Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kenny → Orion19

Ε βάλε κι εσύ έναν χαρακτήρα anime που είναι σταθερή αξία, και δεν τρελαίνεται στα μισά της ζωής του. :hahaha:
Σεπ 11 2010 19:43
Φωτογραφία

Orion19 → iristella

Είναι μεγάλος καθίκαρος indeed. Έχει και κάποια καλά, αλλά έλεος! Κάθε φορά που μουλώνει θα τη βασανίζει; Ανάθεμά τον και τη προβληματική του μητέρα! XD
Αύγ 12 2010 10:20
Φωτογραφία

iristella → Orion19

Ρεεεε τι καθίκης ο Tae Kyung. Είμαι στο 6. Εκεί με το κοκκαλάκι μου ήρθε να βάλω τα κλάμματα. Τ^Τ
Αύγ 12 2010 01:48
Φωτογραφία

Orion19 → Serestrum

Ahahaha. Nice!
Αύγ 11 2010 01:01
Φωτογραφία

Serestrum → Orion19

[youtube]zLDx-BPgxxA[/youtube]
Αύγ 10 2010 21:23
Φωτογραφία

iristella → Orion19

Axaxaxaxax δεν ήξερα ότι το σκέφτηκε έτσι. Α το τσατσόνι. Εγώ στην θέση του θα ακολουθούσα τη σίγουρη μέθοδο του grab grab. Toν Tae Kyung θέλω να τον σπάσω στο ξύλο/
Αύγ 04 2010 21:45
Φωτογραφία

Orion19 → iristella

Είναι μεγάλο σπάσιμο ο Tae Kyung. Πολύ σκύλα. XD Ο Shin Woo, κατάλαβε οτι είναι γυναίκα και το διασκεδάζει. Ένιωσε το στήθος της όταν τη κουβάλαγε. Γι'αυτό της σήκωσε και το χέρι. Για να πεταχτεί το στήθος πιο πολύ να σιγουρευτεί.:kakaka:
Αύγ 04 2010 21:35
Φωτογραφία

iristella → Orion19

Αγαπαμε Jeremy όσο δεν πάει. Γλύκας! Τώρα o *tsun tsun* φράτζα προς το παρόν μου σπάει τα νεύρα. Ο δεύτερος της παρέας ο κάπως πιο νορμάλ δεν έχω καταλάβει. Στο 2 την γουστάρει επειδή ξέρει ότι είναι κορίτσι ή he bats for that team? Ψιλομπερδεύτηκα.
Αύγ 04 2010 14:48
Φωτογραφία

Orion19 → iristella

Όσους περισσότερους καταστρέφω με αυτή τη σειρά, τόσο πιο πολύ χαίρομαι! Αν και συνήθως είμαι μαζο...ε.... sympathetic άτομο. Σε ποιο επεισόδιο είσαι; Καλά, ο Jeremy και η Joliiiieeeeee του είναι δυο γλύκες. Δεν είναι γλύκαρος; Έχει και μια σωματάρα όμως, ο φούστης. 19 χρονών παιδί. Ο Shin Woo, όσο δεν ρίχνει τη φράντζα, πολύ γκόμενος. 21 αυτός, παρακαλώ. Είναι ο κύριος τραγουδιστής των C.N Blue. Μπορεί να τους έχεις ακουστά. Ωραία φωνή και ωραίο δι. Αλλά εγώ γαμώτο... ΕΠΡΕΠΕ να μου αρέσει αυτός με τις τάσεις προς transvestism! Πάαανω που τον ξαναβρήκα και χάρηκα, πήγε και έγινε η Lady Gaga της Ασίας... :zetsubou: Πως μπόρεσε να το κάνει αυτό, Ειρήνη; Όταν θα έχουμε λεφτά για το H.U.N.K, να πάμε να τονε βρούμε και να τον σπάσουμε στο ξύλο!
Αύγ 02 2010 17:40
Φωτογραφία

iristella → Orion19

Με κατέστρεψες κακούργααααααααααααααααααα!:Crying2::Crying2::Crying2: Ξεκίνησα το Υοu are beautiful και έχω λιώσει.... Και αυτό το ξανθό.....*w*
Αύγ 02 2010 14:55
Φωτογραφία

Orion19 → miko-chin

Αχαχα. Down, girl! Είδες; Πω πω, άντε να βγούν οι ταινίες και μας τρέχουν τα σάλια!
Ιούλ 04 2010 19:05
Φωτογραφία

miko-chin → Orion19

*sees the gantz thread*OMG ποτέ δε βρήκα σέξι κάποιον με τέτοια στολή.Αλλά ο Kenichi!!!!!!!!!!!Ότι και να φορέσει αυτό το παιδί με σκοτώνει.Γιατί δε δείχνουν κοντινά σε άλλα σημεία?Εμάς αυτό μας καίει!!!Can't wait for the film...
Ιούλ 04 2010 16:55
Φωτογραφία

miko-chin → Orion19

Ωραία.Έψαχνα και μια τρελή κωμωδία τώρα τελευταία γιατί πολλά δράματα βλέπω και θα πάθω κατάθλιψη έτσι όπως πάω!Καλά και στο Zeni Geba ένας καημένος που φορούσε τα ίδια ρούχα στα 5 πρώτα επεισόδια ήταν(τι χαρά που θα κάνανε οι παραγωγοί επειδή δε θα πληρώνανε κοστούμια!).Η metal είναι η μοναδική(μέχρι στιγμής) μουσική που δε μου αρέσει καθόλου.Αλλά και πάλι για τον Kenichi όλα τα βλέπω,όλα τα ακούω!!!
Ιούν 30 2010 14:20
Φωτογραφία

Orion19 → miko-chin

Και βέβαια το προτείνω! Θα σκάσεις στο γέλιο! Βέβαια έτσι όπως τον έχουνε κάνει, δεν είναι ωραίος όπως στο Zeni Geba, αλλά για το ρόλο, είναι γάντι! Την έχω δεί τη ταινία περίπου 90 φορές και ακόμα σκάω στα γέλια κάθε φορά. Τη βλέπουμε με τη μητέρα μου και χαχανίζουμε καθ'όλη τη διάρκεια! Δε ξέρω αν είσαι της metal, αλλά θα την απολαύσεις ιδιαίτερα τη ταινία και για το soundtrack τότε.
Ιούν 30 2010 09:36
Φωτογραφία

miko-chin → Orion19

χαχα τόσο πολύ φαίνεται?(όχι ότι προσπαθώ να το κρύψω).Ρε είναι απίστευτος!Βαρέθηκα να βλέπω παιδαρέλια σε όλα τα doramas.Αυτός τους βάζει κάτω όλους!Το προτείνεις ανεπιφύλακτα δηλαδή?Έχω κατεβάσει τόνους dorama αλλά κάτι θα κάνουμε για τον Kenichi!
Ιούν 30 2010 08:53