Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Orion19 → Nighteyes
Ε, για 2-3 επεισόδια θα give it a go τότε, αλλά όταν θα υπάρχει empty slot στη ψυχαγωγία μας. Χαχα.
Νοέ 11 2009 19:55
Nighteyes → Orion19
Kαλά μην μ' ακούτε. Εσείς θα χάσετε. Ούτε εμένα με ενδιέφερε το θέμα φυσικά. Μια φορά είχα παίξει bowling και έχω να θυμάμαι και το δράμα μου με το νύχι που είχε σπάσει απο την μπάλα (Ήταν λίγο βαθύ το σπάσιμο).
Το κόλλημα μαζί του από αυτήν την σειρά το έπαθα. Δεν είχα δει τίποτα πριν δικό του και το άρχισα τυχαία. Δεν είναι δηλαδή ότι την είδα επειδή πήρα σβάρνα ότι έχει κάνει αφού κόλλησα και βλέπω ως καλές ακόμα και τις πατάτες. Τώρα δεν κρίνω τόσο αντικειμενικά, τότε όμως ναι.
Αν δείτε 2 επεισόδια και δεν σας αρέσει η υπόθεση (όχι οι αγώνες. Αυτό είναι το περιβάλλον) τότε τι να πω. Αν όμως έχεις τόσο κόλλημα με την ποιότητα εικόνας, πάω πάσο. Εγώ είμαι εκπαιδευμένη στις κακουχίες βλέπεις (μικρή έβλεπα πολλές φορές σε ασπρόμαυρη τηλεόραση με χιόνια).
Νοέ 11 2009 19:50
Orion19 → Barbara
Ευχαριστώ για το μήνυμα και καλό απόγευμα!
[IMG]http://static3.animepaper.net/upload/thumbs/wallpapers/Tsubasa-Resevoir-Chronicle/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_Tsubasa-Resevoir-Chronicle_SakuraSweetie_20735.jpg[/IMG]
Αύγ 23 2009 13:29
Barbara → Orion19
[B]Καλημέρα !!
[IMG]http://big.org.ua/watermark.php?image=http://big.org.ua/base/1/258.jpg[/IMG]
[/B]
Αύγ 23 2009 09:35
MajesticXII → Orion19
Χαχααα!ωραια ωραια αφου με θυμηθηκες...εννοειται ακουσα για το fma κ ναι χωρις τις φωνες δν θα ηταν το ιδιο...
Ρε συ ψιλοβαριεμαι να το στολισω lol οταν βρω την ορεξη i shall...
Εγω ειχα παρατησει το bleach κ τωρα το ξαναρχισα ειμαι στο 169 επισοδειο σκεψου ακομα...
Περιμενω email :)
Αύγ 22 2009 20:17
Orion19 → MajesticXII
Καλέεεεεε!!! Αχαχαχαχα! Τώρα είδα το e-mail! Και βέβαια σε θυμάμαι! Kyaaaa!!!! :wooi2:
Χρόνια και ζαμάνια ρε συ! Α, καλά, σύντομα σου έρχεται e-mail με πολλά νέα! :riiight:
Εγώ προς το παρόν έχω παρατήσει και Naruto και Bleach, αλλά που θα πάει, θα τα συνεχίσω. Φαντάζομαι θα πήρες είδηση τη καινούργια σειρά FMA, ε; Να δω και αυτή πότε θα αρχίσω. Αχ, και πάλι Rie και Romi στις φωνές! :wooi2:
Κάτσε βρε και στόλισε το προφίλ σου. Το κακόμοιρο είναι σκέτο. Άντε άντε και καλή φόρα! Είναι ωραία εδώ. :ureshii:
Αύγ 22 2009 12:48
MajesticXII → Orion19
to idio nickname eixa re sy
to msn isws einai diaforetiko an k nomizw pali to idio email eixa k sou stelna alla not sure about that
milame gia xronia twra...afou skepsou tote esy mou xes proteinei na dw FMA k htan apo ta prwta anime pou eixa dei k eixa trelathei,skepsou akoma einai apta para poly agaphmena mou...
Αύγ 22 2009 06:01
Orion19 → MajesticXII
Πρέπει να έχει περάσει πολύς καιρός. Χαχα. Δε σε θυμάμαι. Πως σε λέγανε εκεί;
Αύγ 21 2009 19:59
Orion19 → MajesticXII
Μάλλον εγώ είμαι. Χιχι. Είδες που βρισκόμαστε οι λολαμένοι όλοι;
Αύγ 21 2009 13:14
Orion19 → Nighteyes
Δε μπερδεύει καθόλου. Και αν μη τι άλλο, θα ευχαριστηθείς Tamaki. (kukuku)
Αύγ 21 2009 13:14
Nighteyes → Orion19
Που είσαι καλέ; Σου είχα απαντήσει σε ένα μήνυμα που είχες στείλει αλλά δεν ξέρω αν το πήρες. Είδα το ποστ που έκανες για το kids, και πάω να το κατεβάσω.
PS. Nice theme, but confusing.:congrats:
Αύγ 21 2009 12:05
MajesticXII → Orion19
re sy eleos dn eimai sigouros alla dn eisai esy pou legame sto imdb gia to silent hill k ton pyramid head?
me allo nick hsoun k eixame antallaksei arketa emails pou mou leges na dw to FMA? lol an dn eisai esy...
Αύγ 19 2009 21:47

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται