Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Tea-chan

Μη μου το θυμιζεις >_< Οσο το σκεφτομαι τρελενομαι... Τουλαχιστον απ'οτι ειδα ηταν μαζι με την Σάκουρα και την Ίνο,οποτε δεν νομιζω να εγινε κατι (η σακουρα θελει τον Ναρουτ ή τον Σασουκε ΧΡ και η Ίνο τον Σαϊ Χ) ειμαι σιγουρος οτι δεν ξενοκοιτουσε...αλλιως...:burningbe3:
Ιαν 19 2009 06:38
Φωτογραφία

taleporos → Seraphimon-T.K.

aloha filaraki ti ginetai...loipon tha ithela na se rwtisw poia epeisodia twn digimon exeis me greek dub (endiaferomai gia 2 prwtes season) mporei ns ginei kapoia alisida 'h ksereis kapoion allo poy ta exei...endiaferomai alla den ta vriskw...efxaristw ek twn proterwn
Ιαν 18 2009 20:33
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πραγματικα με απογοητευεις πιου-πιου,,,,One piece big fan? Insolence!
Ιαν 18 2009 03:27
Φωτογραφία

Glastenen → Seraphimon-T.K.

μάλλον για ναι το πάμε ^^ μόνο φακό γαλάζιο μη μου πείτε να βάλω στο μάτι γιατί εμένα στο μάτι μου δεν μπαίνει τίποτα...Τ____Τ (μόνο εγώ μπαίνω στων άλλων το μάτι xD)
Ιαν 17 2009 09:11
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Glastenen

Μηπως ενδιαφερεσαι να κανεις Deidara cosplay? e?e?e?
Ιαν 16 2009 13:59
Φωτογραφία

psofia → Seraphimon-T.K.

Nαι όντως κάνω και εγώ fatal errors. Καμιά φορά βλέπω ένα 404 Not Found μπροστά μου! Ευχαριστώ πάντως. Καλό κουράγιο και εσύ με την εξεταστική. Καλό διάβασμα :Ρ Αν και αυτός ο βήχας με έχει πρήξει, λογικά θα εμφανιστώ σήμερα και αύριο.
Ιαν 16 2009 13:34
Φωτογραφία

Tea-chan → Seraphimon-T.K.

Πάντα εις την υπηρεσία των άλλων! Στο μεταξύ, μήπως θά'πρεπε να ανρωτηθείς πού πήγε η γυναικούλα σου χωρίς εσένα;;
Ιαν 16 2009 13:28
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → psofia

Χεχε, τι εχεις εσυ? Δεν φορτώνεις καλα? Έχεις κ εσυ fatal errors XD? Περαστικα οτι κ να ειναι :Ρ Εγω μια χαρα. Ε αρχιζει κ η εξεταστικη τωρα :Ρ Οποτε καταλαβαινεις...Διαβαζω λιιιιιιιιιιιιιγο >_< Ναι λεω οτι θα ερθω αυριο,δεν νομιζω να μεινω μεσα να διαβασω :Ρ χεχε Κ εσυ λογικα θα ερθεις,ε?
Ιαν 16 2009 00:29
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → Tea-chan

:if::if::if: Ευχαριστω πολυ Teachan :3 Εκπληκτικό σχεδιο :nbleed:
Ιαν 16 2009 00:26
Φωτογραφία

psofia → Seraphimon-T.K.

Δίκιο έχεις. Τεσπα, όπως και το anime.gr, και εγώ δεν είμαι πολύ καλά (άρρωστη). Εσύ πώς πάει? Θα έρθεις αύριο? Βtw, Hinata fan here too! :P
Ιαν 15 2009 18:39
Φωτογραφία

Tea-chan → Seraphimon-T.K.

Τσάκω. [url=http://comipa.deviantart.com/art/Hinata-109485881]Hinata by *ComiPa on deviantART[/url]
Ιαν 15 2009 15:52
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → psofia

Δεν εχω σβησει καποιο VM...Αμα πατησεις "view conv" θα δεις οσα μου εχεις στειλει...Το φορουμ γενικα δεν ειναι στα καλα του τωρα τελευταια... Τεσπα...Όλα καλα?
Ιαν 14 2009 23:48
Φωτογραφία

psofia → Seraphimon-T.K.

Σου είχα στείλει vm και το έσβησες? Ή όταν σου έστελνα ήταν που μαμιόταν το Internets μου? (στο δεύτερο δεν μπορείς ν'απαντήσεις με 100% σιγουριά :hihi2:)
Ιαν 14 2009 20:00
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → RiDeLub

Χοχοχο~! Ουσιαστικη διαφορα δεν υπαρχει. Απλα εχουν διορθωσει καποια ασχημα σχεδια που υπαρχουν σε διαφορα επεισοδια... Τις περισσοτερες φορες διορθωνουν λαθος σκηνες και αφηνουν καποιες πιο τραγικες ετσι οπως ειναι...αλλα οκ ΧΡ Επισης στα DVD ειχε αρχισει το Shippuu: Konoha Gakuen Den,που ειναι αυτο το μανγκα visual novel που υποτιθεται ο Ναρουτο και οι αλλοι ειναι σε σχολειο...Αυτα :Ρ
Ιαν 05 2009 21:38
Φωτογραφία

RiDeLub → Seraphimon-T.K.

Yo my man. Να σε ρωτήσω μιας που τα ανέφερες. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην dvd version (εκτός της καλύτερης εικόνας και ήχου). Υπάρχει δηλαδή διαφορετικό υλικό; Δώσε τα φώτα σου master Sasuphimon.
Ιαν 05 2009 19:28