Jump to content

Community Status Updates

Photo

Franklin → mono

Nα σαι καλα ρε! Θα περασεις καλα εδω :) Και θα σου λυθουν ολες οι αποριες! Βλεπω επικοινωνησες και με τον Zoro-kun! (οχι που δε θα επικοινωνουσατε :P ) Οποτε εισαι σε καλο δρομο :)
Aug 27 2008 18:53
Photo

Franklin → tsintori

Γεια σου tsintori-kun! Χιλια συγγνωμη ρε! Το διορθωνω αμεσως!
Aug 26 2008 11:21
Photo

tsintori → Franklin

Ηι Franklin-chan. Όλα καλά; Pls το spoiler σου στο bleach- γενική συζήτηση βάλε μπροστά ένα manga spoiler!!!! Glad to see you again.
Aug 25 2008 14:41
Photo

Tidus87 → Franklin

Εννοείται οτι θα απαντούσα κάνω κρα για να βρώ κόσμο που να ασχολείται με anime και manga πόσο μάλλον να "είναι" και απο Γιάννενα.Καθυστέρησα να απαντήσω λίγο βέβαια γιατί σύνδεση έχω μόνο Γιάννενα(φτηνή δικαιολογία το ξέρω!?)Anyway είχα παντελή άγνοια για την υπαρξη αυτού του thread οπότε θα ρίξω μια ματιά. Thanks!!! P.S. tavani-watching στα interests εεε οχι εγω στα sports το κατατάσσω!!!??? :laugh:
Aug 22 2008 20:24
Photo

Franklin

Βack again....
Aug 22 2008 16:14
Photo

psofia → Franklin

Είμαι famous δηλαδή! Haha Έτσι και έτσι τα περνάω. Σε λίγο γυρνάω και αρχίζει το διάβασμα. :( Εσύ πώς τα περνάς?
Aug 19 2008 19:08
Photo

tsintori → Franklin

Ξέχασα να σου πω ένα κομμάτι. To bid your farewell από Opeth. Αν δεν το έχεις ακούσει άκουσε οποσδήποτε την εισαγωγή.....
Aug 18 2008 01:38
Photo

Zoro → Franklin

Ohayo Franklin,τι γινεσε?? Επεστρεψες και δεν σε προλαβα σημερα γμτ:( Τι λεει ο tsi απο κατω,μας φευγεις παλι??? [μην ακουω τετοια!]
Aug 17 2008 21:03
Photo

tsintori → Franklin

Γειαααααααα! Πάλι θα φύγεις;
Aug 17 2008 15:52
Photo

Franklin → psofia

Γειαααααααααα! Επεστρεψα χτες επιτελους :) Εισαι τοοοσο γνωστη ωστε να σε ξερει ενα ασημαντο και ταπεινο Franklin σαν εμενα :P Τι κανεις? Πως τα περνας?
Aug 17 2008 09:35
Photo

psofia → Franklin

Καλά να περνάς! Δεν μου απάντησες όμως και έχω αρχίσει να ανησυχώ! :hihi2:
Aug 10 2008 21:53
Photo

Franklin → sintar

Μολις γυρισω (κι αν δε με εχετε ξεχασει μεχρι τοτε) περιμενω σουπερ σπεσιαλ φωτο με τη μαλλουρα :P Να σαι καλα Sintar-kun!
Aug 09 2008 10:35
Photo

Franklin → Tidus87

Γεια! got u! Επιτελους να κι αλλος που εχει επαφη με τα Γιαννενακια μας! Υπαρχει και thread στο Eλλαδα και animes αλλα με μηδαμινη κινητικοτητα, αν θες τσεκαρε το.... Εγω φευγω αυριο οποτε παιζει να μην δω αμεσα την απαντηση σου (αν απαντησεις :P) αλλα ελπιζω να τα λεμε...
Aug 09 2008 00:45
Photo

Franklin

Φευγω αυριο το μεσημερι και θα λειψω για μια εβδομαδα...Αφηστε ποστ και θα απαντησω μολις γυρισω! Μεχρι τοτε να τα περνατε ολοι τελεια!
Aug 09 2008 00:26