Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → zade

twas classic you trekie
May 06 2009 21:58
Photo

zade → Anelis

ΔΙΣ ΓΟΥΟΖ LAME. Star Trek RULES ! ( But Star Wars pwns , Trek, that's a fact )
May 06 2009 21:29
Photo

Zoro → zade

/slowpoke Ναι, same thing, κι εγώ για το forum εννοούσα. ... καλά, έτσι και ήμουν το πρώτο σου net friend αναρωτιέμαι τι προνόμια θα είχα τότε... XD
May 06 2009 19:16
Photo

Anelis → zade

resistance is futile only if < 1 ohm
May 06 2009 17:01
Photo

zade → Dante80

Aδερφέ μου ; Επιτέλους σε βρίσκω ; Μου είχε πεί η μάνα μου ότι κάποια στιγμή οταν μεγάλωνα θα σε γνώρισα , αλλά δεν περίμενα να συμβεί έτσι ! Είμαι συγκινημένος :hahaha:
May 03 2009 21:05
Photo

zade → Zoro

Χαχαχχα. Να σαι καλά ρε ! Βασικά ,δεν είσαι ο πρώτος net friend γενικά , αλλά ο πρώτος net friend σε αυτό το φόρουμ . Συγχαρητήρια , κέρδισες το προνόμιο να μπορείς να μιλάς μαζί μου ! xD
May 03 2009 21:03
Photo

Dante80 → zade

Well, είχα ευκαιρία να αναφέρω αυτό για το thread, οπότε χρησιμοποίησα την δήλωση σου man...gomen αν φάνηκε έτσι, το γύρισα τούμπα επίτηδες (*βλέπεις ο τρίτος -νέος- παρατηρητής το βλέπει βάσει συμφραζομένων)...^^ Να ξέρεις πάντως, πως για καλό και για κακό είναι αδύνατον να παρεξηγήσω κάτι ή κάποιον από το internet. Η φιλοσοφία μου είναι πως τα περισσότερα προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, λύνονται με μπύρες. Στην κοιλιά, ή στο κεφάλι, ανάλογα με την περίπτωση...XD Μπύρες στο net υπάρχουν, αλλά δεν πίνονται dammit...T_T
May 03 2009 06:32
Photo

Zoro → zade

[quote=zade] Επειτα πάει ο[B] Zoro[/B] γιατί ήταν ο πρώτος που "μου την έπεσε" και τον έκανα friend . [/quote] lol όμως... :hahaha: 2 μήνες πέρασαν και τώρα πρωτοείδα το post σου... well, αν και το "πέσιμο" ήταν καλοπροαίρετο, να 'σαι καλά που με θυμήθηκες... ούτε καν το ξέρα ότι ήμουν ο πρώτος σου net friend. :'D
May 03 2009 05:52
Photo

zade → Dante80

[URL="http://www.anime.gr/forums/../307301-post1657.html"]http://www.anime.gr/forums/307301-post1657.html[/URL] THIS POST was not about you. I was just speaking to the kiddies of teh net.... You misunderstood maybe ?
May 02 2009 22:30
Photo

Skiarxon → zade

σε θέλω asap με το που μπεις msn irc whatevah.
May 01 2009 17:03
Photo

Umi no Ossan → zade

Με τιμαει αυτο !!!! Κ αν ξαναχρειαστητε κατι εδω ειμαι !!!! Αt art's services !!!!!
Apr 29 2009 12:46
Photo

zade → Umi no Ossan

Καλό μου παιδί , τώρα είδα ότι έχεις σχολιάσει την updated version του Μαριχουάνα Jones. Eννοείται πως σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Βασικά σκέφτομαι να σε βάλω σαν spiecial thnaks... Εχεις ταλέντο εσύ...
Apr 26 2009 00:54
Photo

zade → Skiarxon

Γύρισες άχρηστε ; Η ακόμα αράζεις την κορμάρα σου ;
Apr 24 2009 22:30
Photo

iristella → zade

Thanks να σαι καλά! ^^
Apr 24 2009 22:02
Photo

zade → iristella

Παντελώς τυχαία βρέθηκα εδώ , από λάθος κλικ , δεν είχα σκοπό καν να ποστάρω. Αλλά πρέπει να σου πω μπράβο για την πολύ ωραία αισθητική του προφίλ σου. Απίθανος συνδυασμός χρωμάτων !
Apr 24 2009 21:47