Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → Zoro

Ρε Zoro στο berserk κάποια συνεφάκια δεν τα έχουν μεταφράσει και τα έχουν αφήσει κενά! Γιατί?Αν είναι δώσε μου κανένα καλύτερο link!Ακόμα και οι Hawks το έχουν κάνει αυτό που σου λέω!Thanks man!:)
Jul 10 2008 23:37
Photo

tsintori → Zoro

Βρε Zoro με πίεζες με πίεζες, τελικά ψήφισα. Μάντεψε ποιον χεχεχεχεχεεχεχ. Η μία είναι η Nami;
Jul 10 2008 22:37
Photo

Zoro → Animefrick

Μην ανυσηχεις,ουτε εγω διαβαζω το manga και σκοπιμα βασικα γιατι θεωρω πιο ωραιο το πως παρουσιαζεται ο κοσμος στο ανιμε!! [οχι γενικα,στην περιπτωση] Και επειδη δεν θελω να ξερω απο πριν τι θα γινει,το σταματησα!:P [ειδικα προς το 230 και μετα θα δεις γινετε φοβερη η σειρα,κορυφωνεται!!] Οσο για τ'αλλο ναι,οποτε εχεις κατι να ρωτησεις/συζητησεις,οτιδηποτε,περνα!! Τα λεμε,Zoro-fan!!^^
Jul 10 2008 21:34
Photo

Animefrick → Zoro

χαχαχα πλάκα έχεί σίγουρα θα μπω :) έχω δει μέχρι και το 176 το παώ σιγά σιγά γιατί βλέπω και πολλά άλλα ανιμε + ιαπωνικές σειρές... το μανκα δυστυχώς δεν το έχω διαβάσει.... :(
Jul 10 2008 20:27
Photo

ichigo13 → Zoro

Yeap!Αν και δεν θα είναι πολλά παιδιά απ'ότι φένεται!
Jul 10 2008 18:28
Photo

Zoro → FireFistAce

Ρεεε στο msn εβαλες την ατακα μου απο το Berserk, "Fight for the Cause,Never Surrender [και σου λειπουν και τα "Be Proud,Don't Die"!!] Αυτη η ατακα δεν υπαρχει στην σειρα,ειναι καθαρα δικη μου,θα σου κανω μυνηση τωρα,ετοιμασου να πληρωσεις τις ζημιες σε μερικα εκατομυρια Beli!! Χεχε εννοειται οτι κανω πλακα!!Βαλ την αν θες δεν με πειραζει!!:hihi2: Απλως εμεινα που την ειδα,σου αρεσε κι εσενα να υποθεσω δλδ??:hehehe: Ειδα σημερα περασες μια βολτα,καιρο ειχαμε να σε δουμε!! Τι λεει,οι διακοπες ολα καλα?? [εγω εχω ακομη 2 βδομαδουλες περιπου:sigh2:] Αυτα,τα λεμε και...σου χω πει ποτε ποσο ομορφη ειναι η εικονα σου απο πανω??XDXDXD
Jul 10 2008 18:18
Photo

Zoro → Animefrick

Χεχε οποτε θες να συζητησεις κατι,εστω και απο ομορφιας αποψη:awww:περνα στα threads!! Δεσποζω εκει και απανταω σχεδον καθε ερωτηση και στηριζω καθε συζητηση!!(ή και αποριες/αποψεις κλπ,μιας και τωρα εμαθες το forum!) Καλα και να μην περιαυτολογω:Pκαι τα υπολοιπα παιδια ειναι μια χαρα και ολοι βοηθανε οποτε χρειαστει!! Οσο για το group,ειναι λιγο πιο παραξενο! Εχουμε φτιαξει κανονικο πληρωμα με καπετανιο και swordsman(που τον κανω εγω φυσικα!),cooks,navigator κλπ και κανουμε στην πλακα ρολους,αναλογα με τις ατακες της σειρας!! Αν αντεχεις λιγη τρελα περνα κι απο κει να σου δωσουμε καμια θεση!! Αν οχι[γιατι μιλαμε για πολυ τρελα!!:hahaha:]τα threads ειναι μια χαρα!!:P Oποτε χρειαστεις τπτ λοιπον,περνα μια βολτα!:gotit: PS:Την εχεις δει ολη την σειρα?Μεχρι το 360? Διαβαζεις και το Manga?
Jul 10 2008 18:02
Photo

Animefrick → Zoro

Καμμένη είμαι γενικότερα! :P να σου πω την αμαρτία μου τον τελυταίο καιρό άρχισα να γράφω σε thread και γενικότερα παρόλο που είμαι 2,5 χρόνια γραμμένη στο φορουμ δεν το έχω μάθει καλα πρόσφατα είδα και για τα thread/ group δεν έτυχε όμως να μπω... :P H αλήθεια είναι ότι στην αρχή έμπαινα για να παίρνω μόνο άνιμε αλλά τώρα μου αρέσει πολύ να συμμετέχω σε οτιδήποτε μέσα στο φορουμ! :)
Jul 10 2008 17:56
Photo

Zoro → Animefrick

LoL αφου εισαι κι εσυ καμμενη με την σειρα πως και δεν σε βλεπουμε καθολου απο το thread/group??:P [καλα το group ειναι λιγο τρελο πες XD,αλλα το thread??]
Jul 10 2008 17:37
Photo

Zoro → ichigo13

Στην Πατρα,θα κανουν κι εκει meeting??:hmmm:
Jul 10 2008 16:59
Photo

Zoro → iristella

Ρε η φατσα εγραφε L στο μετωπο!!!Του μοιαζε τρομερα!!:wooi2: Αν δεν ηταν αυτος ηταν απομιμιση!! Τεσπα,ΟΚ δεν βλεπω την ωρα να τα δω,τα λεμε:P
Jul 10 2008 13:48
Photo

ichigo13 → Zoro

Στην Αθήνα όχι!Ισως πάω στην Πάτρα!
Jul 10 2008 13:48
Photo

iristella → Zoro

Μα και το τελευταιο δεν ηταν dn....ασχετο αν εχω φαει κολλημα με το στυλακι μελαχρινος , μελαγχολικα ματια και funky μαλλι και μου βγαινουν ολοι παρομοιοι..... Τι να πω αδυναμιες ειναι αυτες.... Τελειωνω το τατουαζ της φιλεναδας μου που σου ελεγα και αρχιζω και ενα αλλο μετα το οποιο θα ειναι μαλλον εγχρωμο. Ως το βραδυ θα ειναι ετοιμα παντως.....
Jul 10 2008 13:46
Photo

Zoro → iristella

Χιχι χαιρομαι τοτε R-sensei!!:wooi2: Ουτος η αλλος οι αλλοι 2 λειπουν,μολις εφυγαν!! [και συντομα ξεκιναει το battleplan!!:hehehe:] Οταν λες εργακι εννοεις ζωγραφια?? Αν ναι ανυπομονω να την δω!!:Blissfull: [υποθετω οτι θα κανεις κατι ανεξαρτητο αυτη την φορα ε??οχι παλι DN φανταζομαι..οχι οτι με πειραζει ισα ισα πολυ ωραια τα κανες:nanana:,απλα γιατι μου λεγες οτι ειναι κουραστικο!!] Αυτα,ναι θα σου πω εντυπωσεις αν και δεν θα ναι οι καλυτερες σιγουρα...εξεταστικη ειναι,τι θες:P Kαλη συνεχεια,τα λεμε αργοτερα!!:)
Jul 10 2008 13:35
Photo

iristella → Zoro

χε χε δεν εμπλεκομαι σ συζητηση ουτως η αλλως εχω καποιες δουλιτσες να κανω και σημερα μου ηρθε μια καταπληκτικη ιδεα για εργακι..... Οποτε κατεβαζω και ζωγραφιζω σημερα. Ουτως η αλλως δεν εμπλεκομαι ποτε σε μαχη χωρις να εχω το πιστο μου ικανο και γουρικο M στο πλευρο μου.... Αντε πες μου εντυπωσεις απο την εξεταση οτν γυρισεις οκ?
Jul 10 2008 13:29