Jump to content

Community Status Updates

Photo

Bobby10 → Tenshi

Geia... eixa diavasei ena post s ..... eixes ena problem me thn othoni tou pc sou (anabosbhne otan to anoiges kai meta apo 2-3 wres estrwne) telika to eluses to problem? gt exw kai egw to idio kai elega an mporouses na me help ^^
Feb 25 2012 00:06
Photo

Bobby10 → Tenshi

Geia... diavasa se ena post sou oti eixes ena problem me thn othoni s na anabosbhnei , telika to eluses? gt exw kai egw to idio problem kai elega an mporouses na me help ligo ^^
Feb 25 2012 00:04
Photo

Tenshi → Osama Bin Laden

Hehe! Θα ενωθούν 2 hentai? buahahahhahaha!! Εννοείτε θα σε ενημερώσω.
Feb 22 2012 00:25
Photo

Tenshi → acid black cherry

Πολύ ωραία. Θα σου στείλω σε ΠΜ το κινητό μου να επικοινωνήσουμε. ;)
Feb 22 2012 00:24
Photo

Osama Bin Laden → Tenshi

Μεσιέ Ντρόγκο, μόλις κανονίσετε ώρα πείτε μου και εμένα. θα έχεις την τιμή να γνωρίσεις τον Vigilante αυτοπροσώπως :P
Feb 21 2012 22:58
Photo

acid black cherry → Tenshi

με τον xaos που μιλησα ειπε οκ για κυριακη και ο lord leon ειναι μεσα οποτε μαλλον θα τα πουμε απο κοντα!
Feb 21 2012 21:55
Photo

Roger That ;)
Feb 21 2012 16:01
Photo

ωχ! το ξεχασα πως ειναι καθαρα δευτερα!!! οταν μαθω θα σου πω οκ?
Feb 21 2012 15:59
Photo

Μια χαρά. Δουλεύουν Καθαρά Δευτέρα? οΟ '"
Feb 21 2012 15:55
Photo

θα μιλησω με xaos και kleidokrator μηπως μπορουν για mahjong, αν και κυριακη θα ειναι λιγο δυσκολο αφου δουλευουν το επομενο πρωι. θα σε ειδοποιησω αν μπορουμε νωρις!
Feb 21 2012 15:53
Photo

metalmusicmaniac → Tenshi

Θα πάμε και σήμερα κατά τις 8 δάδα. Θα έρθεις η μπα?
Feb 21 2012 15:00
Photo

Tenshi → metalmusicmaniac

Κάπως έτσι. Έβγαλα 2 grand στη σειρά. Γενικά ότι grand έλεγα εχθές μου έβγαινε. Πήρα τη τύχη του Στέλιου. Που να στα λέω!!! :P
Feb 20 2012 17:17
Photo

metalmusicmaniac → Tenshi

Τελικά τι έγινε χθες? Τον ήπιε ο Στέλιος?
Feb 20 2012 16:17
Photo

Zane → Tenshi

Πάσο,μόνο σε αυτά τον έχω δει,κυρίως μου την σπάει γιατί του χω απωθυμένα γιατί κατ εμέ βίασε τον ρόλο του Conan,καμία σχέση με την απόλυτη cult-ίλα του πρώτου με τον Σβαρτζενέγκερ:'D [SPOILER] Πάντως έβλεπα τα παλιά ποστ στην τρύπα και έπεσα σε ένα που έλεγες πως αποφεύγεις ζάχαρες λόγω διατροφής κτλ..Κοίτα,το μόνο που μετράει σε διατροφή όσον αφορά το ''χτίσιμο'' σώματος είναι το θερμιδικό ισοζύγιο(θετικό/αρνητικό ανάλογα τους στόχους σου),και σε έναν μικρότερο βαθμό τα μακροσυστατικά,και φυσικά η πρόσληψη πρωτεινών σε ποσοστά της τάξης 1,2-1,5 γρ, ανά κιλό σωματικού βάρους(πάλι ανάλογα τους στόχους,π.χ σε υποθερμιδική διατροφή μπορεί να φτάσει και τα 2,5 γρ. ανά κιλό).Μην πέφτεις σε κλασικούς μύθους που αναπαράγονται στα γυμναστήρια,όπως ότι πρέπει να κόψεις ζάχαρες/γλυκά κτλ ή το ''πρέπει να τρως κάθε 3 ώρες'' και άλλες παπάτζες.Είναι θεωρίες που δεν έχουν σοβαρή επιστημονική βάση,και σε βάθος χρόνου μάλλον αρνητικά αποτελέσματα θα έχουν,καθώς οδηγούν σε ψυχαναγκασμό κ σε διατροφικά ξεσπάσματα Να ξέρεις πως το σημαντικότερο κομμάτι είναι η προπόνηση,και σίγουρα να αποφύγεις να πάρεις αυτά τα καρμπόν σκουπιδοπρογράμματα που μοιράζουν στα gyms.Η γνώμη μου είναι να δώσεις έμφαση σε πολυρθρικές ασκήσεις,όπως squat,military press,deadlifts,rows ktl(πριν τις κάνεις να έχεις κάποιον έμπειρο να σου δείξει την τεχνική,είναι ασκήσεις που απαιτούν άρτια χρήση της),ίσως να ακολούθησεις και κάποιο linear periodization σχεδιασμό.Φαντάσου εγώ έκανα άρση βαρών μέχρι τα 17 μου χωρίς να ακολουθώ χριστό από διατροφή,και ακόμα και σήμερα,παρ'όλο που έχω να ακουμπήσω μπάρα κοντά στα 3 χρόνια,κάποια μυικά κέρδη έχουν παραμείνει.[/SPOILER] Ναι ρε,μέσα για τις 26-27,στείλε κάνα vm/pm 4-5 μέρες πιο πριν άμα είναι,για να συννενοηθούμε;)
Feb 15 2012 03:41
Photo

Tenshi → Zane

Χεχε! Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα μου! :) Ρε συ ο Momoa καμία σχέση με αυτούς, είναι ωραίος άντρας, απλά αγριεύει στο ρόλο του Conan και του Khal Drogo :P Θα κατέβω Αθήνα στις 26 και 27 οπότε αν έχετε χρόνο να μαζευτούμε για κανά καφέ, Tichu, Mahjong etch... :D
Feb 13 2012 14:44