Community Status Updates
Yu_Kanda → Kon_Okami
Senpaiii που εχεις χαθει εσυ τοσο καιρο??Μσν εχω να σε δω κατι χρονια ρε συ...Τεσπα μπες αμα ειναι καμια μερα απ αυτες μσν να τα πουμε
Dec 04 2008 18:12
Kon_Okami → Kenny
Ώπα ρε συ. Τόσο καιρό νόμιζα ότι το swiss knife είναι made by odin.
ROFLMAO!!!!!
Σιγά μη δεν είχε. Easy, simple and quick. No need for more(btw να κάνουμε και κάνα emoticon or however they are called[the ones like dancing locku locku] με ένα "σουγιαδάκι ja nai, forum desu")
Oct 18 2008 02:48
Kon_Okami → berdux
Heyz^^
Genki ka???
Είδα ένα post σου για τα Ιαπωνικά και απ ότι κατάλαβα είσαι στο Α1 στο Διδασκαλείο, neh?????
Well, me too^^. Οπότε αναρωτιόμουν ποιος απ όλους είσαι εσύ......
Oct 15 2008 00:23
Sparda → Kon_Okami
[IMG]http://otonashi.akibakko-storage.net/image/81/0b/4jks.gif[/IMG]
Oct 14 2008 14:46
Kon_Okami → LucyBR
Που σαι μαρή και σε ψάχνω ολημερίς????
Λεπόν. Last minute notice:
Underworld is waiting for y(όπως σου είπα και τις προάλλες αλλά πουυυυυ μνμ???)
Εμείς θα είμαστε εκεί από τις 9 και κάτι ψιλά. Οπότε put on your fav T-shirt πάρε λίγη τρέλα από το συρτάρι, πρόλαβε το τρένο και έλα to have fun with everyone under the OdC j-tunes!!!!
In case you don't know where to come:
Πάρε μετρό και κατέβα Πανεπιστήμιο στην έξοδο προς Εθνική Βιβλιοθήκη. θα δεις όπως βγαίνεις την Ιπποκράτους μπροστά σου. Αρχίζεις να την ανεβαίνεις από την δεξιά πλευρά. Κάποια στιγμή θα δεις ένα μαύρο μαγαζί με τζαμαρία και κάτι βλαμμένα μέσα να χτυπιούνται. Oh, you've found us!!!! That's us in there......
Βέβαια πάντα υπάρχει και η alternative του τηλεφώνου(ναι ναι εκτελώ ΚΑΙ καθήκοντα GPS)
Μη τολμήσεις και λείψεις. Mata nee^^
Oct 10 2008 18:22
Kon_Okami → Anelis
Otanjoubi omedetou Anelis-san^^(aka Happy B-day)
Πολύχρονη και ότι επιθυμείς!
Oct 03 2008 01:45
Kon_Okami → Alexiel
Hey you^^
Όλα καλά??? Να σου πω ρε συ. Λέμε με το μπούγιο να πάμε το Σάββατο το απόγευμα να πάμε για καφεδάκι. Είσαι μέσα????
Sep 30 2008 09:01
Kon_Okami → Namida
Heyz^^
Τι γίνεσαι???? Να σε πω. Λέμε με όλο το τσούπμο να πάμε για καφέ το Σάββατο το απόγευμα. Έρχεσαι???
Sep 30 2008 08:21
Kon_Okami → Hanzo
Hey you!
Τι λέει ρε χαμένε?????
Να σε πω. Λέμε με όλο το υπόλοιπο Π.Ι.Κ.Π.Α(me,Megi,Sparda,Fabianne,Katan,Namida,EarlCainHargreaves,Yu~kun,X-Envy και κάνας δύο άλλοι) να πάμε για καφεδάκι το Σάββατο το απόγευμα. Γουστάρεις????
Sep 30 2008 08:18
Kon_Okami → Nthar
That's true. Τα manga όντως είναι πιο πολύ στο original πνεύμα. Απλά θεωρώ ότι τις έντονες στιγμές δε μπορούν να στις περάσουν με το ίδιο impact με ένα anime.
Sep 29 2008 23:59
Nthar → Kon_Okami
καλα γουστα ειναι αυτα :D εμενα τα manga μου θενοντε ας πουμε πιο κοντινα στον διμιουργο τους :D και αρκετα ανιμε π διαβασα αργοτερα μ φενονταν πολυ διφορετικα :D
Sep 29 2008 23:52
Kon_Okami → Nthar
Η μέρα με τη νύχτα. Έγω πάλι ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με τα manga. Βαριέμαι ελεεινά τα scanlations. Σε 7-8 σελίδες το έχω κλείσει. Άμα πιάσω βέβαια manga στα χέρια μου είναι άλλη ιστορία. Εκεί φεύγουν τόμοι μαζεμένοι(που να δεις πως διάβαζα το Blood Alone και το MPD Psycho).
Εγώ θέλω την ένταση, τον ήχο, το χρώμα του anime. Άλλη γλύκα. Gets to you better that way. Δλδ το Honey and Clover που είναι από τις αγαπημένες μου σειρές αποφεύγω το manga γιατί το anime το "ανέβαζε" πολύ το OST του και φοβάμαι ότι στο manga δε θα είναι εξίσου καλό. Άλλωστε απ' ότι έχω μάθει πρόκειται για πολύ καλή μεταφορά.
Sep 29 2008 23:42
Nthar → Kon_Okami
:P to naruto dragon ball love hina prwta ta ida se anime ola :D kai trelo kolima apla kapos ta varethika.... kai twra prwtimo ta isixa manga :D
Sep 29 2008 22:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed