Community Status Updates
Tenshi → Black Rock
Sorry που δεν μπορεσα να ρθω στο meeting. Πηρα μερος σε ενα διαγωνισμο φωτογραφιας και ημουν 12 ωρες στο ποδι...απο τις 10 το πρωι μεχρι το βραδυ, και οπου ηρθα τοτε!
Apr 26 2010 13:26
Nighteyes → Tenshi
Α νόμιζα ότι ακολούθησες το πλήθος που πήγαινε έξω για φαί.:P
Έφτασα 12 παρά, αλλά πήγα στης αδερφής μου πρώτα που είχαν επισκέψεις και μια παραπονεμένη πίτσα. Οπότε κι εγώ την τίμησα.:P
[S]Σου κάνω αναπάντητη.[/S]Τελικά έστειλα μηνυμα για να μην μπερδευτούμε.
Apr 25 2010 01:30
Tenshi → Nighteyes
Ναι!!! πηγα σπιτι που λες και σαβουριασα οτι βρηκα. Ειχε τραπεζι η μανα μου και μου κρατησε αρκετη ποσοτητ. Χουχουχου.... εσυ κατα τι ωρα εφτασες?
(ανοιξα και επιτελους το κινητο μου!!!!) :P
Apr 25 2010 01:24
Tenshi → Kenny
ελα ρε μαν!! σορυ που δεν μπορεσα να ερθω σημερα, αλλα πηρα μερος σε ενα διαγωνισμο φωτογραφιας που διοργανωνε το Studio Stereosis με 12 θεματα, αναλογικη φωτογραφικη , 12 ωρες στους δρομους και πραγματικα ηταν περιπετεια!! (Δεν γινοταν να το χασω!!) απο βδομαδα θα παω να παρω το Orange Box !!!!!!!!!!!!!!1
Apr 25 2010 00:18
Kenny → Tenshi
Όπως σου είπε και ο Ηλίας, πάνε και αγόρασε το Orange Box... best gaming value for money since... EVER. XD
Apr 23 2010 20:15
Tenshi → Kenny
Holla mate... ιντα κανεις ωρε κοπελι?!
Δωσε κανα ινφορμεισιον plz στο Valve Φαν θρεντ, γιατι οι αποροι εχουν αποριες (α.κ.α me) :P
Apr 23 2010 19:39
Hyuuga_Nikorasu → Tenshi
το Vagabond τα σπαει, στο προτεινω, βεβαια δεν ξερω τι ειδη manga διαβαζεις, αλλα το σχεδιο, η ιστορια, και οι χαρακτηρες ειναι καταπληκτικα... ειναι απο τον δημιουργο του slam dunk
Apr 21 2010 12:22
Tenshi → Hyuuga_Nikorasu
Το L5R ειναι Legend of The 5 Rings γιαυτο μου φανηκε καπως ομοιο με αυτο που εχεις στην υπογραφη σου. Ειναι pen and paper rpg και διαδραματιζεται στην φεουδαρχικη Ιαπωνια, ειναι παρα πολυ ωραιο. Αξιζει το Vagabond να το διαβασω?
Apr 20 2010 14:05
Hyuuga_Nikorasu → Tenshi
βασικα δεν ξερω τι ειναι ακριβως αυτο που λες αλλα μπορει να εχει καποια σχεση... στην εικονα ειναι ο Musashi Miyamoto (ισως ο καλυτερος ξιφομαχος της ιστοριας) και τα λογια διπλα ειναι απο το βιβλιο που εχει γραψει The Book Of Five Rings. Εχω πορωθει με το manga Vagabond αυτον τον καιρο που περιγραφει την ιστορια του Miyamoto (μυθιστοριματικα βεβαια) γιαυτο το εχω βαλει
Apr 20 2010 13:07
Tenshi → Hyuuga_Nikorasu
holla!!
Να σε ρωτησω κατι ασχετο... η υπογραφη σου ειναι μηπως απο L5R ?
Apr 19 2010 13:56
iristella → Tenshi
Όχι ντάξει κοντά έπεσες. Εν μέρη γι αυτό το είχα βάλει το συγκεκριμένο. Γιατί περίμενα να προλάβει κάποιος να πει D. Gray-man. Αλλά αν ήξερες αυτό και την Mangaka θα έβρισκες σίγουρα το pilot μετά από λίγο ψάξιμο.
Apr 17 2010 14:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed