Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Seraphimon-T.K. → LucyBR
Lucy-chan!!! Τι κανεις? Καλα? Καιρο εχω να σε δω :Ρ Εκτος αν εψω τυφλωθεί δλδ και δεν σε βλεπω στο μσν :Ρ χεχε!
Φεβ 21 2009 08:38
Seraphimon-T.K. → Nighteyes
Χαχαχα~! Αν δω Gintama στα ελληνικα ποτε, πιστευω θα εχει πλακα :Ρ Ειδικά αν ειναι λιιιιγο καφροι και οι μεταφραστες :Ρ Πιστευω τοτε το αποτελεσμα θα ειναι ΟΚ! Καλη τυχη με τον τυπα που θελεις να διαφθείρεις...εεε...εννοω να του ανοιξεις τα ματια :Ρ
Φεβ 21 2009 08:35
Seraphimon-T.K. → Yunancy
Χρονια πολλα Yuna-chan :3
Ότι επιθυμεις να το εχεις,και πανω απ΄ολα ομως υγεια!
Φεβ 21 2009 03:28
Nighteyes → Seraphimon-T.K.
Δεν έχεις άδικο σ' αυτό που λες. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει σωστή μετάφραση του Gintama στα Ελληνικά. Απλά αυτό (και το Hikaru no go λόγω ορολογίας) είναι από τα anime που έχουν δυσκολίες για κάποιον που δεν έχει ευχέρεια στα Αγγλικά, και αυτήν την αποκτούν οι περισσότεροι συνήθως μετά τα 18-20.(Έχω κάποιον στα υπόψιν για να προσηλυτίσω σ' αυτά τα 2 γι' αυτό...:congrats:)
Φεβ 20 2009 19:01
Seraphimon-T.K. → RiDeLub
Ahahaha~! Γεια σου φιλε!
Εγω ευχαριστώ για το accept (lol εδω καποιον μιμήθηκα ΧΡ)
(Ναι νομιζω καιρος ηταν,γιατι οι κακες γλωσσες μας ειχαν φαει >_<)
Φεβ 16 2009 15:56
RiDeLub → Seraphimon-T.K.
Alo friend.
Thanks για το request (με αποκατάστησες πλέον :hehe:)
Φεβ 16 2009 15:13
Seraphimon-T.K. → Erisadesu
Hehe~! Καλως σας βρηκα hime-chan :3
Gintama ftw XD
Madao ftw XD
Sakamoto ftw XD
Saa-chan ftw
Otsuu ftw XD
Aahahhahha ahahahha~!
Φεβ 14 2009 17:43
Seraphimon-T.K. → Nighteyes
hahaha~! Ευχαριστω πολυ :3
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσει αυτος ο χαρακτηρας (γενικα)..Τα σπαει ΧΡ. Αφου να φανταστεις δεν μπορουσα να βρω καμια φωτογραφια της προκοπης για να κανω το νεο σετακι avatar/signature >_<
Φεβ 11 2009 02:40
Nighteyes → Seraphimon-T.K.
Ήθελα να σε συγχαρώ για το νέο σου theme.:gotit:
Μadao.:hahaha:
Φεβ 11 2009 02:01
digitaltracker → Seraphimon-T.K.
Oχι εχει αρκετο καιρο...
ΟΚ...εγω συνηθως εχω παντα ανοιχτο τον υπολογιστη... οποτε αν δεις μια ελληνικη σημαια στο torrent... that would be me...LOL!
Φεβ 07 2009 23:04
Seraphimon-T.K. → digitaltracker
You're a LIFE saver XD
Ευχαριστω πολυ! Αυριο θα το βαλω να κατεβαζει :3
Τωρα αρχισες τα dorama,ε?
Φεβ 07 2009 22:08
digitaltracker → Seraphimon-T.K.
Για το LIFE
[url=http://bt.avistaz.com/details.php?id=f59b00dcbf52af0af1e0718d7e75b27406112a00]LIFE Complete Series - Torrent Details - AvistaZ Asian Torrents[/url]
Θελει registration
...Θα βαλω και εγω να seedαρω...
Φεβ 07 2009 17:22

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται