Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Tea-chan → Seraphimon-T.K.
[url=http://takumy.deviantart.com/art/Anbu-Hinata-116263601]Anbu Hinata by =Takumy on deviantART[/url]
Τρέχα να βρεις κανάτες!
Μάρ 18 2009 12:41
Seraphimon-T.K. → kakashi sensei
Of course he rules XD
όχι δεν είμαι αυτος που λες :Ρ Δεν σε είδα στο meeting οποτε δεν συστηθήκαμε κιολας ΧΡ
Μάρ 17 2009 00:44
kakashi sensei → Seraphimon-T.K.
thanx.
madao rulez!!!
μηπως εισαι αυτος που στη ν.σμυρνη λεγαμε για τη προελευση του καλαμακιου και του φραπε?
Μάρ 16 2009 12:03
Seraphimon-T.K. → kakashi sensei
Your avatar is EPIC!!!!!
i lol'd ! ahahahah~!
ps: gintama is epic too :3
Μάρ 16 2009 04:49
LucyBR → Seraphimon-T.K.
καλα [B]εννοειται[/B] οτι θα το κατεβαζες! ποιος σωφρων uber fan θα αντεχε να περιμενει τοσο πολυ?? ο__Ο;;; απλως οταν ερθει θα το ακουσεις αλλες τοσες! :hihi2: (plus η συγκινηση του real thing :pp)
bring it on! :try: spam makes the world go round after all!! :3
Μάρ 14 2009 02:14
Seraphimon-T.K. → LucyBR
Waaa~! Ureshiiiiii~!!!!
Δεν αντεξα και το κατεβασα βεβαια, αλλα αλλιως ειναι να το εχεις κιολας ;)
Προς το παρον ειμαι ενθουσιασμενος και σχεδον ολα μαρεσουν... Σε λιγο θα ξεχωρησω ποια τραγουδια μ'αρεσουν πραγματικα :Ρ ετοιμασου για σπααααααμ χοχοχο~!
Μάρ 13 2009 21:49
Seraphimon-T.K. → Franklin
FRANKLIN ΜΗ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟ!!!
Οπως νομιζεις (ελπιζω να αντεξεις :) ) καλη επιτυχία σου ευχομαι και να γραψεις οσο καλυτερα μπορεις ! Θα περιμενω με αγωνια την επιστροφη σου:wooi2:
Μάρ 12 2009 17:26
Franklin → Seraphimon-T.K.
Seraphimoooooooooooooooon! Γεια σουυυυ! Θα κλεισω τον υπολογιστη μεχρι να τελειωσουν οι πανελληνιες... Οποτε θα τα ξαναπουμε καποια στιγμη στο μελλον! Γειααα :)
Μάρ 12 2009 17:00
Yunancy → Seraphimon-T.K.
[B]ευχαριστω![/B]
[B]ασε σκατα γενεθλια ειχα....πριν λιγες μερες εσπασα το ποδι μου>.> και ουτε παρτυ δεν εκανα,...για 3 βδομαδες ο γιατρος μου ειπε να ειμαι στο κρεβατι ΧΔ[/B]
Φεβ 26 2009 23:02
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
εμενα με ενοχλουν οταν απο digimon γινονται transformers να πουμε χ_χ
Τις ποιο πολλες ωρες τις περναω στο φροντηστηριο και στο δωματιο μου παρεα με τα βιβλια(βεβαια μπορει να βρεθει αναμεσα στα βιβλια μου κανενα ipod-touch αλλα δν το λεμε παραπερα).Αρχησα ενα καινουριο μανγκα προχθες το fairtail πολυ ευχαριστο μεχρι στιγμης ,αν εβγαινε και σε anime ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσε,εχει ωραιο σχεδιασμο(+)
Εσυ τι κανεις?
Φεβ 24 2009 13:58
Seraphimon-T.K. → 1oneiromono
Waaaa~! Και γω θα 'θελα να ξαναπαιξω το πρωτο Ντιτζιμον παιχνιδι...Αλλα ενα καινουριο δεν θα με χαλούσε!!!!
Ευχαριστω για το βιντεο, ηταν ενδιαφερον για το ποσο πολλα υπαρχουν,αν και υπαρχουν και recolors, και αυτα μου την σπανε :Ρ
Τι κανεις εσυ; Ολα καλα;
Φεβ 22 2009 15:45
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
Οι παλιες αγαπες... over+600 digimon:tensai:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=sOEMJTgA77Y&feature=related"]YouTube - all digimon[/URL]
με εκανε να πεθημισω το digimon 1 στο PS1 :/
Φεβ 21 2009 21:59
Seraphimon-T.K. → LucyBR
Α ωστε έτσι! Καλα ειμαι και εγω.... Το τελειωσα και μαρεσε αρκετα και θα ηθελα και δευτερη σεζον! Αλλα απ'οτι καταλαβα δεν θα κανουν ε? Εσυ το Innocent Love να δεις :Ρ Ειναι πιο χαλαρο απο το Last Friends αλλα ηταν ωραιο :D
Φεβ 21 2009 20:27
LucyBR → Seraphimon-T.K.
hey there Seraphimon! ^^ οντως long time no see! msn μπαινω still, αλλα οποτε το θυμηθω και σε ακυρες στιγμες, so i guess we keep missing each other...:emptyonexg1:
πως εισαι τελευταια?? :3 το Bloody Monday το τελειωσες?? :hihi2:
Φεβ 21 2009 12:34

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται