Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → iristella

Και στο One Piece group το σκεπτικο τελικα θα το αποκαλυψεις??:hiding_something: [καλα τι προκατοχος και τριχες...εκεινος ηταν μεν εξυπνος αλλα δεν ειχε πολυ εξωτερικο καμουφλαζ εκτος απ αυτο του καλου φοιτητη...εσυ ενω εχεις την διαβολικοτητα του,την εξυπναδα του L και Kisa Kisa καμουφλαζ(XD)+αρκετους πιστους-M is the first!!...δεν προκειτε να σε πιασει κανεις ποτε μου φαινετε!!!]..[COLOR=White]o ichi-san εμεινε να αποφασισουμε τι θα κανουμε...και ο δουλης-kun βεβαια,αυτες οι dragon balls θελουν ξεφορτωμα!![/COLOR]
Ιούλ 04 2008 10:12
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Γιατι σου ειπε οτι παρεξηγηθηκε?? Μα αδικο ειχα με τοσα που εχω τραβηξει σε αυτο το θεμα??????? Οσο για τα fan art τα 2 ειναι τα μωρα μου το 3ο ενα τατουαζ που ειχα ετοιμασει για μια φιλη μου και το τριτο ενα αγορακι ειναι παλι αλλα σε τελειως αλλο στυλακι απο αποψη τεχνικης (shoujo style)
Ιούλ 04 2008 10:08
Φωτογραφία

iristella → Zoro

ναι μεσα επεσες περιπου.... Κοιτα εχω γνωστους πολλους στα χανια οποτε αν του ξεφυγουν κανα δυο λεπτομερειες ακομη... Αλλα κριμα που ειναι μακρια....I wanted to take care of it personally..... και οταν λεω αυτο εννοω οτι σε αντιθεση με τον προκατοχο εχω και αλλες πιο διασκεδαστικες εναλλακτικες απο το τετραδιακι (επιτιμο μελος του EKMEK βλεπεις)
Ιούλ 04 2008 10:05
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Btw στο L group πετυχα την απαντηση στον δουλη ή επεσα εξω απο το σχεδιο σου??:? (εχω πολυ περιεργεια να δω και τα fan art σου απ οσα μου λες...τι θα ναι τι θα ναι??!!!XDXD) Καλα τον GK μολις ειδες οτι ειδε 10 επεισοδια naruto αμεσως να του την πεις παντως!!XD
Ιούλ 04 2008 10:03
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Πω πω δλδ αυριο θα κοιμασαι ολη την ημερα να υποθεσω δλδ??[marimo-iri-chan!!]XD Πολυ γατοφιλη βλεπω παντως,απ οσο καταλαβα τον κρατας στο σπιτι/δωματιο μεσα!! (τελικα στην φωτογραφια δεν τον ειχες την αλλη φορα!!) Κι εγω αρκετα γατοφιλος,αν και μες στο σπιτι δεν τους μπορω... Τεσπα,καλο κουραγιο λοιπον!! Θα ναι λιγο κουραση η μερα σου απ οσο φανταζομαι αλλα ως Φωτεινουλα θα χεις περασει και χειροτερα φανταζομαι!! Ουτος η αλλος μην ξεχνας...public space,ολα τα ονοματα και φατσες οσων σου την σπανε παιρνονται πολυ ευκολα και χωρις κοπο...οτι πρεπει!! [αρκει να ειναι καποιος/α που δεν γνωριζες καλα και εγινε η δουλεια!!XD] Τα λεμε το βραδυ λοιπον...can't wait for the fun!!(ξερεις οτι παντα την φερνεις!!) (ΥΓ:Οχι που δεν θα διαβαζες τα spoilers!!!XD)
Ιούλ 04 2008 09:57
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Δινω μετα τις 2 και ειναι προφορικο,,,, Εν τω μεταξυ ειμαι κομματια .....και δεν μπορω να κουνησω τα ποδια μου...Δεν ειμαι καλα πραγματικα.....Να δω πως θα κατεβω σχολη. Κοιμηθηκα απο τις 2 εως τις 4,45 με διαλειμματα γιατι το γατι μου ειχε ορεξεις. Το βραδυ θα με δειτε.... Και μετα δινω τελευταιο στις 8. Μαλλον θα ποσταρω και στο fan art thread μου αποψε. Εχω κανα δυο ετοιμα και μολις μου ηρθε και μια φανταστικη ιδεα για ενα τριτο.....το οποιο μαλλον θα ειναι πολυ περιεργο..... Aπαντησεις σε ΥΓ ΥΓ 1 ...Ναι ΥΓ 2 Εννοειται....
Ιούλ 04 2008 09:47
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Οπ να τι και η αλλη η καμενη!!! Ειχα τοσα πολλα πιο ενδιαφεροντα πραγματα να κανω(ειχα να στειλω μερικα πμ+να τελειωσω την ταινια+να γραψω το σχολιο)που δεν κοιμηθηκα!!:P Και μαλλον και τωρα δεν θα κοιμηθω αμεσως,δεν πολυνυσταζω!!(L-style!!) (τι ωραια που ειναι να χεις λιγο διαβασμα καθημερινα παντως...συντομα ξεκιναει κολαση για μενα!!) Ναι,μια φορα που την μισησα τελειως την 3η ταινια(ωρες ωρες γελουσα απο τις ερμηνειες..και η ιστορια ηταν ενα τπτ,κανενα νοημα/εξυπναδα απο τις αλλες)θα χε πολυ πλακα να αλλαξουμε ρολους και να μου λεει οτι ηταν πολυ καλη!!XD Αλλα κι εσυ δεν πας πισω!!σε ειδα πριν 2-3 ωρες μεσα αν και βγηκες αμεσως και να σαι παλι...τελικα κοιμηθηκες καθολου?? Τι ωρα γραφεις?Παλι 12?? Αυτα,δλδ αφου τελειωσεις θα σε δουμε στο group/forum το βραδυ?? Μετα ποτε ξαναεχεις?? [B] ΥΓ:[/B]Τι λες θα την δεις την 3η ταινια μονο και μονο για τον (kawai) L οταν ερθει η στιγμη να δεις και τις αλλες??? [B]ΥΓ2:[/B]Τα spoilers της ταινιας τα διαβασες να υποθεσω??XDXD
Ιούλ 04 2008 09:42
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Μπηκα για λιγο και ειδα το review σου στο DN thread.....Ενα πραγμα θελω μονο..... Να την δει ο Kenny την ταινια και να του αρεσει.....Να αρχισει επιπλεον σετακι απο σεντονοποσταρισματα μετα οπου θα εχετε ανταλλαξει ρολους....... ΑΑΑΧ αυτο να δω μονο θελω και τι στον κοσμο....XDDDDDDDDDD
Ιούλ 04 2008 09:35
Φωτογραφία

Zoro → JoHnAroC

Whoa,πολυ φαντασια βλεπω!!!:oo: Ωραιος,καλες φαινονται οι ιδεες σου,θα τσεκαρω σιγουρα το thread σου αυριο!! Πιο πολυ απ ολους μ'αρεσε ο Yellow Virus,πολυ πρωτοτυπο ονομα!! [αναρωτιεμαι πως θα ναι ο χαρακτηρας!!:orly:] Ναι να κανεις πολλ και ελα πες το μου μηπως και δεν το δω να ψηφισω κι εγω!! Καλη Συνεχεια,εχω ακομη την ιδια περιεργεια για το manga σου που σου λεγα και στην αρχη!!^^
Ιούλ 04 2008 04:39
Φωτογραφία

JoHnAroC → Zoro

ki exw anevasei ena sxedio kata8liptiko pali :P gt olo auto to kairo eixa ble3imata ull see :P
Ιούλ 04 2008 04:34
Φωτογραφία

JoHnAroC → Zoro

kita exw idi sto mialo m arketa manga :P sineater-exw skepti exw sxedon ilopoihsh arxi mesi kai telos 6 priests-exw skepti exw oramatistei pws 8anai apla exei poli lineage epiroes-trilogia Yellow Virus-exw ena vasiko concept Zoo Transform-exw ena vasiko concept 6 elements-exw thn vasiki idea kai to whole story apla einai 8ema twn kare~dilogia isws na kanw se ola to prwto chapter kai na ta steilw na ginei poll na diale3oun pio na sinexisw exw para polles idees kai dn mporw na stamatisw :P
Ιούλ 04 2008 04:33
Φωτογραφία

Zoro → JoHnAroC

Χεχε χαιρομαι που το παιρνεις ελαφρα και χαρουμενα!!:P Οποιον θες να καθαρισω κανενα προβλημα...παω να μαζεψω μερικα body bags:hiding_something: Καλως,την κανω κι εγω,θα ριξω και μια ματια στα art σου αυριο γιατι καιρο ειχα να περασω να δω εξελιξεις με το manga σου...τα λεμε!!:byejg9:
Ιούλ 04 2008 04:24
Φωτογραφία

JoHnAroC → Zoro

eisai trelos anafer8ike kai ena topik m gia tn eladara :P ugeia mia xara prospa8w se lipamai gia tn e3etastiki xD oxi den edwsa gt dn mporousa xD ayrio 8a kanw ena massive upload sto art m :P xexe opou deis nenmar einai o misitos m 3aderfos KILL HIM!!!!!!!!!!!!!!!! den a3izei na zei
Ιούλ 04 2008 04:17
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Kαι ομως πρεπει να το συνιθησεις Μarimo!!!! We Are Gonna Eat You Alive,,,(MOYXAXA)
Ιούλ 04 2008 04:16
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Δεν βλεπω την ωρα να γυρισει ο captain!! (δεν μπορω να βλεπω 3 sanji στο πληρωμα,θα κανω harakiri!!) Ας αρχισω πολεμοντας τα ξαδελφακια λοιπον:hiding_something: Χεχε να δω κι εγω τι θα πει ο ξαδελφος σου οπως και οι αλλοι...βρε μανια που εχουν με τον cook ολοι... Αλλα καλυτερα,να χω μονο εγω τον swordsman και να ξεχωρηζω. [και να καθαρισω το πλοιο απο τους ξανθους!!]
Ιούλ 04 2008 04:12