Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Hanzo → Tenshi

Mαν sorry αλλα ημουν Aγγλια και μολις τωρα βρηκα pc για να απαντησω. Δεν θα σου αρχησω δικαιολογιες μην ανησυχεις.Ηθελα οντως να βγαιναμε μετα.Εξαλλου ημουν απο αυτους που το προτεινε.Απλα ακου να δεις τι επαιξε οπου οκ εχεις δικαιο να σπαστηκες.Σε καποια φαση εκει που προχωραγαμε μας παιρνει τηλεφωνο ο Πανος που ηταν ετοιμος να φυγει και του ειπαμε οτι λεμε να βγουμε μετα με εσενα και κατι παιδια.Επειδη και αυτος ηθελε να σε δει μας λεει να παμε να τον παρουμε απο την πλατεια εξαρχειων.Λεμε οκ. Εντωμεταξυ εσεις ειχατε προχωρησει πολυ μπροστα οποτε αποφασησαμε (λανθασμενα) να τον βρουμε και να σας συναντησουμε μετα ενω θα ειχατε βρει μερος να αραξετε.Ε νταξ.Μεγαλη βλακεια γιατι κανεις δεν ειχε το κινητο σου και οταν βρηκαμε τον Πανο και του ειπαμε το και το και αυτος εκνευριστηκε δικαιολογημενα που του ειπαμε να ερθει ενω ειχαμε χαθει.Μετα γιναν και κατι αλλες αθλιοτητες που οκ μπες κανα msn να σου πω καλυτερα γιατι εδω δεν ειναι καταλληλο μερος. Αnyway.Ζητα συγγνωμη και απο τα κοριτσια αν ειναι.Kαι εσενα την επομενη φορα σε κερναω μπυρες.Και παλι sorry.
Νοέ 19 2010 13:12
Φωτογραφία

Tenshi → Hanzo

Man, θέλω να ξέρεις πως δε μου άρεσε καθόλου αυτό που κάνετε, που εξαφανιστήκατε έτσι ενώ εμείς σας περιμέναμε πόση ώρα. Θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσεις ένα συγγνώμη.... ή να μας έλεγες από την αρχή ότι ΔΕΝ ήθελες να ρθεις μαζί με τα παιδιά.
Νοέ 17 2010 16:11
Φωτογραφία

Tenshi → Lord Leon

Heyyy yo!! Thank you very much mate!! ;)
Νοέ 10 2010 23:40
Φωτογραφία

Lord Leon → Tenshi

yeeeeeh... what's up doc? γιορταζεις; χρονια πολλα και χαβ φαν γουιθ γιορ νεημ.
Νοέ 10 2010 23:07
Φωτογραφία

Tenshi → Azathoth

χαχαχαχα!!! Μια χαρά, το κακό είναι ότι δε θα έχω μαζί μου τη νέα μου transformer φωτογραφική μηχανή.... :( Θα κάνω εγώ ένα τσιγάρο :P Will see you soon bro ;)
Νοέ 10 2010 01:11
Φωτογραφία

Azathoth → Tenshi

tha anapso to telefteo mou tsigaro parea mazi sou :P oh wait den exo kapnisi pote sti zoi mou XD hoh tha me deis me to proto mou cosplay tote (Y) lucky man
Νοέ 10 2010 01:06
Φωτογραφία

Tenshi → Azathoth

Ναι θα σας τιμήσω με την τρομερή παρουσία μου mister Saito!!! ;) problem officer ?? xD hehe
Νοέ 10 2010 01:05
Φωτογραφία

Azathoth → Tenshi

tha exume ke tin timh na se doume sto anime party? :D
Νοέ 10 2010 00:30
Φωτογραφία

Tenshi → Serestrum

χαχαχα!!!Θα κεράσω epic προφιτερόλ!! ;) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ bro :D
Νοέ 08 2010 15:25
Φωτογραφία

Serestrum → Tenshi

αν δεν δω υπογραφες για κερασμα δεν σου ευχομαι... XD χρονια πολλα και οτι επιθυμεις να το παθεις!!
Νοέ 08 2010 14:52
Φωτογραφία

Tenshi → Strange Loop

Υγεία πάνω απ'όλα!! Happy Easter time bro ;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! :D
Νοέ 08 2010 14:00
Φωτογραφία

Strange Loop → Tenshi

Merry Christmas !!!
Νοέ 08 2010 13:59
Φωτογραφία

Tenshi → Ptomahawk

Danke danke mister ;)