Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
zade → Melkor
Tις υποσχέσεις μου τις κρατάω! Αύριο ω πολυβραβευμένε κρεμαστέ θα έρθω στην πόλη σου και θα μείνω ως την Κυριακή το απόγευμα.Ευελπιστώ ότι θα έχω την τιμή να σας συναντήσω ώστε να ανταλλάξομε απόψεις και να απολαύσομε ένα ζεστό ρόφημα εις την όμορφην Θεσσαλονίκην.
Νοέ 27 2009 00:16
Skiarxon → zade
Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Εγώ πάω την άλλη βδομάδα για τους Opeth.
Νοέ 27 2009 00:03
zade → Kenny
O διακαής σας πόθος εκπληρώνεται αγαπητέ! Για λίγες μόνο ημέρες , ο Άγγελος zade θα βρίσκεται στην πόλη σας!Συγκεκριμένα από αύριο το βραδάκι έως την Κυριακή το απόγευμα θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει τους θαυμαστές του , να υπογράψει αυτόγραφα και να περιηγηθεί σε αυτήν την ξακουστή πόλη.Μην χάσετε την ευκαιρία να συναντηθείτε μαζί του .Για περισσότερες πληροφορίες μιλήσε στον ατζέντη και αδερφό του MLN ή στείλτε πμ και αυτός θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Νοέ 26 2009 23:59
zade → Skiarxon
Ζεις ακόμα εσύ; Την τελευταία φορά παραλίγο να σε ξεφορτωθούμε από αβιταμίνωση , αλλά επάνέκαμψες ε; Δεν τις ξαναεμπιστεύομαι πλέον τις ασθένειες...
Τι λέει ρε ούφο; Όλα καλά; Εγώ τρέχω και δεν φτάνω με τίποτα.Αλλά αύριο την κοπανάω για Θεσσαλονίκη.Δεν αντέχω άλλο φίλε, μου χουν γίνει τα νεύρα τσατάλια , πάω λίγο να στανιάρω.
Νοέ 26 2009 23:32
zade → Anelis
[URL="http://www.gamato.info/details.php?id=08a800e138296726ac75cc8308f115c09de2c75b"]http://www.gamato.info/details.php?id=08a800e138296726ac75cc8308f115c09de2c75b [/URL]
Girl . you know I have awesome finding powers when it's about splatter. Put yer faith into me !
Νοέ 23 2009 11:27
Anelis → zade
LINK NAO PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ZADE!!!!
Νοέ 23 2009 08:58
zade → Anelis
Καλή μου κοπέλα , πιστεύεις ποτέ ότι ένα quality whore σαν και μένα θα έβλεπε ποτέ τίποτα κατώτερο από DVD-RIP ; Φυσικά και όχι.Είδα τέλεια ποιότητα , οπότε δες το κι εσύ.
Για μαγείρεψε τίποτα τώρα...
Νοέ 23 2009 08:39
Anelis → zade
άσε με το zombie land από το Μάιο ανυπομονώ
δεν πρόκειται να το δω μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου που βγαίνει το dvd, κοντεύω να τρελαθώ από την αναμονή!
όσο για τα deadlines δίκιο έχεις, πάω να μαγειρέψω να τα ταΐσουμε κ αυτά
Νοέ 23 2009 08:03
zade → Anelis
Τα deadlines που εκτρέφω έχουν αρχίσει να πεινάνε. Για ταϊσέ τα σε παρακαλώ με κανένα σκίτσο σου , κάτι τους είχες υποσχεθεί.
Επίσης , είδα το zombieland.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ , καθόλου horror όμως.Σαν μια απλή κωμωδία μου φάνηκε.
Νοέ 23 2009 00:21
Melkor → zade
οπως ειπα, κατανοητο και επικροτουμενο, αλλα λυπηρο. καλα κουραγια αδελφε. οποτε μπορεσεις, δεν χανομαστε XD
Νοέ 18 2009 01:13
zade → Melkor
Άααχ, που να 'ξερες. Μακάρι να ταν τα females που με φάγαν ...
Όχι φίλε μου δεν φταίνε αυτές , αν και πάιζουν τον ρόλο τους .Απλά αυτό το εξάμηνο στη σχολή είναι απελπιστικά δύσκολο , σε σημείο να μην προλαβαίνω να κάνω τίποτα άλλο , πέραν του να παρακολουθώ.Να καταλαάβεις αύριο έχω 10 ώρες ΣΕΡΙ παρακολούθησης και δύο εργασίες που δεν είναι υποχρεωτικές , αλλά βοηθάνε . Και έτσι πάει η κάθε εβδομάδα μου. Κατά μέσο όρο παρακολουθώ 7 ώρες ΚΑΘΕ μέρα και συνυπολογίζοντας και τις εργασίες πάει ο χρόνος μου.Το trip στην Θεσσαλονίκη το έχω Υπ όψιν μου πολύ καιρό , αλλά είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνω που δεν προλαβαίνω να το υλοποιήσω. Αν τα καταφέρω (που λογικά θα τα καταφέρω) θα έρθω το άλλο Σαβ/κο.
Νοέ 17 2009 23:20
Melkor → zade
Αρχοντα μεσαιε, που εισαι χαμενος? υποτιθεται θα εκανες συχνες επισκεψεις στα μερη μας.
Αν σε φαγανε οι γυναικες, δικαιολογημενος, και με seal of approval.
Αμ σε εφαγε η σχολη, κατανοητο και επικροτουμενο, αλλα λυπηρο XD
Νοέ 17 2009 15:51

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται