Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → zade

himitsu :P
Jul 19 2009 20:35
Photo

zade → mono

Οταν λες μέσα στη φαλαινα , μήπως εννοείς την μεγάλη που έχουν στο μουσείο στην Στοκχόλμη ;
Jul 19 2009 11:31
Photo

Loke → zade

heh, οχι ρε συ δε πηγαμε τοσο μακρια :) σε ενα 'ιρλανδεζικο' μαγαζι πηγαμε για φαι XD
Jul 18 2009 23:03
Photo

zade → Loke

Wait ... Πήγες Ιρλανδία ρε ;
Jul 18 2009 22:22
Photo

Melkor → zade

Αρχοντα μεσαιε, εγω το πηρα απο τον κεννυ, που με την σειρα του το πηρε απο τον Clampman. ομως πριν λιγο καιρο, το βρηκαμε στο isohunt, και το κατεβασε ο rin. απο οτι βλεπω ομως τωρα, δεν το εχει το τορρεντ
Jul 17 2009 16:45
Photo

zade → Melkor

Ρε συ , το Dancougar που διάολο το βρήκες ; Εφαγα το net και δεν μπορώ να το βρω !
Jul 17 2009 16:06
Photo

Melkor → zade

κεντρο, για τα αλλα 2 χαμενια κορμια δεν κοβω το κεφαλι μου καθως εχουν ακομα εξεταστικη, αλλα εγω θα ειμαι ελευθερος. αρα, οποτε γουσταρεις, ειδοποιεις και βρισκομστε. και εννοειτια οτι αν μπορεσω κουβαλαω και τους αλλους 2
Jun 29 2009 00:20
Photo

zade → Melkor

Μέγιαστε γνώστη της μυστικής τέχνης παρασκευής γευμάτων , με χαρά σε πληροφορώ ότι από τις 1 ή τις 2 Ιουλίου έως τις 5 θα ευρίσκομαι εις την πόλη που έχει την τιμή να φιλοξενεί εσένα και τις δημιουργίες σου ! Θα χαιρόμουν πολύ εάν κατόρθωνα να συναντήσω εσένα , τον αδερφό μου και τον γνωστό και μη εξαιρετέο Kenny . Μπορώ να ευελπιστώ σε κάτι τέτοιο ;
Jun 28 2009 21:29
Photo

Skiarxon → zade

Εγώ ρε τελειώνω στις 2 και μετά έχει srs coding με έναν φίλο... Meganerd ftw.
Jun 23 2009 19:25
Photo

zade → Skiarxon

Δεν προλαβαίνω ρε συ με τίποτα... Τρέχω όσο δεν πάει και τελειώνω στις 29 του Ιουνίου. 1,5 μήνας θα ναι το καλοκαίρι ρο φετινό...
Jun 23 2009 19:21
Photo

zade → MoRmEnGiL

Ela re WorM . Βασικά δεν πάει καλά . Δυστυχώς αυτή κωλοζέστη δεν με αφήνει να διαβάσω όσο θέλω με αποτέλεσμα να έχω δώσει 4 μαθήματα και μάλλον έχω κοπεί σε 3 από αυτά με 4... Είμαι σχεδόν ένα βήμα πριν την κατάθλιψη λέμε... Ε όχι τόσο τραγικά , αλλά καταλαβαίνεις περίπου που το πάω σωστα ; Κάπως έτσι . Την άλλη Δευτέρα τελειώνω επιτέλους και ελπίζω να έχω καλό καλοκαίρι...
Jun 23 2009 19:20
Photo

Skiarxon → zade

Yo dawg. I heard you like maths... Μπες κάνα msn ρε παπάρα.
Jun 23 2009 18:50
Photo

MoRmEnGiL → zade

yo dude. Τι νέα ρε, τι λέει τι κανς?
Jun 18 2009 01:50
Photo

Glastenen → zade

Ωπατις! Και η λούση? Καλέ είναι επιδημία. Προτείνω ίδρυση συλλόγου μελών του ανιμε.γρ με πρώην συμμαθήτριες νυν μανεκέν/τοπ μόντελ/υποψήφιες και εστεμμένες σταρ ελλάς. Εννοείται ότι θα βγούμε Λαμπίρη, τέτοια ευκαιρία και θα την χάσουμε; :kakaka:
Jun 17 2009 20:29
Photo

zade → Glastenen

Σοβαρά τώρα πότε θα πάμε Λαμπίρη ; Βρήκαμε και την LuCyBR που είναι και αυτή σελέμπριτι όπως και εμείς. Πρέπει να πάμε να εξαργυρώσουμε την διασημότητά μας σύντομα όσο πουλάει ακόμα το θέμα !
Jun 17 2009 14:29