Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → zade

αρχοντα μεσαιε, ειμαι ανεκδιηγητος. τωρα το πηρα χαμπαρι, που εχει κρυωσει . βεβαια καλιο αργα παρα ποτε Χρονια πολλα λοιπον, οτι επιθυμεις φιλος. υγεια πανω απο ολα, χρημα και γκομενες, να σε χαιρομαστε και ειθε οταν φτασεις την τρυφερη ηλικια του μαθουσαλα, κοιτωντας πισω, να εισαι ευχαριστημενος με οτι καταφερες
Oct 15 2009 18:08
Photo

sunday → zade

βάλε καμια ταινία να παίξουμε, βαριέμαι :P
Oct 05 2009 00:24
Photo

Serestrum → zade

αψογα. πολυ ωραια!! οποτε ειναι πες μου. πολυ το χαρηκα!! θα περιμενω.
Oct 04 2009 17:58
Photo

zade → Serestrum

μίλησα εγώ με τον Αποστόλη και μου είπε όκ , μόλις τελειώσω το Tytania. Δεν θα αργήσω . Μόλις το τελειώσω θα σου ξαναπώ να πιάσουμε το Agent . Ντάξ ;
Oct 04 2009 17:52
Photo

Anelis → zade

έχω τελειώσει από τις 19 αλλά μέχρι τώρα πάρταρα τώρα απλά είμαι σε αναμμένα κάρβουνα εν αναμονή των αποτελεσμάτων είδες εσύ το κακό ή ακόμα;
Oct 04 2009 13:52
Photo

Serestrum → zade

αχα!! μαρεσει που παει το θεμα... εγω ειμαι μεσα με τα 5000 (πεντε χιλιαδες). πρεπει να τους το πουμε πολυ ευγενικα και με τροπο... θα επικοινωνησεις εσυ μαζι τους? εγω μονο στο φορουμ τους μεσω πμ μπορω. επισης ειναι και το θεμα των RAW...
Oct 04 2009 13:13
Photo

GeRi → zade

Ρε φίλε άλλαξε avatar... Όποτε το βλέπω πεινάω!!!!!! XD
Oct 03 2009 22:05
Photo

zade → Serestrum

Eγώ είμαι με τους Οικολόγους πράσινους , αλλά αυτοί δεν κάνουν encodes , οπότε θα φύγουμε , θα πάμε αλλού. Λοιπόν εγώ είμαι Τζατζίκι (και λίγο άνθρωπος) αλλά κι εγώ γουστάρω τα παιδιά της Α.Α πολύ. Κι εγώ στα τεχνικά σκράπας είμαι ( Να φανταστείς στο γυμνάσιο είχα 16...) οπότε let's stick to translation. Λοιπόν αναλαμβάνουμε εγώ κι εσύ μεταφράσεις/διορθώσεις και λέμε στα παιδιά της Α.Α να κάνουν τα άλλα ;
Oct 03 2009 22:00
Photo

Serestrum → zade

:hahaha: νασαι καλα, μου εφτιαξες το κεφι... τα μεγαλα πνευματα -και οχι μονο- συναντιονται... εγω ειμαι οτι γκρουπ θες... πιστευω τα παιδια στο Α.Α -που τους συμπαθω και πολυ κιολας- θα βοηθουσαν αν το συζητουσαμε μαζι τους. ειμαι χαλαρα μεσα, αλλα στο θεωριτικο θεμα. μεταφρασεις/ διορθωσεις. γιατι στο τεχνικο ουτε γνωσεις εχω, ουτε συγχρονο πισι για encodes και τα ρεστα...
Oct 03 2009 21:33
Photo

zade → Serestrum

Κάτσε κάτσε , εσύ τι Γκρουπ είσαι ; Λες να το ψήσουμε ; Πω πω φίλε είσαι ότι να ναι ( Και μου αρέσεις , in a complete manly way)
Oct 03 2009 21:26
Photo

Serestrum → zade

[QUOTE]Πρέπει αυτή τη σειρά ένα ελληνικό group να την μεταφράσει με βάση τους υπότιτλους των kraze και εικόνα DVD-Rip[/QUOTE] [B]μεσα.[/B] :hahaha:
Oct 03 2009 20:40
Photo

GkLoc → zade

Τούτο είναι από Berserk...δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω,διότι είναι Spoiler!
Oct 02 2009 15:34
Photo

zade → GkLoc

Ti einai toyto poy exeis sto avatar ?
Oct 02 2009 14:50
Photo

zade → Melkor

Για πες μου λοιπόν ω δεξιέ , το καινούριο λέει τίποτες ; Διότι το παλαιό το γούσταρα πιο πολύ και απ την Μόνικα Μπελούτσι. Ε καλά , όχι πιο πολύ , αλλά μου άρεσε.
Oct 02 2009 12:06
Photo

zade → Anelis

Ρε τι έγινε ; Έδωσες εξετάσεις να μπορέσω κι εγώ να σου μιλήσω σαν άνθρωπος ( ή καλύτερα σαν πίθηκος ) ή ακόμα ; Αν όχι ακόμα , καλή σου τύχη .
Sep 30 2009 15:40