Community Status Updates
OdyMonaxos → Tenshi
Ε ντάξει, Ελλάδα δεν έχουμε ποδόσφαιρο. Του χρόνου όμως γλυκοκοιτάζω κανά διαρκείας για τη Bayern.
Το 'χα γράψει στο προφίλ μου ο τρόμπας...
Jan 13 2012 16:52
Tenshi → OdyMonaxos
Μ'αρέσει να παίζω, και μάλιστα τερματοφύλακας. Αλλά με ομάδες και τέτοια δεν ασχολούμαι καθόλου.
Θα κάτσω να δω κανά αγώνα μία στο τόσο για το χαβαλέ, αλλά δεν με ενθουσιάζει και τόσο.
Jan 13 2012 16:15
Tenshi → OdyMonaxos
Nah! Δε μου αρέσουν. Μόνο το kickbox μ'αρέσει και έκανα 3 μήνες, αλλά έπρεπε να σταματήσω. Εξάλλου κανένα άθλημα δε σε γυμνάζει όπως το κολύμπι. Το πολύ πολύ να πάρω ειδικές ασπίδες για το νερό.
Γενικά τα τοπ αθλήματα για μένα είναι :
1.Μπάσκετ
2.Κολύμπι
3.Ποδήλατο
4. Τένις
5.Κωπηλασία/Ιστιοπλοϊα
;)
Jan 13 2012 15:58
OdyMonaxos → Tenshi
Απλά η πισίνα είναι μανούλα για κάτι τέτοια. Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια πολεμική τέχνη;
Jan 13 2012 15:14
Tenshi → OdyMonaxos
Όλως παραδόξως δεν έβγαλε πράμα. Πέρασε με την αντιβίωση. ΞΕΒΟΥΛΩΣΕ. Επιτέλους μπορώ και ακούω τη φωνή μου κανονικά. Δεν την ακούω πλέον μπάσα. (δε μπορείς να φανταστείς πόσο σπαστικό είναι αυτό).... νιώθω άλλος άνθρωπος.
Όσο για το κολύμπι δύσκολα να το αφήσω γιατί είναι η καλύτερη γυμναστική και μου αρέσει πολύ. Κάνω και ποδήλατο για να μη λες!! :P
Jan 13 2012 12:03
OdyMonaxos → Tenshi
Αν την έχεις πάθει από πισίνα, κόψε καλύτερα το κολύμπι και άρχισε άλλο άθλημα.
Jan 12 2012 16:20
Tenshi → OdyMonaxos
θα σε γελάσω....τώρα νερό είναι....υγρό από το αυτί?
δε ξέρω γμτ. Είχα πιο πριν ωτίτιδα και πρέπει να έμεινε μέσα.
Πρέπει να ελαττώσω το κολυμβητήριο!
Jan 12 2012 16:10
Tenshi → OdyMonaxos
Χαχαχαχα!! Θα του δώσω να καταλάβει. Ear ejaculation! :P
Here's a sample!
[IMG]http://www.earinfectionsinadults.com/wp-content/uploads/2011/05/swimmers-ear.jpg[/IMG]
το υγρό βρίσκεται πίσω από το 2 και 3. ακριβως εκει γκαντ ντεμιτ!
Jan 12 2012 16:04
OdyMonaxos → Tenshi
Ευχαριστώ για τη συμβουλή τότε. Αν κι έχω πάψει να είμαι σινεφίλ.
Jan 10 2012 00:39
Tenshi → OdyMonaxos
χαχα! αν θυμάμαι λέει!! Α για το 11-11-11 το είπα και καλά για την ταινία που βγήκε με αυτό το όνομα. ΠΟΛΥ ΦΕΙΛ ΤΑΙΝΙΑ. μη τη δεις ποτέ.
(τρελένομαι πολύ ΠΟΛΥ για ζαρτιέρες!!!)
Jan 10 2012 00:35
OdyMonaxos → Tenshi
Θα μπορούσα να είχα γράψει περισσότερο στο φόρουμ, αν είχα όρεξη να ξεθάβω τελειωμένα πράματα ή ήμουν συνεπής αναγνώστης (διαβάζω κάτι λίγο, σταματάω, αρχίζω κάτι άλλο, μπλέκω τα μπούτια μου).
Οι ζαρτιέρες θυμάσαι πως ξεκίνησαν. Για πλάκα στο guess who και μάλιστα όταν κοίταγα λάθος παιχνίδι. Είπα για πλάκα να το χρησιμοποιήσω στο καλωσόρισμα για το shock value τη ερώτησης. Οι ανθρωποθυσίες είναι μπανάλ.
Γιατί 11/11 συγκεκριμένα;
Jan 10 2012 00:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed