Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Narutard GK operative!! Welcome to the Club!!:bleh: Ρε GK μην πεταγεσαι και απαντας αυτα που ρωτανε εμενα!!:burningbe3: Nittoryu Iai:Rashomon!!:roar:
Ιούλ 09 2008 23:24
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Ρεεεεεε,τι πεταγεται παλι αυτος o GK!!!:burningbe3: Oi Cook θα σου βαλω φυμωτρο,μην φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν!! [IMG]http://i186.photobucket.com/albums/x230/nobeiderf937/sanji-zoro.gif[/IMG] Ιchi ειναι οπως o Sanji εγινε super saiyan κατι,δειχνει τα αισθηματα του πιο εντονα!! Δεν ειναι τεχνικη ομως... Δεν ειναι κατι σπανιο στα animanga!!:P Στο Naruto ειμαι στο επ 10 και εκτος απο τις μαχες θελω να δω και το character development αν ειναι καλυτερο,που λενε.. Μουσικη,αστεια,φαντασια και για λιγο η ιστορια νικανε στο OP τωρα! (ενταξει και το naruto εχει καλη ιστορια αλλα το op νικαει πιστευω,ειδικα μουσικη-αστεια) Μαχες οντως εχουν στρατηγικη καλυτερη απο το op που απλα ορμανε και δεν πεθαινουν και νικανε....αλλα απο την αλλη του OP ειναι πολυ εντυπωσιακες... Τελος το Character Development πρεπει να δω λοιπον...παντως μεχρι τωρα οι ομαδα του OP νικαει,Zoro-Luffy κλπ ftw!!! Ομως και το Naruto εχει καλα σημεια που δεν περιμενα και δεν τα κρυβω αν τα παρατηρω...θα κανω ενα γιγαντποστ στο thread οταν το τελειωσω,οπου θα συγκρινω και τα 2...:P Αυτα,καλη πορωση με το Berserk,ενημερωσε με παντα με οτι αποριες/αποψεις εχεις!! Τα λεμε!!:) [B]EDIT:[/B]Εσυ naruto ολο το δες??
Ιούλ 09 2008 23:00
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Bασικά εννοώ το berserk mode που ανέφερες!Απλώς αυτό ο Guts δεν το είχε παλιότερα,πριν τελειώσει το flashback δηλαδή!Από που το έμαθε λοιπόν?Αυτή είναι μια άλλη απορία μου! Μήπως μου ξέφυγε κάτι!Yhanks πάντως ρε και συγνώμη που σου τα πρίζω!Είμαι λίγο noob ακόμα!Δεν είμαι στο επιπεδό σας αλλά ευελπιστώ να σας φτάσω! Τέλος για το Naruto την ίδια άποψη με'σένα έχω! Κι εγώ όταν το είχα αρχίσει είχα πορωθεί! Ειδικά μετα το 35-40 επισόδειο!Συνεχίζω όμως να πιστεύω ότι στα σημεία τελικά το one piece είναι καλύτερο(μόνο στις μάχες θεωρώ ότι χάνει το one piece από το naruto)! Eσυ τι επισόδειο είσαι?
Ιούλ 09 2008 22:11
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χεχε ναι αυτοι χανουν τετοια πλακατζου fangirl και την παιρνουμε εμεις!;) Χμμμ,ναι νομιζω καταλαβα τι εννοουσες με τον δουλη... Τεσπα,καλα αν ειναι τα λεμε με msn σε λιγο,αν θες...:)
Ιούλ 09 2008 22:03
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Ναι μαθαινεις αρκετα πιο κει για τον Σκελετο οποτε δεν σου λεω αλλα,απλως να ξερεις οτι ουσιαστικα βοηθαει τον Guts στις δυσκολες στιγμες,οταν δλδ δεν εχει καμια ελπιδα να νικησει μονος του,οταν ειναι με πολυ δυνατα οντα... Αλλα αν ειναι απλα δυσκολη μαχη δεν εμφανιζεται τοτε εννοειται,την αφηνει στον Guts,ειπαμε,οχι και νταντα!!:P Οσο για την αυρα,μου βαζεις μια εικονα με imageshack να την δω?? Γιατι περασε καιρος και δεν καταλαβαινω τι εννοεις...εκτος κι αν την μπερδεψες με τον μανδυα του ή με το οταν γινονται ασπρα τα ματια του και πηγαινει σε berserk mode... Μετα,ποιο ξωτικο εννοειες ρε συ,σε ποιο σημειο εισαι? (σε ρωταω μην καταλαβω κατι αλλο και στο σποιλεραρω) Και επισης,με θεους κανει μια πολυ μικρη μαχη με εναν αλλα τπτ το σημαντικο,εχει ακομη παρα πολλυ μεχρι να τους νικησει...ετσι οπως την βλεπω εγω,μαζι με το One Piece θα τελειωσει,γιατι μπορει να θελει λιγοτερα η ιστορια να μας δειξει απο το OP,αλλα τοσο σιγα που βγαινουν τα chapters(1 φορα το μηνα κι αμα,καμια σχεση με το 1 τι βδομαδα του Oda,που παραπονιουμουν παλια κιωλας!!:P)μαζι θα τελειωσουν μαλλον...σε καμια 10αρια χρονια!! Τελος,αληθεια το εννοουσα οτι εχει βασεις για να γινει λιγο κατωτερο ή και ισαξιο με το OP,αλλα με τπτ καλυτερο...μην φρικαρετε,ειμαι παντα ο Zoro που ξερετε,δεν παραταω την σειρα....απλως παρατηρησα κι εκει αλλα θετικα και το χω να μην το κρυβω κατι που πιστευω αληθινα... Αλλα οπως ειπα εχω ακομη πολλα να δω,η γνωμη μου ενδεχεται να αλλαξει!!:)
Ιούλ 09 2008 21:59
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Zoro-kun 1)Στο Berserk αυτός ο σκελετός με το άλογο τι είναι? Θα μάθουμε περισσοτερα πιο μετα?Αν ναι μην μου πεις! Επίσης ο Gats όταν θυμώνει και βγάζει κάτι σαν αύρα γύρω του όπως έκανε με το ξωτικό που πολέμησε,αυτό τι είναι? Τέλος θα πολέμησει κάποιο θεό κάποια στιγμή(αυτό να μου το πεις κι ας είναι spoiler)! 2)Eλπίζω το comment για το Νaruto που έκανες στον G-K να ήταν για πλάκα:)!
Ιούλ 09 2008 21:51
Φωτογραφία

iristella → Zoro

ειδες ε? Εχω παθει εξαρτηση....... Βασικα μου το ακυρωσαν τελευταια στιγμη αλλα δεν πειραζει αυτοι χανουν. Τπτ καλε μια βλακεια ειπαμε με τον douli...... Ειναι και στα προηγουμενα ποστ ξεκαθαρα.......απορω πως δεν το σχολιασες κιολας.
Ιούλ 09 2008 21:47
Φωτογραφία

Zoro → iristella

ΑΑΑΑΑ,την βαψαμε!!!:terror2: (χεχε χαιρομαι κι ομως!!) Τελικα καταλαβες οτι χωρις εμας δεν μπορεις ε??:P [πλκ!!] Btw ποιο ειναι το σχεδιο σου με τον douli?? Απαιτω να μαθω αν μαγειρευεις κατι εναντιον μου!!:smokingg:
Ιούλ 09 2008 21:43
Φωτογραφία

iristella → Zoro

δεν βγαινω τελικα......Οποτε δεν γλιτωνετε απο μενα,,,,,,χαχα
Ιούλ 09 2008 21:40
Φωτογραφία

Zoro → iristella

LoL νομιζα τον L ελεγες!!! Ναι το βλεπω,ελπιζω κι εσυ να ειδες το κρυφο μυνημα που ειχε η προταση εκεινη!!:himitsu: [οχι δεν αναφερομαι σε κρυφα γραμματα!] Τα λεμε αργοτερα,ελπιζω!:P
Ιούλ 09 2008 21:25
Φωτογραφία

iristella → Zoro

[IMG]http://www.absoluteanime.com/one_piece/usopp.jpg[/IMG][IMG]http://www.sideshowtoy.com/mas_assets/jpg/2738_press01-001.jpg[/IMG] Bλεπεις το κοινο στοιχειο πιστευω ετσι?
Ιούλ 09 2008 21:22
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χεχε οτι ωρα και να γυρισεις μπες μεσα αν αντεχεις,θα μαι σιγουρα!! Καλη βολτα,μην βασανισεις πολυ κοσμο με τις πλακες σου!!:P [και μην μου πεις παλι "iristella is a good girl!!!"XDXDXD] ΥΓ:Καλα ρε τερας,με φτανεις στα visits τωρα!!! Δημοσιες σχεσεις στο 300%!! Παλι καλα που νικαω στα vm ακομη!!:P (μεχρι να μου διακοπει το νετ!!:sigh2:)
Ιούλ 09 2008 21:13
Φωτογραφία

iristella → Zoro

χεχε για περισσοτερη δραση το βραδυ....... Βγαινω για βολτα τωρα.....Εσυ κρυψου και μην προκαλεις τον καπταιν....
Ιούλ 09 2008 21:10
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χιχι καλα ε ολο μπαινοβγαινουμε απο χωριο σε πλοιο και απο πλοιο σε χωριο!! Πιαστηκαν τα ποδια μου!! [και τα χερια μου!!] Χιχι πως τα καταφερνουμε και καθε μερα εχουμε καποιο αστειο θεμα να κανουμε!! Σημερα εδωσα ρεστα με την ιδεα μου ομως,παλι καλα που με υποστηριζεις,για να μπορω να κανω κι εγω αλλες πλακες!!;)
Ιούλ 09 2008 20:59
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

"NARUTO RULZ:head:" :burningbe3:temme:burningbe3: Δεν Νομιζω Να Το Αρχισω Και Πολυ Γρηγορα,Παντως Σιγουρα Θα Το Δω!!! Στο Berserk Ειμαι Στο Volume 25 Ακομα,Αλλα Που Θα Παει,Θα Το Τελειωσω!!!
Ιούλ 09 2008 20:32