Community Status Updates
Kenny → zade
Το άκουσα και απ' ό,τι θυμάμαι μου άρεσε, αλλά δεν θυμάμαι πια τίτλο (η μουσική στο pc μου είναι ένα χάος).
Sep 25 2009 14:15
zade → Kenny
hey man , πριν από το καλοκαίρι συο χα πει να ακούσεις ένα cd και μου πες ότι το κατέβασες. Αξιώθηκες ή ακόμα ρε lazy bum ?
Βασικάπαίζεικαιναμηνθυμασαιοτιστοείπα.
Sep 25 2009 10:13
zade → Nighteyes
Υοu know what ? I really like the way you re thinking! Ότι θελήσεις να δεις στην υπογραφή μου , ακόμα και να μην σχετίζεται με φαί , πες μου και θα το κάνω.
Πάντως γυμνές φώτος μου δεν βάζω , αν ζητήσεις αυτό.
Sep 21 2009 19:08
Nighteyes → zade
:hahaha:Kαι να σε παρεξηγούσα, έχεις τον τρόπο σου εσύ. Τα σετάκια σου είναι η αδυναμία μου.("Είπε η κοιλιόδουλη"):hahaha:
Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια(νομίζω:terror2:)
Sep 21 2009 16:59
zade → Nighteyes
Με γειά το πρασίνισμα.Και ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις γι αυτά που έγραψα στο θρεντ..
Είδες τι ωραία που τα φέρνω.Στα λέω ωραία ,σε καλοπιάνω και μετά σε χειραγωγώ.Είμαι μεγάλος δημαγωγός τελικά:hahaha:
Sep 21 2009 12:12
Nighteyes → zade
:hahaha::hahaha:Δεν υπάρχει φαγητό που δεν μ' αρέσει, οπότε ότι και να βάλεις είμαι καλυμμένη. Πάντως τα κοκορέτσια επιβάλλονται(ειδικά την Σαρακοστή:hehehe:) και καμιά γαλοπούλα τα Χριστούγεννα(Αν και δεν θα έχει το ίδιο impact) είναι καλοδεχούμενη.
Sep 12 2009 18:02
zade → Nighteyes
Προφανώς και θα το έκανα , Εγώ τις υποσχέσεις μου τις κρατάω. Όσο για τα Κοκορέτσια ,βασικα για το λόγο που λες τα είχα βάλει. Αυτή ή υπογραφή ήταν θρυλική. Και φέτος το πάσχα , πάλι αυτή θα βάλω . Εχεις κάποια προτίμηση που θα ήθελες να δεις στο ava+sig μου ; Οτι φαγητό θες αρκεί να μπορώ να βρω φωτογραφίες.
Sep 12 2009 09:06
zade → Melkor
Arigato ,Melkor-san . Επειδή την δευτέρα αλλάζω άβαταρ , έχεις κάποια προτίμηση ; Μπορώ να βάλω ότι θες , αν βρω φυσικά φώτος
Sep 12 2009 08:56
Nighteyes → zade
:hahaha::hahaha:
Δεν σε πιστευω! Το πες και το κανες.:hahaha:
Εμένα πάντως μου είχε αρέσει που έβαλες τα κοκορέτσια σαρακοστή. Μόνο που σκεφτόμουν τα σάλια που θα έτρεχαν σε όσους κάναν νηστεία(και όσους δεν κάναν) το ευχαριστιόμουν(η σαδίστρια).:congrats:
Sep 11 2009 11:12
Anelis → zade
πουυυυ χρόνος...
want. NAO!
στείλε σύνοψη στο κιν κ σενάριο στο mail
άντε κ με το καλό που θα τελειώσω εξετάσεις θα το κάνω πρώτο πρώτο
ελπίζω να τα σπάει, έχω υψηλές απαιτήσεις
Sep 04 2009 20:49
mono → zade
Έλα ρε το Χειμώνα θα παίζουν με τα καινούρια παιχνιδάκια που τους αγόρασε ο Κωστάκης...teasers etc... Απλά τώρα περίσσσευαν στις αποθήκες μερικά δακρυγόνα και λένε δεν τους δίνουμε μια να πανε στο καλό...Πάντως οι φούστηδες τέρμα προκλητικοί ρε συ...Δεν είχε τον τρελό κόσμο και να περνάνε όλοι μαζί, ξέρεις γιατί χέζονται να πάνε σε ομάδες κάτω των 50 ατόμων και να κρατάνε έξω τα όπλα και να τσαμπουκαλεύονται, να τρώμε ρε βρισίδια κανονικά...Ο Freud κάτι θα χε να πει για το όπλο και το πέος (or the lack of it for that matter) XD
Εξάρχεια ρε, κάθε μέρα και άλλο πάρτυ...
Sep 04 2009 15:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed