Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Adventurer → Tenshi

Οκ, βρες μου εναν και παραδεχομαι οτι εχεις δικιο ;) Το σημαντικο δεν ειναι το "τα παιδια" αλλα το "εφυγαν" - αν και φανταζομαι θα βαριεσαι να ξαναρχεσαι κεντρο τωρα.
Σεπ 19 2010 21:19
Φωτογραφία

Tenshi → Adventurer

Εεε κοίτα, μπορεία κάποιος να είχε διαβάσει το κόμικ πρώτα!! κι άσε που κολλησατε απο αυτο! Απλα δε σας κόβει!! Χεχεχε!! Ποια παιδιά? οΟ
Σεπ 19 2010 20:51
Φωτογραφία

Adventurer → Tenshi

Πως να [i]μην[/i] κολλησουμε με το κομικ οταν λες οτι "μαλλον" δεν εγινε γνωστος απο τα κομικ ενω η σωστη απαντηση ειναι ενα βροντερο οχι; :P Παρεμπιπτοντως, μολις φυγαν τα παιδια απο εδω.
Σεπ 19 2010 20:38
Φωτογραφία

Tenshi → Jorg

Δε βαριέσαι!!! xD Καλλιτέχνης θεωρείται πάντως!! να δούμε τι θα μας πει και η mono!
Σεπ 18 2010 18:16
Φωτογραφία

Jorg → Tenshi

Για να μην σπαμάρω το "guess who" thread [QUOTE=Tenshi;428640]Μανωλίδου?[/QUOTE] Μα η Μανωλίδου ΕΙΝΑΙ τραγουδίστρια [url=http://www.youtube.com/watch?v=X6zqJ7EAAqY]Click me[/url]
Σεπ 18 2010 18:04
Φωτογραφία

Johnyman → Tenshi

τώρα και να προσπαθήσω να σου εξηγήσω ποιός ήμουν,μάλλον δεν θα με καταλάβεις...γιατί όπως είπες δεν με ξέρεις εμφανισιακά...αρχικά καθόμασταν στις κερκίδες στην άκρη(εγώ και άλλοι 2) και μετά από πολύ λίγο φύγαμε... μάλλον δεν βοηθάω και πολύ..ακυρίλα πάντως:hihi2:
Σεπ 18 2010 18:02
Φωτογραφία

Tenshi → Johnyman

ΛΟΛ!! Ναι εγω ημουν και επαιζα volley στο ποσειδωνιο!! Εγω παντως δε πρεπει να σε ειδα/προσεξα.... λογικα! Δηλαδη και να σε ειδα δε σε ξερω εμφανισιακα! ^^
Σεπ 18 2010 03:15
Φωτογραφία

Johnyman → Tenshi

πρώτα απ' όλα :hi: να σε ρωτήσω κάτι άκυρο? μήπως ήσουν σήμερα στο ποσιδώνιο και έπαιζες βόλλευ? πέρασα από εκεί και είδα έναν τύπο μαλλιά και δεν ξέρω γιατί μου έκανε εντύπωση το σκουλαρήκι-σταυρός που είχε και πριν λίγο, εντελώς συμπτοματικά έπεσα πάνω σε αυτό [url=http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=330824&postcount=290]εδώ[/url] καθώς κοιτούσα το αντίστοιχο τόπικ και λέω μπαααας και είσαι εσύ:blurah5: πολύ άκυρο ε? [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=330824&postcount=290"][/URL]
Σεπ 17 2010 23:54
Φωτογραφία

Strange Loop → Tenshi

^^ .
Σεπ 16 2010 19:24
Φωτογραφία

exonvirus → Tenshi

Way to go!! ;)
Σεπ 16 2010 19:18
Φωτογραφία

Tenshi → exonvirus

Epitelous ta katafera kai mpika! ^^ to vrika monos :P
Σεπ 16 2010 14:18
Φωτογραφία

exonvirus → Tenshi

χμμ....βασικα τωρα ειναι δυσκολο να εξηγησω διοτι θελει και ρετζιστερ...θα ψαξω και θα στειλω αναλυτικες οδηγιες η ρωτα τον κεννυ καλυτερα! Tελικα ρωτα τον κεννυ...δεν ειμαι καθολου καλη στο να δινω οδηγιες για θεματα σχετικα με pc..χαχαχα...απλως ηθελα κουβεντες κι απ'ο,τι θυμαμαι ησουν αρκετα ομιλιτικος γι'αυτο:hot:
Σεπ 15 2010 18:59
Φωτογραφία

Tenshi → exonvirus

Δε ξέρω πως να μπω! :/
Σεπ 15 2010 18:35
Φωτογραφία

exonvirus → Tenshi

You're welcome...ααα! Μπες καλε irc να τα πουμε αμα δε βαριεσαι!! ;)
Σεπ 15 2010 18:31
Φωτογραφία

Tenshi → exonvirus

Σε ευχαριστω για το request!! :D
Σεπ 15 2010 18:29