Community Status Updates
Kon_Okami → Nthar
Soz ρε συ αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα. One Piece το βλέπω μεν αλλά manga nope. Bleach από την άλλη έχω δει 2 επεισόδια και μετά το άφησα.
Πάντως αν νομίζεις ότι δε θα κολλήσεις και με τα anime think again. Οι περισσότεροι κολλάμε με τα μεγάλα shonen την περίοδο που τα βλέπουμε και χτυπάμε κάτι περιποιημένα ωχταωράκια+
Ένα σου λεω. Naruto +Shippuden to episode 30 τα είδα σε δυόμιση βδομάδες περίπου όπως και 290 επεισόδια One Piece
Sep 29 2008 21:05
Nthar → Kon_Okami
den m les re man 3es meipos pia einai ta feelers sto bleach kai sto one piece :S varieme na vlepw ta apira episodia... gia na min piasw ta manga kai minw spiti kana mina :S
Sep 29 2008 19:22
Kon_Okami → Megi ♥
That was what I was gonna ask. Εγώ από Πέμπτη βράδυ μέχρι Σάββατο πρωί δεν είχα pc. Μαλακίες με τα BIOS. Εσύ πως και δεν έκανες κανα τηλέφωνο χθες????
Sep 27 2008 20:19
Kon_Okami → Kenny
Πάλι καλά. Τον καημένο τον Walter λυπάμαι που τα περιμένει τόσον καιρό(ευτυχώς μόνο αυτός). Αλλά είμαι κι εγώ.....τέρας συνέπειας. Lol. Τnx ρε συ. Mata nee^^
Sep 16 2008 09:36
Sparda → Kon_Okami
It is indeed. Το παλέψαμε λίγο γιατί ήταν hard να βρούμε κατάλληλο b/g για να φαίνεται ολόκληρη η Shiki (μεγάλη η χάρη της:P) but it turned out great in teh end^^
Edit: OMG, 999 visits.
Sep 16 2008 08:25
Kon_Okami → Sparda
****** τι ΘΕΙΚΟ set είναι αυτό?????
Το κανε πάλι το θαύμα του ο Rushi(ή μήπως κάνω λάθος????)
Edit: o_O
Nu feature in da forumz
Το ****** παραπάνω είναι το Μ@λ@κ@ απλά όπου @ βάλε α. Μετατροπή από μόνο του. Lol
Sep 16 2008 02:32
Kon_Okami → Katan
Πάντα ήμουν spammer αλλά το κράταγα κρυφό >.<
Αλλά συγγνώμη μπαίνεις και βλέπεις αυτά τα δύο post. Δε σου φωνάζουν "Σχολίασε με, σχολίασε με"?????
Btw πως πάει η εξεταστική????? Λες να περάσουμε κανένα μάθημα έτσι για αλλαγή????
Sep 11 2008 20:53
Kon_Okami → Dante80
Εμ τι περίμενες??? Εμπειρία παιδί μου(όχι τίποτα άλλο αλλά το είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα:hahaha:)
Tnx for teh rep(and not raep)^^
Sep 08 2008 08:29
Kon_Okami → Katan
*hugs back*
Oh and get ready for some serious chatting outside........
I've got good news and bad news. The good news are that I've finished AS*Hooray*
The bad news is that I finished AS*depressed*
Sep 05 2008 20:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed