Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Aληθεια??? ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!!!! Για τον καδο ολοι τους,ακους εκει να μην δεχτουν The Perviest Group Evah!!!Damn Them!
Ιούλ 27 2008 12:18
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → GkLoc

Δεν κανει Τιποτα ΧΡ ειπαμε το "Ηinatas Fine Ass" ηταν μια τρελα της στιγμης ΧΡ που ηρθε να ταραξει τα νερα στα Social Groups! Απο κει κ περα μπορει να βρεθουν μιμητές:tensai: ΥΓ:υπηρχαν ατομα που τολμησαν και δεν δεχτηκαν τις προσκλησεις μου...τσκ-τσκ
Ιούλ 27 2008 12:12
Φωτογραφία

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Α,Οκ,Νομιζα δικο σου ηταν για αυτο,Και λεω "καλα ορεξεις εχει σημερα και ανοιγει 2???" Χεχε,Thanks για Ιnvite.......
Ιούλ 27 2008 12:08
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → GkLoc

hahaha~! Ναι κ εγω ακομα γελαω με τον τιτλο που εβαλα ΧΡ Σου εκανα invite. Τωρα για το αλλο μαλλον θα εννοεις το "Big Breast Junkies" που δεν ειναι δικο μου,ειναι του Jiraiya,αλλα θα του πω να σε κανει ινβ...
Ιούλ 27 2008 12:06
Φωτογραφία

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Tωρα ειδα και το αλλο,αμα δεν σε πειραζει,κανε με και εκει........
Ιούλ 27 2008 12:03
Φωτογραφία

GkLoc → Seraphimon-T.K.

xaxax0ax0a0x0ax0ax0a00xa:hahaha: Καταπληκτικο το Groupaki, "Ηinatas Fine Ass" ΧΑΑΧΑ,Εγραψες!!!! :hahaha::hahaha: Θα μου κανεις invite??:himitsu:
Ιούλ 27 2008 12:02
Φωτογραφία

iristella → Seraphimon-T.K.

δεν πειραζει...... Ουτως η αλλως δεν ηταν και τπτ το ιδιαιτερο ουτε με ενοχλουν τα spoilers........ Oσο για το σχεδιο και μονο το colouring που ηταν, ηταν πολυ προσεγμενο και φανταστικη δουλεια.....ανυπομονω να δω το επομενο.....
Ιούλ 26 2008 19:28
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → iristella

Σορρυ ΧΡ μου ξεφυγε...Εχω σποϊλεριασει αρκετα ατομα με αυτον τον τροπο..λεμε κατι κ χωρις να το καταλαβω λεω σποϊλερ >_< Κ αυτο το δραμα που εχει μαρεσει κ μενα επισης,δεν εισαι η μονη:drink: (θανατοι,η μοναξια του ναρουτο/γκααρα στην αρχη κ.α.)..Δινουν αλλη διασταση στο ανιμε/μανγκα. Όσο για το colouring του σασουκε (το σχεδιο δεν ηταν δικο μου,μονο τα χρωματα),δεν με πειραξε καθολου ΧΡ Γιαυτο τα ποσταρω κιολας,γιατι μπορει σε καποιους να αρεσουν... ΥΓ:ετοιμαζω τωρα ενα δικο μου naruto fan art,και λογικα αυριο θα το τελειωσω και θα το ποσταρω...το δουλευω 2-3 μερες τωρα Ο_Ο
Ιούλ 26 2008 18:28
Φωτογραφία

OMG did you just spoiled me????????? Δεν εχω δει τα fillers......... Τοτε τα δειχνουν τα flashbacks???????????? Αντε τωρα ειμαι πολυ πιο αποφασισμενη να το δω ολο μαζι.... Ειμαι ισως απο τους λιγους ανθρωπους που μου αρεσουν το δραματικο σε μια σειρα εστω και αν χανω χαρακτηρα που να μου αρεσει....... Με ενοχλει αφανταστα το να μην γινεται ποτε κατι πολυ κακο οπως ενας θανατος γιατι δεν μου φαινεται ρεαλιστικο να νικανε οι καλοι παντα και συνεχεια χωρις απωλειες...... Και γι αυτο μου αρεσει το Naruto γιατι δεν δισταζουν να σκοτωσουν και main characters Πολλες φορες...... Εdit... Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...... Εχω δει και εγω τα εργα σου και πραγματικα με εχεις αφησει αφωνη!!!!!!!!:OMG3: Κανεις πραγματικα τελεια δουλεια.... Θυμαμαι ειδικα ενα σχεδιο με τον sasuke Που κλαιει το οποιο ηταν ΑΠΑΙΧΤΟ (το ειχα βαλει και wallpaper στο Pc ελπιζω να μην σε πειραζει - δεν μπορεσα ομως να συγκρατηθω.....:wooi2:) !!!!!
Ιούλ 26 2008 18:03
Φωτογραφία

Btw απ'οτι ειδα σχεδιαζεις κιολας...Δεν το ηξερα ΧΡ εχεις κανει καποια καλα σχεδια,κ ειδικα η δουλεια στις σκιες ειναι πολυ καλη...συνεχισε ετσι...
Ιούλ 26 2008 17:59
Φωτογραφία

Εγω δεν θελω να ερθει το επομενο αρκ Τ_Τ...ο Αζουμα ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες...>_< Εδω στο μανγκα στεναχωρήθηκα οταν το διάβαζα. Και πιστεύω στο ανιμε εκαναν πολυ καλα που εβαλαν τα φλας-μπακ που μας έδειξε τοτε στο μανγκα πριν πεθανει...εχει μια πιο καλη ροη ετσι. Όταν δειξει αυτα τα επεισοδια θα αλλαξω και αβαταρ και υπογραφη...*σνιφ*
Ιούλ 26 2008 17:40
Φωτογραφία

Aνυπομονω να μπουμε στην πλοκη............ Με Shikamaru και Asuma Και Hidan Και Kakuzu.......... Απο εκει θα αρχισει πραγματικα το Shippuuden για μενα....Καλα και το κομματι με τον Sasuke εννοειται οτι ηταν πολυ ωραιο αν και το πηγαινανε πολυ αργα........ Αλλα φαντασου οτι μετα το Shikamaru rules arc Θα πεσει η μεγαλη μαχη....... αααχ υπομονη να εχουμε μονο.....
Ιούλ 26 2008 17:32
Φωτογραφία

Ναι,κ εγω εχω ξεκινησει αλλες 2 σειρες...κ μια σειρα Dorama,αλλα και παλι...Καθε παρασκευη ειναι ενα στανταρ το ναρουτο ΧΡ
Ιούλ 26 2008 17:25
Φωτογραφία

Για να ξεχαστω βεβαια εχω αρχισει 5 σειρες παραλληλα και εχω καει....... Και βγαινω συνεχως εξω απο το σπιτι αλλα που θα παει........ Θα αποτοξινωθω απο το Naruto για καποιο διαστημα......XDDDDDDD
Ιούλ 26 2008 17:21
Φωτογραφία

Καλυτερα ετσι..μαζεμενα! κ εγω ετσι ελεγα να κανω αλλα δεν αντεξα ΧΡ
Ιούλ 26 2008 17:17