Jump to content

Community Status Updates

Photo

a2a → Orion19

Αχαχα! Μπαααα μην ανυσηχείς πολύ. Δεν θα πέσει γδάρσιμο (την τρίτη έφτιαξα τα νύχια δε λέει! XD) Υπερλατρεύω τον JGS αλλά νομίζω είναι περαστικό crush, θα μου φύγει πολύ πιθανόν μετά από λίγο καιρό γιατί δεν την παλεύω με τους Κορεάτες. Ο μοναδικός Κορεάτης για τον οποίο θα κόβω φλέβα αιωνίως είναι πιθανότατα ο TOP. Κατά τ' αλλα δεν αλλάζω τους Ιάπωνες μου με τίποτα!
Dec 11 2009 22:52
Photo

Anelis → Orion19

το σιχαμένο το livejournal έχει τα πάντα!!!! ευχαριστώ, είσαι θεάαααα!!!!
Dec 11 2009 19:06
Photo

Orion19 → a2a

Το πιπίνι άστο ήσυχο, Eri γιατί θα σε ξεμαλλιάσουμε εγώ και η a2a πριν αρχίσουμε το γατοκαβγά μεταξύ μας. a2a, θα σε πολεμήσω till kindom come για τον συγκεκριμένο! *ετοιμάζει τα νύχια της*. Lol.
Dec 11 2009 18:37
Photo

iristella → Orion19

Αχαχαχαχα τι επικό σκηνικό είναι αυτό?Poor guy. >_< he sure had a smelly christmas party. Nτάξει αφού τον βγάλατε τελικά πάλι καλά. Αυτό που λες για το TC ήταν αυτό που μου άρεσε tbh. Ότι η σχέση και οι χαρακτήρες ξεκινάνε εντελώς κυνικά και επιφανειακά και στην συνέχεια εξελίσσονται και οι άνθρωποι και η σχέση μεταξύ τους. Μου θύμισε ελαφρώς Haru σε αυτό το κομμάτι (and you do know how much i like haru <3) (plus punished for slutyness Ewon is so cute). O Mookyul ήταν όλα τα λεφτά ρε συ. Κάθαρμα αλλά απολαυστικός στο να τον διαβάζεις. xD (ιδίως εκεί που έγινε το snap στο λεπτό νήμα λογικής του ψόφησα xD) Κατά τ αλλα όλα καλά και από εδώ. Epic lulz πεφτουν συχνά και όλα ανθηρά. I like the winter spirit. :3
Dec 06 2009 16:47
Photo

Orion19 → iristella

Hello,luuuuv! Μια χαρά η σχολή. Είχαμε χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο σπίτι μου τη Παρασκευή και έπεσε μεγάλο γέλιο. Αποκορύφωμα ήταν που κατα λάθος κλείδωσε η πόρτα του μπάνιου (φράκαρε) με έναν συμμαθητή μου μέσα! ΑΧΑΧΑΧΑ! Κανα μισάωρο την παιδεύαμε να τον βγάλουμε και του δίναμε μπύρα με καλαμάκι απο τη τρύπα που ήταν το πόμολο! Άσε! Λολάδες! Χαχα. Το TC το διάβασα και μου άρεσε πολύ τελικά, αλλά δε μου άρεσε το πως ξεκίνησε. Δεν ήταν consistant. Ξεκινάει σα κωμωδία και πολύ ρηχά, με επιπόλαιους χαρακτήρες, βαρετό (για τα γούστα μου) humor και setting και μόνο πολύυυυυυυ πιο μετά σοβαρεύει. I still hate the seme, though. Αν ξεκινούσε και τελείωνε ως σοβαρό έργο, θα μου άρεσε πολύ, αλλά πιστεύω πολλοί θα το παρατούσανε (όπως κόντεψα) πολύ πριν φτάσουνε στα ωραία και δε θα έπρεπε. Θα έπρεπε να υπάρχει έστω hint του τι θα δώσει το manga απο την αρχή. Γνώμη μου, πάντα ;) Εσυ, πως είσαι, my hime; Ελπίζω that this winter finds you well :D Άντε, κοντεύουνε οι διακοπέεεεες!
Dec 06 2009 14:07
Photo

iristella → Orion19

Oriii channn :3 Missed ya! Τι κάνεις κούκλα μου? Πως είσαι? :3 Με σχολή όλα καλά? :3 Lol νόμιζα ότι είχα απαντήσει στο προηγούμενο vm (obviously forum flipped). Anw δεν ξέρω αν το τελείωσες τελικά το Totally Captivated i hope you did and you changed your mind. (i kinda liked the sluttyness tbh)
Dec 06 2009 05:29
Photo

Orion19 → iristella

Έπιασα το Totally Captivated, αλλά μέχρι στιγμής (κάπου στο τέλος vol1) δε μου αρέσει καθόλου είναι η αλήθεια. Έχω σκυλοβαρεθεί και μισώ τους χαρακτήρες. Ο Ewon είναι slut και αναίσθητος, το Boss επίσης slut και βαρετός και ο Jiho έχει πάρει το πούλο απο όλους και αντί να τους παρατήσει να βρεί κανέναν άνθρωπο της προκοπής, κάθεται και τα ανέχεται. Δε τους μπορώ τέτοιους επιπόλαιους χαρακτήρες εγώ. Με εκνευρίζουν αντί να με διασκεδάσουν XD
Nov 15 2009 22:37
Photo

iristella → Orion19

To Deep Bloody Nighte είναι εκείνο με τον δικτάτορα και το vampire σωστά? Το είχα διαβάσει και αυτό αλλά νομίζω η συγκεκριμένη pic με τον Dean kαι τον Sam υπάρχει και στο Totally Captivated. Η πλάκα είναι ότι όταν την έβλεπα σε σκεφτόμουν ακαι έλεγα α ρε Βασια να το έβλεπες αυτό να έλιωνες στο γέλιο. Κατά τα άλλα μια χαρούλα είμαι και εγώ. Όλα ήρεμα και διασκεδαστικά. :333 Δουλίτσα ψάχνω αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι.
Nov 15 2009 21:01
Photo

Orion19 → iristella

Ε, θα το κοιτάξω τότε. Χιχι. Αλλά, την εικόνα τη βρήκα απο ένα Deep Bloody Night or something. Oneshot. Εσυ, πως τα πας κοπέλα μου;
Nov 15 2009 02:20
Photo

iristella → Orion19

A είπες κάτι στο yaoi manga thread και παρεξήγησα.[B][URL="http://www.mangatraders.com/manga/series/2975"] Λοιπόν το κατεβάζες με τη μία[/URL][/B]. Εϊναι manwha (οπότε διαβάζεται σαν κανονικό βιβλίο) χορταστικότατο (49 chapters) και έχει απίστευτο γέλιο. Σε μια φάση χτυπιόμουνα κάτω και δαγκωνόμουνα για να μην αρχίσω να χαχανίζω δυνατά. Και είναι και πολύ γλυκό με την έννοια του ότι δεν περιγράφει ιδανικές καταστάσεις αλλά το πως ένα ζευγάρι από ανθρώπους με ελαττώματα ξεπερνά τις δυσκολίες... Σαν concept είναι κοντά στο Viewfinder αλλά παράλληλα τελείως ξεχωριστό και μοναδικό. Όσο για τον προγραμματισμό ανάσανε το κεφαλάκι σου. Τώρα ελπίζω να είσαι πιο χαλαρή.
Nov 15 2009 01:08
Photo

Orion19 → iristella

Γειά σου κούκλα. Εδώ καλά. Τον παράτησα τον προγραμματισμό γιατί δεν άντεχα άλλο. Ανακούφιση XD Όσο για το Totally Captivated, δε το ξέρω καν. Που είδες οτι το άρχισα; Αν λέει, όμως, θα το διαβάσω και αυτό. Κοντεύω να τελειώσω όλα τα yaoi στο mangafox μιλάμε! Στο "s" είμαι!
Nov 15 2009 00:55
Photo

iristella → Orion19

Τι κάνεις κοπελα μου? Καιρό έχω να σε δώ εσένα. Με σχολή όλα καλά? Το ξεπέρασες το δύσκολο κομμάτι? Χεχε είδα ότι άρχισες και το Totally Captivated. Περιμένω εντυπώσεις.
Nov 14 2009 20:57
Photo

Nighteyes → Orion19

Σε τι γλώσσα κάνετε προγραμματισμό; Εμένα το παράπονο μου απο τα μαθήματα είναι ότι πάμε λίγο αργά αν και κάθομαι και διαβάζω παρακάτω στο σπίτι για να πηγαίνουμε πιο γρήγορα. Το σκέφτηκα κι εγώ για μόνη μου αλλά τελικά είναι αρκετά που θα μου ξεφεύγανε αν το έκανα αυτό. Οπότε λέω να κοιτάξω να αντέξω 1 ακόμα χρόνο οικονομικής αιμορραγίας:uhh: και μετά περάσω δεν περάσω, έχοντας τελειώσει την γραμματική για το 3Κyuu πιστεύω να μπορέσω να διαβάσω μόνη μου για παραπέρα (αν πάω παραπέρα). Αυτό που φοβάμαι κυρίως είναι το listening που αν και έχει να λέει η κυρία μου ότι όσοι βλέπουν anime πιάνουν 100%, εγώ ως τώρα δεν βλέπω να πιάνω ούτε το 70. Μην σου πω ότι στα anime πιάνω περισσότερα.:hahaha:Πρέπει να κατσω να ακούω σε επανάληψη όλα τα τα listening που κάνουμε... Άλλο, κοιμάμαι όρθια και μάλλον θα κοιμηθώ όπου να ναι. Με τις κότες...:congrats: Κατα τ' αλλα, εκτός προγραμματισμού, όλα καλά με την σχολή; Κανόνισε κάποια στιγμή να τα πούμε και msnικά.:D
Nov 11 2009 21:10
Photo

Orion19 → Nighteyes

Καλούτσικα πάει, αλλά με το προγραμματισμό τα έχω βρεί σκούρα. Έχουμε πολύ μ@λ@κα καθηγητή και μόνο "βασικός" δεν είναι ο προγραμματισμός που μας κάνει. Όσο για τη γλώσσα, ηλίθιο το μάθημα και αναγκάστηκα να το παρατήσω κιόλας γιατί με τον προγραμματισμό δεν έχω χρόνο. Οτι μάθω μόνη μου και καλύτερα να σου πω τα μαθαίνω έτσι. Εσυ πως πάς, κούκλα;
Nov 11 2009 20:42
Photo

Nighteyes → Orion19

Χμμ Aντε καλά. (Πόσο καιρό το ακούω αυτό; ) Τι λέει άλλο εσύ; Έχεις εξαφανιστεί. Πως πάει η σχολή; Ιαπωνικά άρχισες τελικά που έλεγες;
Nov 11 2009 20:00