωσω τελικα...καποια αλλη φορα παντως :)
Jul 25 2008 16:17
Photo

Seraphimon-T.K. → 1oneiromono

ΑΑαα μαλιστα ΧΡ Στις ερωτησεις σου τωρα: - Ναι,Υπαρχουν και αλλοι βοηθοι. Οπως ο Σασουκε που μαζι με τον Ναρουτο εχουν συνδιασμενο τζούτσου (τσιντορι και ρασενγκαν). Μπορεις να τους ξεκλειδωσεις στο στορυ μοουντ βρσκοντας τους κλονους τους (ειναι σκορπισμενοι στο παιχνιδι,κ ειναι αυτοι που οταν τους νικας γινοντε ξυλινα ανθρωπακια του Yamato),για περισσοτερα [URL="http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/943122/51150"]δες[/URL] το Clone Fights στο λινκ... - Αρκετα καλο για ντεμο...Λιγο δυσκολο στην αρχη μιας και ειναι πλεον 3D kai oxi 2D,αλλα μετα απο την 3 μαχη ολα εναι μια χαρα...εμενα τουλαχιστον μαρεσε και οπτικα αλλα και στον χειρισμο (αν κ εχω μερικα παραπονακια ΧΡ). Σαν ιστορια,καλυπτει ολο το πρωτο ναρουτο,απο το επεισοδιο 1-135. - Ναι μου την σπαει πολυ ΧΡ Γιαυτο και απανταω καταλληλα μερκες φορες. Δεν ειναι τυχαιο που αυτοι που λενε οτι γραφει οτι να ναι ειναι φαν αλλης σειρας...
Jul 25 2008 10:25
Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

ελεγα γενικα για το ναρουτο (το παιχνιδι,το μανγκα ,,,).Τεσπα να σε ρωτησω καποια πραγματα μια που ειπες για τα video-game : -στο ναρουτο accel 2 (το ξαναποιασα λιγο γτ βρικα κατι παιδια narutards XD) ,γινεται να ξεκλιδωσεις αλλους βοηθους για καθε παιχτι(πχ ο ναρουτο να συνεργαζεται με τον σασκε?)γτ εχει ερωτηματικα στα διπλανα κουτακια οταν διαλεγεις βοηθο -για το naruto storm πως ηταν το demo καλο ??χρονικα εξελισεται μεχρι την μεση του chunnin exam? -(αυτο δν εχει καμια σχεσει με τα video games)δν σου την σπαει οταν αρχιζουν να κραζουν τον σασκε (γενικα )χρησιμοποιοντας ακειρα επιχειρηματα(πχ emo)??δν μποροω ολη αυτη την φανατιλα στο οποιο στο τελος ολοι οι διαφοροι φαν καταληγουν να συμφονουν οτι ο kishimoto γραφει αγκουρια
Jul 24 2008 23:17
Photo

Seraphimon-T.K. → Melkor

I will! :) Ειναι πρωτη φορα που πετυχαίνω τον Ναρουτο καλυτερα απο τον Σασκε... ΥΓ:αν θες κανε με add στο msn για να τα λεμε και απο 'κει...το εχω στο profile μου
Jul 24 2008 17:09
Photo

Melkor → Seraphimon-T.K.

οταν το τελειωσεις ανεβασε το να το δουμε
Jul 24 2008 17:02
Photo

Seraphimon-T.K. → Melkor

Ολο λεω οτι θα ξυπνήσω πρωί (λέγοντας πρωί εννοω 11-12) αλλα παντα κατι γίνεται και αργω να πεσω για υπνο >_< Λεω το απογευμα αμα ειναι ανοιχτο το ταξιδ.πρακτορείο να παω να ρίξω μια ματια στις τιμες (που το κόβω σίγουρα 100€ μαζι με την επιστροφη)... Εσενα μαλλον για Θεσσαλονίκη σε κοβω να καθεσε μιας και θα περασει κ ο Ηλίας απο εκει ΧΡ ΥΓ:ετοιμάζω και ενα νεο Ναρουτο fan art :P Καιρο ειχα να ζωγραφισω κατι απο ναρουτο (ασχετο) ...
Jul 24 2008 16:52
Photo

Melkor → Seraphimon-T.K.

μαλιστααααα καλα και εγω. ναι πανε, γτ μετα δεν θα βρισκεις
Jul 24 2008 16:43
Photo

Seraphimon-T.K. → 1oneiromono

Ναι οντως δεν γινετε τιποτα το σπουδαιο...Παρ'ολα αυτα το ενδιαφερον μου το κρατανε σε καλα επιπεδα... Τωρα με το ναρουτο,ειναι μονο ενα ντεμο,δεν εχει Σασουκε μεσα...οποτε καταλαβαινεις ΧΡ (αν εννοεις το video game φυσικα ΧΡ)
Jul 24 2008 16:39