Community Status Updates
Anelis → Tenshi
Χαχαχαχαχαχαχα
Να τη δεις όπωσδήποτε! Στην αρχή είναι λίγο αργή και έχει πολλά στοιχεία από το evil dead, αλλά σταδιακά γίνεται τόσο γ@μάτη και τόσο αστεία που θα τη λατρέψεις!
Feb 04 2012 15:08
Tenshi → Anelis
Ωωωωω, μεγάλη Empress , θέλω τι γνώμη για αυτή την ταινία!!!
[url=http://www.imdb.com/title/tt1278340/]Død snø (2009) - IMDb[/url]
Feb 04 2012 15:01
Fallen_Mpougatsa → Tenshi
Αγαπητέ Άγγελε, πάνε να κάνεις κανα moderate σε εκείνο το καημένο το new member section. Erase ALL the unrelated posts!
Feb 03 2012 16:29
Tenshi → metalmusicmaniac
Θα έρθω μιας και δουλεύει και ο αδερφός μου σήμερα. Αν και βλέπω από τώρα τα αποτελέσματα. Όποιος είναι με το Στέλιο θα νικήσει!!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
Κατά τι ώρα θα πάτε?
Feb 03 2012 15:18
metalmusicmaniac → Tenshi
Άγγελε κλασσικά θα πάμε για tichu σήμερα και λέγαμε αν θα ερχόσουν εκτός αν σε πετύχουμε ήδη εκεί :P
Feb 03 2012 14:56
Warchief → Tenshi
Κοίτα μου κάνεις εντύπωση τώρα, επειδή ακολούθησες σωστή πορεία.
Σε έπιασαν στα πράσα, δικαιολογία δεν μπορούσες να βρεις, οπότε απλώς το παραδέχτηκες. Σωστός.
Το άλλο που πας να κάνεις, είναι μεν καλή τακτική, αλλά σε μένα δεν πιάνει :)
Συνέχισε την καλή δουλειά, φίλε moderator!
Feb 02 2012 21:37
Tenshi → Warchief
Nah! Λέω να το αφήσω στα άτομα που πραγματικά έχουν δει τη σειρά και έχουν μεράκι να παίξουν σωστά και δίκαια. Σου αρέσει πάντως να είσαι πειραχτήρι! Το θαυμάζω αυτό! ^^
Feb 02 2012 21:30
Warchief → Tenshi
Μα... και μετά την ανακοίνωση μπορείς! Γιατί να σταματήσεις; Επειδή το λένε οι κανόνες (τους οποίους υπηρετείς σαν moderator);
Θαυμάζω το attitude σου πάντως :)
Feb 02 2012 21:25
Tenshi → Warchief
Γιατί μπορώ και βαριέμαι!? Δες και την ανακοίνωση που έβγαλε η mono. Ήταν αφορμή για να μην το κάνουν άλλα άτομα.
Καλή σου μέρα! ^^
Feb 02 2012 21:23
Warchief → Tenshi
Καλησπέρα. Γιατί κλέβεις στο APT; :)
Kαι αφού κλέβεις, γιατί δεν το κάνεις τουλάχιστον καλά για να μη σε καταλάβουμε;
Feb 02 2012 21:06
Tenshi → Fallen_Mpougatsa
Χμμ, τι να πω! Τώρα που κοίταξα απ'όξω είδα κάτι στενάχωρες χιονονιφάδες ΝΕΡΟΥΛΕΣ να πέφτουν εξασθενημένες στο έδαφος!
Feb 02 2012 01:54
Fallen_Mpougatsa → Tenshi
Φίλε Άγγελε, Εύοσμος εδώ και το χιόνι έχει αρχίσει να πιάνει στα κάγκελα.
Feb 02 2012 01:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed