Community Status Updates
iristella → Ephialtes
Γιατι οπως λεω και στο επομενο η συζητηση αυτη εχει ξαναγινει και βαρεθηα να τα πω παλι απο την αρχη. Εδωσα τα Link να τα διαβασει να δει. Επειδη τον ειδα και καινουριο ειπα να τον αρχισω χαλαρα. Δεν εχουν ολοι την υπομονη και επιμονη του Zoro βλεπεις :hahaha: :hahaha:(zoroooo kuun:nanana:) Αν θες ομως μπορω να γραψω ενα σεντονακι στο naruto manga thread αφιερωμενο σε εσενα αναλογο με το τελευταιο που ποσταρα στοMisa thread...αλλα θα περιμενω απαντηση εκει ε?Και αναλυτικη κιολας:hahaha:
Jul 20 2008 18:32
Ephialtes → iristella
γιατι ειναι τοσο μικρο το ποστ [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1171-death-note-138.html#post210971"]αυτο[/URL]:chigau:? Δεν σε αναγνωριζω
:hihi2::hihi2::hihi2:
Jul 20 2008 18:26
iristella → Ephialtes
Ρε ephialtes για εξηγησε μου λιγο τι παιζει με το παιδι στο Naruto manga thread.....
Jul 20 2008 00:27
Ephialtes → jimmare
ΑΠο εδω κατεβασε το FMA ----> [url=http://www.mangatraders.com/manga/series/36]Mangatraders - Fullmetal Alchemist[/url]
PS: To manga ειναι ακομα ongoing
Jul 19 2008 20:50
ichigo13 → Ephialtes
Kάθε Παρασκευή συνήθως,απογευματάκι βραδάκι!
Το χειρότερο σάββατο!
Jul 16 2008 17:22
Ephialtes → ichigo13
Ποια μερα βγαινει συνηθως το scanlation του νεου ch One Piece?
Jul 16 2008 17:16
Zoro → Ephialtes
Μαλλον θα το διαβασω και το manga(ουτος η αλλος μονο το one piece δεν θελω να ξερω τι γινετε,γιατι θεωρω εγινε καλη δουλεια με το anime και μ'αρεσει πιο πολυ απο το manga),απλως θα το ξεκινησω απο εκει που τελειωνει το ανιμε στο shippuden..
Οπως επισης και το kakashi gaiden:)
Σεντονακια με σχολια θα ακολουθησουν,οταν ερθει η στιγμη!^^
Jul 16 2008 15:04
Ephialtes → Zoro
Ετσι ετσι
Δωστε OP και NAruto στο λαο :P
Για καταλαβεις τι εστι itachi πρεπει να διαβασεις το manga
Jul 16 2008 14:57
Zoro → Ephialtes
Ephialets-kun τοσο καιρο και δεν σε ειχα στους φιλους!
[το τυπικο μερος που λες κι εσυXD]
Τωρα πια που γινομαι Narutard κι εσυ ΟPtard επρεπε να γινει κι αυτο!
Απ οσο βλεπω η σειρα σε εχει πορωσει αρκετα οπως και το manga(αν κρινουμε και ποσο γρηγορα τα δες ολα!)....αντε να μπω κι εγω στην θεση σου με το Naruto:thumbup:
[αχχ,αυτος ο Ιtachi που μου χει χιλιοαναφερει η iri,μπορει να ναι καποιος τοσο τελειος?!:if:
Καναμε και στοιχημα σε περιπτωση που τον προτιμησω απο τον Ζοro,αν και αμφιβαλλω να γινετε αυτο!:hehehe:]
Jul 16 2008 14:44
Kon_Okami → Ephialtes
So does Jimmare. Αυτό δεν πάει να πει ότι είναι BOT. Διαφήμιση κάνουν ως κλασσικοί πιτσιρικάδες για να μαζέψουν κόσμο στο forum που φτιάξαν. Και με τον Jimmare έχω μιλήσει και σε msn οπότε no way he is a BOT
Jul 15 2008 23:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed