Community Status Updates
Franklin → mono
Nα σαι καλα ρε! Θα περασεις καλα εδω :) Και θα σου λυθουν ολες οι αποριες! Βλεπω επικοινωνησες και με τον Zoro-kun! (οχι που δε θα επικοινωνουσατε :P ) Οποτε εισαι σε καλο δρομο :)
Aug 27 2008 18:53
tsintori → Franklin
Ηι Franklin-chan. Όλα καλά;
Pls το spoiler σου στο bleach- γενική συζήτηση βάλε μπροστά ένα manga spoiler!!!!
Glad to see you again.
Aug 25 2008 14:41
Tidus87 → Franklin
Εννοείται οτι θα απαντούσα κάνω κρα για να βρώ κόσμο που να ασχολείται με anime και manga πόσο μάλλον να "είναι" και απο Γιάννενα.Καθυστέρησα να απαντήσω λίγο βέβαια γιατί σύνδεση έχω μόνο Γιάννενα(φτηνή δικαιολογία το ξέρω!?)Anyway είχα παντελή άγνοια για την υπαρξη αυτού του thread οπότε θα ρίξω μια ματιά. Thanks!!!
P.S. tavani-watching στα interests εεε οχι εγω στα sports το κατατάσσω!!!??? :laugh:
Aug 22 2008 20:24
psofia → Franklin
Είμαι famous δηλαδή! Haha
Έτσι και έτσι τα περνάω. Σε λίγο γυρνάω και αρχίζει το διάβασμα. :( Εσύ πώς τα περνάς?
Aug 19 2008 19:08
tsintori → Franklin
Ξέχασα να σου πω ένα κομμάτι.
To bid your farewell από Opeth. Αν δεν το έχεις ακούσει άκουσε οποσδήποτε την εισαγωγή.....
Aug 18 2008 01:38
Zoro → Franklin
Ohayo Franklin,τι γινεσε??
Επεστρεψες και δεν σε προλαβα σημερα γμτ:(
Τι λεει ο tsi απο κατω,μας φευγεις παλι???
[μην ακουω τετοια!]
Aug 17 2008 21:03
Franklin → psofia
Γειαααααααααα! Επεστρεψα χτες επιτελους :) Εισαι τοοοσο γνωστη ωστε να σε ξερει ενα ασημαντο και ταπεινο Franklin σαν εμενα :P Τι κανεις? Πως τα περνας?
Aug 17 2008 09:35
psofia → Franklin
Καλά να περνάς! Δεν μου απάντησες όμως και έχω αρχίσει να ανησυχώ! :hihi2:
Aug 10 2008 21:53
Franklin → sintar
Μολις γυρισω (κι αν δε με εχετε ξεχασει μεχρι τοτε) περιμενω σουπερ σπεσιαλ φωτο με τη μαλλουρα :P Να σαι καλα Sintar-kun!
Aug 09 2008 10:35
Franklin → Tidus87
Γεια! got u! Επιτελους να κι αλλος που εχει επαφη με τα Γιαννενακια μας! Υπαρχει και thread στο Eλλαδα και animes αλλα με μηδαμινη κινητικοτητα, αν θες τσεκαρε το.... Εγω φευγω αυριο οποτε παιζει να μην δω αμεσα την απαντηση σου (αν απαντησεις :P) αλλα ελπιζω να τα λεμε...
Aug 09 2008 00:45
Franklin
Φευγω αυριο το μεσημερι και θα λειψω για μια εβδομαδα...Αφηστε ποστ και θα απαντησω μολις γυρισω! Μεχρι τοτε να τα περνατε ολοι τελεια!
Aug 09 2008 00:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed