Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → Orion19

Ενωουσα Να Μπεις Στη Σελιδα,Διοτι Σου Ειχαμε Μια Ερωτηση! Δεν Ενωουσα,Να Κανεις Join! Ελπιζω Να Απαντησες Σοφα!
Ιούν 12 2008 23:50
Φωτογραφία

Orion19 → GkLoc

Μα είμαι ήδη.. Νομίζω..Lol. Πάω να ελέγξω..
Ιούν 12 2008 23:43
Φωτογραφία

GkLoc → Orion19

Orion19,Μπες Στο Social Group Του One Piece,Σου Εχει Μια Ερωτηση Ο Captain!!!
Ιούν 12 2008 23:34
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Τι λεει ο luffyς?? Να βγαλει και διπλασια το καλοκαιρι,θελουμε πιο πολυ ψωμι!! 357 εχουν βγει μεχρι τωρα btw:P
Ιούν 11 2008 20:13
Φωτογραφία

LCF89 → Orion19

εχεις.καμια 300αρια και λιγο παραπανω βασικα... νομιζω 361 εχει βγαλει ελπιζω να μην βγαλει και το καλοκαιρι γιατι αν βγαλει θα βαρεθω να κατεβαζω...χαχα
Ιούν 11 2008 20:04
Φωτογραφία

LCF89 → Orion19

ενταξει μωρε...στο One Piece που εισαι?
Ιούν 11 2008 19:51
Φωτογραφία

LCF89 → Orion19

και τωρα που μενεις? σε εκανα add και στο μσν
Ιούν 11 2008 19:15
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Ναι,πολυ φαση κι ο Sanji,απλως σιγα σιγα γινεται ετσι....στην αρχη ειναι λιγο πιο σοβαρος...:)
Ιούν 10 2008 22:07
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Damn,τον ξεχασα κι αυτον....κριμα τωρα ειδες spoiler..αλλα ok δεν ειναι τεραστιο,θα το μαθαινες πολυυυυ συντομα,ειναι απο τους πιο ωραιους χαρακτηρες που παει σετακι με τον Ζοro!! (μεσα σ'ολους αυτος σου τυχε:hahaha:ο μοναδικος που δεν εχεις δει νομιζω..) Anw,αν θες τσεκαρε το thread εβαλα μερικες καλες εικονες^^
Ιούν 10 2008 21:19
Φωτογραφία

iristella → Orion19

Περιμενε μεχρι ιουλιο αν ειναι να εχεις και παρεα...Αν τους πιασουμε 2 κοπελες και αρχισουμε τα kyaaaa και τα kukuku νομιζω θα πεσει πολυ γελιο(zoroooo-kuuun:wooi2:)......
Ιούν 08 2008 01:29
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Χαχα καταρχας βλεπω τα κοιταξες καλα και τα προηγουμενα visitor message μου,χεχε!! Μετα,τωρα δεν ξερω τι να σου ευχηθω δλδ,να περασεις ή οχι...και στα 2 κερδιζεις κατι!!^^ Α ρε τυχερη,ποιος ειναι ελευθερος απο τωρα?εμενα με περιμενουν 1-1,5 μηνας σκληρης δουλειας,συντομα θα μπαινω ολο και λιγοτερο εδω:( (One Piece βεβαια δεν το παραταω!!) Οσο για το τελευταιο που ειπες η iristella ειναι η μονη ανταγωνιστρια σου,μην ανυσηχεις(και ακομη δεν εχει αρχισει να βλεπει αν και θα το κανει μετα την εξεταστικη λεει,αλλιως θα σε βαλω να παρεμβαλλεις εσυ για την φοβεροτητα της σειρας χεχε:hehe:).... Αλλες "αθωες κορασιδες xD" δεν βρηκα ακομη αλλα μακαρι να βρω γιατι κυριως αγορια ή παλικαρια το βλεπουν και πολυ λιγα κοριτσια,ενω οσες το βλεπουν δεν περνανε απο το thread(ειναι ανδροκρατουμενο δλδ...ξεχωρηζεις εκει^^)...και ειναι κριμα γιατι αξιζει ακομη και για τα κοριτσια,αν και πιθανον οχι ολα(καταραμενο naruto που μας κλεβει το γυναικειο κοινο!!) Anw,αυτα,συνεχισε τον μαραθωνιο σου και τα λεμε στο thread για τα νεα σου!!:) (παντως χαιρομαι που επαιξα κι εγω το ρολο μου στο να σε βαλω στην σειρα γιατι αξιζει και αυτο ειναι ηδη μια επιτυχια,το οτι καηκες!)
Ιούν 07 2008 21:37
Φωτογραφία

Orion19 → iristella

Χε χε, One Piece thread infiltration. Status: [B]Complete! [/B]Πολύ ωραία σειρά! Καιρός να τη δεί και καμμιά κοπέλα! Λες να αρχίσω τα kyaa για να τους πειράξω; Χα χα χα! Μπα, δεν έχει και πολύ υλικό για τέτοια η σειρά μέχρι στιγμής. Τι να fangirlίζω χωρίς λόγο;
Ιούν 07 2008 21:33
Φωτογραφία

Orion19 → Zoro

Δεν έχω εξεταστική. Χε χε. 2 μέρες ήταν οι εισαγωγικές. Τώρα ή 2 μήνες διακοπές (αν περάσω) ή ένα χρόνο "διακοπές" αν δε περάσω! Χα χα χα! Υ.Γ: [I]Aντε συγχαρητηρια για την επιτυχια του προσυλητισμου αθωων κορασιδων στο One Piece.....Nα τις εκατοστησεις σου ευχομαι....Μονο προσεξε μην μαζευτουν υπερβολικα πολλες, αρχισουν τους fangirliσμους και γινει του vampire knight thread XDDD[/I]D λέει η Iristella. Αθώες κορασίδες; Δε με έχει μάθει καλά ακόμα!:hahaha: Zoro, μη σε πιάσω να προσυλητίζεις άλλη! Θα ζηλέψω!:kakaka:
Ιούν 07 2008 21:26
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Μην ανυσηχεις,ειδικα αν δεν ειχαμε εξεταστικη ολοι(κι εσυ φανταζομαι) θα μας εφτανες αμεσως γιατι το One Piece βλεπεται μονορουφι(τι ωραιες εποχες τοτε που ειχα τοσα επεισοδια του χεριου μου παντως...απο την μια ειναι ασχημο να μην εχεις τοσα πολλα απο την αλλη σ'αρεσει και να συμμετεχεις σε συζητησεις και να εισαι πασο με τους αλλους+οτι ειναι πολυ εθιστικο αρα σε καταλαβαινω αν βιαστεις,ολοι τα περασαμε!) Οσο για το spoiler tags δεν ειναι τπτ,σιγα λες κι αλλου δεν τα βαζαμε..προσεχε μονο μερικους που πιθανον δεν ξερουν και βαλουν ελευθερα spoilers,γενικα προσεχε τι διαβαζεις,ειδικα αν δεν απευθυνετε σε σενα... Αυτα,btw η υπογραφη σου ειναι απο Soul Eater παλι?? Τα σπαει!! ΥΓ:Παντως οντως η πρωτη σκηνη με τον Shanks τα αξιζει ολα...ακομη και πιο κει που θα εχεις κι αλλες καλες ιστοριες μενει ακομα!!
Ιούν 07 2008 20:23
Φωτογραφία

ichigo13 → Orion19

Εσύ βλέπεις one piece εγώ βλέπω soul eater!:bleh::bleh:
Ιούν 07 2008 16:00