Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glastenen → Kon_Okami

[COLOR=Red][B]PREPARE THYSELF MORTAL!!!!!!!!!!![/B][/COLOR]
May 06 2009 17:48
Photo

DevilMayCry → Kon_Okami

Gia souuuuuuuuuuu:wooi2::wooi2: pos ta pernasssssssssssssssssssss:stubborn::stubborn: ...
Mar 15 2009 16:52
Photo

Glastenen → Kon_Okami

LOL!!!1 my saucy prescence will saucily make saucier this damn saucy meeting :E be prepared or suffer the consequences XD
Mar 11 2009 18:31
Photo

Kon_Okami → Glastenen

O.O Ε όχι και ανάξια αυτά τα υπέροχα/εκπληκτικά/καλλιτεχνικά/απαλά χεράκια(πληκτρολόγια) που μόλις παραβίασαν το copyright του 4-adjectives-in-a-row-by-Glastenen Go go girl!!!! This meeting has become a heresy xD
Mar 11 2009 18:25
Photo

Glastenen → Kon_Okami

πιάσατε το θείο/λαμπερό/αστραφτερό/λουλουδάτο όνομά μου στα ανάξια χείλη (πληκτρολόγια) σας??? μην ανησυχάς, θα σας τιμήσω απαραιτήτως. τις προάλλες δεν έμεινε άντερο απ'το γέλιο οπότε αυτήν την δόση δεν κινδυνέυω να πάθω κοίλη :P
Mar 11 2009 18:08
Photo

Kon_Okami → red pyramid

MHHHHHH!!!! OXI Bishonen στο profile μου. Άμα τα δει η megi δε με ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός μετά. Για χρόνια θα με δουλεύει. Όσο για τον πονοκέφαλο περαστικά :(
Mar 09 2009 19:03
Photo

red pyramid → Kon_Okami

Ποια είναι η ******* ? :P Και μην απειλείς τη κοπελιά (ναι, τη Glastenen λέω) μέσα απ' το προφίλ μου γιατί θα αρχίσω να ποστάρω bishonen και εδώ και τότε θα γίνει χαμός (ναι ναι, πονοκέφαλο έχω και δε ξέρω που να ξεδώσω...)
Mar 09 2009 16:16
Photo

Kon_Okami → red pyramid

Μια χαρά δε λες τίποτα. Της ******* έγινε. Κρίμα που το χασες. Δεν πειράζει όμως. Έρχεται το άλλο να περάσουμε καλύτερα :P P.s. Ε ψιτ εσύ η από κάτω μου με τις καμέλιες...ναι ναι εσύ Madam Glastenen...κανόνισε να χάσεις κι αυτό επίσης. Με τα δίκανα θα σε κυνηγάμε:bahhh:
Mar 09 2009 14:27
Photo

red pyramid → Kon_Okami

Κακή σωματική κατάσταση = φουλ πυρετός + στομαχόπονος + ζαλάδες = δεν έπαιζε να έρθω. Απο ότι μου είπαν όμως μια χαρά περάσατε :P
Mar 09 2009 12:44
Photo

Kon_Okami → red pyramid

lol. Τίποτα σημαντικό ρε συ. Απλά έχεις κάνει typo στο username του Hajime_Saito και το έχεις γράψει Haijame Saito. Btw εσύ πως και δεν ήρθες στο μεγάλο meeting???
Mar 09 2009 11:49
Photo

red pyramid → Kon_Okami

Σορρυ κον αλλά δε κατάλαβα τι εννοείς στο εδιτ στο τελευταίο σου ποστ για τη Νέα Σμύρνη....pls explain man :/
Mar 09 2009 08:31
Photo

DevilMayCry → Kon_Okami

gia
Feb 23 2009 02:04
Photo

Azathoth → Kon_Okami

ahaha miku miku <3 ute ego tha pao. den exi idietero noima 10 me 11.15 (na prolavo metro) ke exo enan ponokefalo pu den perigrafete :S na perasete poli kala ^^ nai! ego tha ime fisika
Feb 22 2009 19:26
Photo

Kon_Okami → Azathoth

KKKKyyyyyyaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Ήρθα από δω να δώσω kudos για το νέο set και τι να δω???? Moar Miku:lovu lovu: That's my boy xD Spread the Miku-ism!!!!!!! Edit: Btw απόψε τελικά δε θα πάω εγώ οπότε αν πας και με ψάχνεις δε θα με βρεις xD Θα πάμε καφεδάκι με megi και cain. Θα τα πούμε στο μεγάλο στο Σύνταγμα αν είναι(μετά από τόσο καιρό *snif sniff*
Feb 22 2009 19:15
Photo

Matu-san → Kon_Okami

Thanks a lot για τις ευχές σου!! ^-^ Kάποια μέρα ο κόσμος θα γεμίσει με Haruhists!
Feb 17 2009 10:12