Community Status Updates
zade → Dante80
Όχι μια χαρά είναι τώρα. Σκεφτόμουν μάλιστα να στο προτείνω κιόλας , αλλά το έκανες μόνος σου.
Mar 20 2009 18:30
Dante80 → zade
Nah, απλά μετέφερα το δικό μου μπροστά για να έχουν τα νέα μέλη την παρουσίαση με το που μπαίνουν. Αν θέλεις, το ξαναστέλνω πίσω...;)
Mar 18 2009 11:04
zade → Dante80
Ρε γιατί ενώ στο higasi no Eden εγώ πρωτοπόσταρα (και συνάμα δημιούργησα και το thread ) εμφανίζεται ως πρώτο ποστ το δικό σου ; ADMIN POWAH ; η Μήπως φταίει πάλι ο odin ; :hahaha:
Οπως και να χει καλύτερα είναι έτσι , το δικό μου ήταν τσαπατσούλικο και ίσως να αποθάρρυνε τους "καταναλωτές " από το συγκεκριμένο προιόν. Η δική σου προσέγγιση θα αποφέρει κέρδη στην επιχείρησή μας .
Mar 18 2009 10:36
zade → Kenny
Μιας και είσαι από τους λίγους ( μάλλον μόνο εγώ κι εσύ είμαστε ) που δεν θα πάνε να δουν το whatchmen προτείνω να διαβάσεις[URL="http://www.anime.gr/forums/../294428-post97.html"]αυτό το post [/URL]και μετά το ανάλογο κόμικ
[URL="http://www.anime.gr/forums/../294428-post97.html"] [/URL]
Mar 17 2009 01:07
zade → Labrokratis
Έγινε κυβερνήτη Harlot . Όποτε μπορείς απλά ενημέρωσε με , για να βάλω τις μηχανές μπροστά και να ετοιμαστούμε για το ταξίδι .
Mar 15 2009 21:59
Labrokratis → zade
Χαίρε zade εκ της Ακαρδίας!
Όλος ο Μάρτιος μου είναι βαρύς επαγγελματικά, λίγος χρόνος για subbing τελευταία. Ανεβάζω που και που κάτι έτοιμα O.V.A. που έχω, όταν εχω ανοικτό τον υπολογιστή. Captain Harlock θα τον ξεκινήσουμε λογικά από Απρίλιο (και επιστρέψω μονιμα εν αθήναις).
Mar 15 2009 21:20
Dante80 → zade
Σε παρακαλώ να αφαιρέσεις το current ava και sig σου. Εκτός του γεγονότος πως η sig είναι εκτός ορίων (270px height) το περιεχόμενο τους μπορεί να είναι προσβλητικό για αρκετούς συμφορουμιστές μας. Απαγορεύεται η διακωμόδιση θρησκευτικών συμβόλων με αυτόν τον τρόπο. όποια και αν είναι αυτά...
Χαιρετούρες, Γιώργος...^^
Mar 15 2009 16:07
zade → Labrokratis
Κάπτεν Harlot , να ξέρεις , είμαι έτοιμος , όποτε θες πάμε στην πατρίδα μου την Αρκαδία για να μεταφράσουμε στα Ελληνικά τον συγγενή μου .
Mar 15 2009 01:55
zade → red pyramid
Ουάχαχχα. Τόσο πειστικά το γραψα έ ; Το πέρασες για πραγματικό event ! Ουαχαχαχ . Οχι δεν πρόκειται περί διαδικτυακού παιχνιδιού ! Απλά μιας και πάντα βάζω χιουμοριστικά ava +sig sets αυτό είναι άλλο ένα τέτοιο .
Mar 09 2009 13:04
red pyramid → zade
Η υπογραφή σου είναι κάποιο παιχνίδι που γίνεται στο διαδύκτυο αυτό το καιρό ή απλά κάποιο αστείο? :/
Mar 08 2009 15:51
zade → Skiarxon
Αράπη άμα μες δει on line στο γουλουμου βάρα με . Σε θέλω σαν τρελός...
Mar 03 2009 21:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed