Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
prostixi_nosokoma
→
Tenshi
λαθος νομιζα τολεγες ειρονικα
τον George A romero τον ξερω
Νοέ 04 2010 12:34
Tenshi
→
prostixi_nosokoma
Οχι καλέ με παρεξήγησες. Εγώ αναφερόμουν αστειευομενος στο γεγονος του οτι ηθελες να κανεις σειρα με ζομπι. Ο Romero που ειπα ειναι ο απο τους πιο γνωστους σκηνοθετες ταινιων ζομπι και εννουσα οτι εισαι απο Ελλάδα, αναφερόμενος πάντα στον Romero. :)
Νοέ 03 2010 21:50
prostixi_nosokoma
→
Tenshi
οχι δεν ειμαι ελλινας ειμαι ροσος αλλα γιατι δεν μου αρεσει το anime .rs προτιμο αυτο.
<το πολυ αnime>χαλαει το εγκεφαλο
Νοέ 03 2010 18:17
Kenny → Tenshi
Δεν ξεκινήσαμε ακόμα τους αγώνες στο BakaBT, αλλά όπως βλέπεις, κάνω προθέρμανση για το rape που θα τους ρίξω... expect screenshots of yakuman hands in the next few days. XD
Όσο για το Washizu set, ελπίζω από Δευτέρα πρωί να μου έρθει το ειδοποιητήριο των ΕΛΤΑ... με τρώει η αγωνία να το πάρω επιτέλους στα χέρια μου. ^^
Νοέ 01 2010 00:29
Tenshi → Kenny
Πες μου ότι ήταν από το BakaBt αυτό? ;)
btw, ήρθε το μαγικό, superb βαλιτσάκι με τα διαμαντένια tiles?
Νοέ 01 2010 00:26
Tenshi → matassos
Βασικά είχα γράψει ρε συ RP, δε ξέρω τι έγινε και δε το δείχνει. Τώρα το πρόσεξα....
τεσπά.
Οκτ 30 2010 15:17
Zoro → Tenshi
Καλά ειδικά το 2 είναι αυτό που με πόρωσε περισσότερο απ' όλα εμένα, το πρώτο ήταν, όπως γίνεται συνήθως με όλα τα πρώτα μέρη μιας σειράς, πιο grounded, ρεαλιστικό, όπως και η πρώτη επαφή με τον τύπο και οπότε τυπικά είναι καλύτερο (αν και δυστυχώς είχα φάει spoiler για τον νεκρό στην μέση οπότε δεν το ευχαριστήθηκα τέρμα), αλλά στο 2ο ήταν που με κόλλησε στην οθόνη με το twist του τέλους, αυτό με τις βίντεοκασετες λέω, πω ήδη πεθύμησα την σκηνή με το theme να παίζει. :P Γενικά ο Jigsaw είναι από τους καλύτερους serial killers που έχω πετύχει σε ταινία και τον ανέλυσαν πολύ καλά σε όλες τις 6, κι ας έχει τις ψευτιές του.
Στο 7 κιόλας δεν ξέρω αν το 'μαθες αλλά παίζει και ο Dr. Gordon (αυτός που έκοψε το πόδι του) που από το πρώτο έχουμε να τον δούμε και να μάθουμε αν έπαιζε πιο σημαντικό ρόλο στην ιστορία, δεν το αποκλείω να ήταν κι αυτός που κινούσε τα νήματα πίσω απ' όλα τελικά, θα ήταν Saw-like. XD
Και thanx. ^^
Οκτ 29 2010 20:57
Tenshi → Zoro
ωωω ναι! Το νούμερο ένα είναι στις καρδιές μας μαζί με το 2ο. Μου άρεσε πολύ και το 4ο μιας και έδειχνε το παρελθόν του Jigsaw και το λόγο για τον οποίο τα ξεκίνησε όλα αυτά. Βγαίνει στις 4 Νοέμβρη στην Ελλάδα (αν και δε θα μπορέσω να το δω μιας και θα είμαι Κρήτη) αλλά δε πειράζει όταν γυρίσω. Κατέβασα προχθές ένα πακετάκι και με τις 6 ταινίες να τις ξαναδώ ΟΛΕΣ μαζί καπάκι πριν πάω να δω το Saw 3D. ^^ Ειδικά η μουσική που έχει κάθε φορά στο τέλος που εξηγεί πως τα έκανε όλα αυτά μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για την υπογραφή. Και η δικιά σου τα σπάει. GTO ;)
and avatar is hillarious!! xD
Οκτ 29 2010 17:23
Zoro → Tenshi
[QUOTE=Tenshi;441625]
Επίσης μια είναι η επική ταινία αυτό το καιρό.
[B][SIZE=6]Saw 3D[/SIZE][/B]
Τα λόγια είναι περιττά. Αν και σε πολλούς δεν άρεσαν οι συνέχειες, εγώ τις λάτρεψα όλες (ειδικά τη 1η ταινία) και δε πρόκειται να χάσω το τελευταίο μέρος της επικής σειράς ταινιών.[/QUOTE]Επιτέλους, και νόμιζα ήμουν ο μόνος!
Είχα παρατήσει το franchise μετά το 3ο για κάποια χρόνια, ακριβώς γιατί μυριζόμουν fail συνέχειες, χωρίς καθόλου story και καθαρά για να βγάλουν λεφτά και σχετικά πρόσφατα είδα καπάκι 4ο, 5ο και 6ο μαζί και έχω να πω bring us more! Δεν λέω ότι είναι αριστουργήματα, αλλά για την κατηγορία τους είναι φοβερά και σαν 7λογία είναι so far ότι καλύτερο έχω δει (well, perhaps after harry potter :P), αν δεν τα χαλάσει το 7ο φυσικά. Στην κατηγορία τρόμου/splatter είναι καλύτερες οι συνέχειες σαν story και twists από κάτι αντίστοιχες με Freddy, Jason κλπ πάντως, κρατάνε αρκετά όρθια την ιστορία και γι' αυτό και μόνο μετράνε. Το 5ο ειδικά έγινε fave, μετά το 1ο και το 2ο φυσικά. Γενικά ο τρόπος που σου αποκαλύπτει τα twists στο τέλος της κάθε ταινίας, σε συνδυασμό με το theme του franchise είναι epic, πορώθηκα κάθε φορά.
Epic και το σετάκι Luffy-Enel! Αλλά για να ανεβάσεις την pic στο thread αρκούσε να την σώσεις από το προφίλ σου και την ξαναανέβαζες με imageshack, αν δεν την έβρισκες. :P
Οκτ 29 2010 11:07
Tenshi → Adventurer
Αααααχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!! Τα σπάει....αλλά ο House είναι House bcz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XCbBUjwxnA8[/youtube]
;)
Οκτ 29 2010 10:40
Adventurer → Tenshi
[spoiler=Every House episode summed up][IMG]http://www.virtualvideomap.com/house.jpg[/IMG][/spoiler]
Οκτ 29 2010 01:58
Tenshi → didimakia
Βρήκα αυτό
[I][B]MAME Plus + 6000 Roms + Extras Deluxe [/B][/I] που είναι 20 GB, αλλά πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια παιχνίδια θα έχουνε.
Είναι στα 93 % τώρα.... xD
Οκτ 26 2010 18:42
Anelis → Tenshi
Έλα γούτσου Tenshi, μην σε παίρνει από κάτω!
Εγώ θα σε προτιμούσα και frontseat πάντως :P
True το παρακάνει πολύ και συχνά, αλλά κατ' εμέ όχι τη συγκεκριμένη φορά (at that point at least).
Οκτ 24 2010 22:51

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται