Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Tenshi → Erebos
αν δε βρω λυση στο προβλημα μπορεις να μου στειλεις απο τωρα με πμ σε παρακαλω ενα καλο τορεντ με τα Windows 7 . Και πως θα το κανω ινσταλ?
Επισης εχω κανει το δισκο μου παρτισιον, και διαλεξα το 2ο μισο να γινουν εγκατάσταση εκει.
Το αλλο μισο οταν παω στον υπολογιστη μου δεν το εχει πουθενα?
τι στο καλο εγινε?
Οκτ 20 2010 10:36
Tenshi → Erebos
Sigh* Θα το κανω ποστ και στο ΒΗ μηπως ξερει καποιος !!
Σε ευχαριστω πολυ παντως! :)
Οκτ 20 2010 10:29
Erebos → Tenshi
Δεν ξέρω αν θα σε αφήσει να έχεις το ίδιο αντίτυπο σε 2 pc. Μπορεί να σου κλειδώσει κάποια στιγμή το ένα από τα δύο...
Δεν έχω γνήσια 7 και δεν ξέρω την νέα διαδικασία επικύρωσης. Αυτό με τους invalid characters πρώτη φορά το ακούω πάντως.
Οκτ 20 2010 10:28
Tenshi → Erebos
Τα windows που έκανα εγκατάσταση στο σταθερό μου ήταν 1 cd που το πήρα μαζί με το λαπτοπ. Έλεγε πάνω reinstallation windows 7 ,αλλά ήταν τα windows όταν έκανα browse the dvd. Έγινε install , ολα καλά αλλα δε μπορω να βάλω το cd-key που έχει πισω στη χάρτινη θήκη. Να τονισω οτι μαλλον τα windows 7 που εβαλα πρεπει να ειναι τα ιδια με αυτα στο λαπτοπ στο οποιο εχω χρησιμοποιησει ιντερνετ πολλες φορες και εχω κανει αναβαθμισεις!
Τα windows αυτα θεωρούνται γνησια που ειχα μαζι με το λαπτοπ?
Δηλαδή δε μπορω να τα περάσω και στο σταθερο? Επίσης πάω να βάλω το cd-key και μου λεει σε μερικους χαρακτηρες "invalid character" ...
Οκτ 20 2010 10:20
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tenshi
E να μαθουν κι οι αλλοι.. Εγω για εναν θελω να μαθω οχι για ολους >.<"
Οκτ 18 2010 18:08
Tenshi → °•πίΟu-πίΟu•°™
Νope! Δεν είναι σωστό και δίκαιο. Να περιμένεις όπως όλοι για να δεις ποιος είναι δολοφόνος και ποιος όχι. ;)
και όπως λένε και στο χωρίο μου.... " je ne sais pas " χΔ
Οκτ 18 2010 18:07
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tenshi
Ελααα γιατι? Αφου στο κανονικο game o νεκρος μαθαινει! Τσπ.. Τουλαχιστον μπορω να σε ρωτησω βια πμ για ενα συγκεκριμενο ατομο μονο;
Οκτ 18 2010 18:03
Tenshi → °•πίΟu-πίΟu•°™
Λυπούμε θα δεσποινίς μου αλλά δε μπορείτε να ξέρετε!! Και γιατί να ξέρετε επίσης ?!!! xD (kukuku) Όπως και να'χει τώρα ξες και γενικά το τι μπορείς και τι δε μπορείς να κάνεις....
Οκτ 18 2010 18:01
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tenshi
Δεν εννοω αυτο ορε! Εννοω, δεν εχω το δικαιωμα να μαθω τι ειναι και ποιος;
Οκτ 18 2010 17:46
Tenshi → °•πίΟu-πίΟu•°™
Βασικά δε μπορείς να ποστάρεις πλέον στο συγκεκριμένο thead που γίνεται το παιχνίδι παρά μόνο στο thread για τη γενική συζήτηση. Ναι είναι όπως το κανονικό παιχνίδι. Don't mess, don't ask , don't learn! xD
Οκτ 18 2010 01:59
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tenshi
Im dead. Therefore, like in the real game, I have the right to be aware of the game's data.
Ne?
Οκτ 17 2010 23:36
matassos → Tenshi
[QUOTE=Tenshi;437900]
[I][COLOR=DarkOrchid]Περιμένω ΠΜ από επιθεωρητές και δολοφόνους. Θα ξημερώσει αύριο (16/10/2010) στις 17:00. Οι κινήσεις σας πρέπει να έχουν γίνει έως τότε. Οι υπόλοιποι πηγαίνετε για νανάκια. Είθε να είναι ελαφρύ το σεντόνι που σας σκεπάζει, η μέρα θα ξημερώσει με έναν λιγότερο...[/COLOR][/I]
Μέχρι τότε ΔΕΝ θα γίνει κανένα ποστ εδω. Ότι θέλετε το συζητάτε στο thread [B]Γενική Συζήτηση.[/B][/QUOTE]
μηπως εννοεις 17? :ureshii:
Οκτ 16 2010 23:38
Tenshi → Kenny
Πολύ σκληρό ναρκωτικό το mahjong!!
Η παρενέργειες του ακόμα να περάσουν....
Οκτ 15 2010 11:18
Tenshi → Strange Loop
Φταααααααααανειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
Θέλω να το δω τωρααααααααα!!!!
Αχ τι μου έκανες ωρεεεε κοπέλι!!!
Οκτ 13 2010 22:57

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται