Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Franklin → videl
Γεια! Ειδα πως ασχολησε με το Nana ... Εχω ποσταρει μια ερωτηση στο αναλογο manga thread αλλα δεν απαντησε κανεις :( Ηλπιζα μηπως εσυ ξερεις. Λοιπον θελω να μαθω σε ποιο κομματι του manga αντιστοιχει το τελευταιο επισοδειο του anime. Αν μπορεις να βοηθησεις, θα σου χρωσταω :)
Σεπ 21 2008 20:40
Franklin → Archangel
Kαλησπερα. Πηρα το θαρρος επειδη εισαι ο thread starter για το manga Nana...Εχω ποσταρει μια ερωτηση εκει και αναρωτιομουν μηπως εσυ ξερεις να μου απαντησεις :)
Σεπ 21 2008 20:37
Franklin → mono
Κι εσυ το ιδιο! Αχ ρε περαστικα σου ευχομαι! Και καλη επιτυχια με τις χαζοεξετασεις (που θα την εχεις)! Λοιπον φευγω σιγα σιγα να ετοιμαστω και θα τα ξαναπουμε! Ισως μπω το βραδυ! Φιλiα πολλα :)
Σεπ 04 2008 19:23
mono → Franklin
ναι αμε πηγαμε για καφε προχθες και λιωσαμε παλι...εγω βασικα δεν την πολυπαλευω με εξεταστικες και τετοια,επαθα και ωτιτιδα...αλλα το ηθικο ειναι οπως παντα ακμαιοτατο! και εγω ηθελα σημερα να βγω αλλα συνεβησαν διαφορα απροοπτα και εκατσα σπιτι να καιγομαι...καλο καφε και αμα βλεπεις τιποτα καλο απο ανιμε να μου λες...το rec αφου εκατσες και του εφτιαξες και θρεντ θα το τσεκαρω :p
Σεπ 04 2008 19:19
Franklin → mono
Διαβασμα κι εγω.....Πφφφ αστα να πανε! Θα βγω σε καμια ωριτσα να ξεσκασω λιγακι! Ειχα να δω anime καμια βδομαδα οποτε καθισα σημερα ειδα ολο το rec μονοκοπανια και στανιαρα :P Τι αλλα νεα? Με τη χορευτριουλα μας μιλας?
Σεπ 04 2008 19:11
mono → Franklin
πηξιμο why? τι να πω και εγω εξεταστικη πικρα...ρομαντικοχαζουλια μπααα...ρομαντικα ναι αλλα λιγο πιο σοβαρα,οχι οτι εγω ειμαι σοβαρη μπουχαχαχαχα
Σεπ 04 2008 18:56
Franklin → mono
εεεεεεπ! Τι γινεται? Χμμ για να δω.... Ρε ειδα σημερα 9 επισοδεια (ολο δηλαδη) το Rec . Νομιζω 12 λεπτα επισοδεια κατι τετοιο ηταν. Αν σου αρεσουν τα ρομαντικοχαζουλια δες το! Ασε ρε πηζωωωωωω :(
Σεπ 04 2008 18:49
mono → Franklin
hello hello!long time no see...παιρνα μια απο μαυρη τρυπα να χασεις κανα δυο νεφρα απο τα γελια!εγινε της μαυρης τρυπας χτες...
Σεπ 04 2008 18:46
iristella → Franklin
Για το vampire knight manga πηγαινε[B]
[url=http://shoku-dan.org/]Shoku-dan :: Fansubs & Scanlations[/url][/B]
Αύγ 27 2008 22:15
iristella → Franklin
εγω μια χαρα παω. Αλλος εχει προβλημα..........XDDDDDDDDD Aπο τωρα και μελετας τα χριστουγεννα? Δεν σε βλεπω καλα......XD
Αύγ 27 2008 22:07
Franklin → iristella
αχαχαχαχαχαχα δεν πατε καλα! Τι γελιο..... Αντε να ερθουν τα Χριστουγεννα :P
EDIT: Α! Iri τωρα που το θυμηθηκα, απο που να κατεβασω το manga του vampire knight?
Αύγ 27 2008 22:05
iristella → Franklin
Koυραγιο franklin swaaaaaan............. Ουτε και εγω μπορω. Εχω λαλησει......... παλι καλα που ειναι εδω ο Zoro και τον πειραζω και ξεχνιεμαι λιγο απο την μιζερια μου..... του εχω γεμισει το profil με One piece yaoi pics με zoro & sanji και εχει φρικαρειXDDDDDDDDDDDDDDD
Αύγ 27 2008 21:49
Franklin → mono
Ναι ρε το Comedy το ειδα χαρη σε ενα παιδι απο το forum μεταγλωττισμενο απο την anime clipse. Στιν forumιακες κοντρες ολα πανε καλα μεχρι να βρεθεις αντιμετωοη με την iri και το Zoro. Με το που συμβει αυτο ή θα φορεσεις γυαλια εντος μηνα ή αν εχεις ηδη απλως θα ανεβει αρκετους βαθμους οτο ηδη υπαρχον προβλημα. (τους λατρευω και τους δυο btw) ...Για να δουμε τι γινεται σε αυτο το τοπικ λοιπον...
Αύγ 27 2008 19:11
mono → Franklin
εεελα!ειδα οτι σαρεσε και σενα το kigeki!δεν ειναι τελειο?βασικα και εγω αυτο κανω τις τελευταιες πρηζω ολους μου τους γνωστους να το δουν χεχε!τωρα βασικα εχω ανοιξει ενα μετωπο στο thread αν ειχατε ενα φονοτετραδιο τι θα κανατε και παω να ποσταρω τιποτα!ελα και εσυ να γινουμε πολλοι:p
Αύγ 27 2008 19:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται