Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

GK οταν δεις το Death Note προσεχε μην προτιμησεις την φωνη του L απο αυτην του Usopp!!!:kakaka: Παντως οπως και θα παρατηρισεις στο Death Note Thread,τις αναλυτικοτερες συζητησεις τις κανουμε εγω και η iri!! Θα χει να πεσει πλακα ετσι και μπεις κι εσυ!! (και τις πεις τπτ για τον Usopp the Great!!:hehehe:) Berserk τι λεει?? A,οσο για το απο κατω που λεει η iri,ναι,οτι θες απο rmvb/megaupload,σε μενα!!:hihi2: NARUTO RULZ:head: [over One Piece!!:terror2:] .... .... .... .... .... [πλακα κανω!!!:nanana:]
Ιούλ 09 2008 20:07
Φωτογραφία

Zoro → 1oneiromono

Βασικα πιστευω οτι οι ταινιες υστερουν συγκριτικα με το ανιμε αλλα εχουν 2-3 διαφορετικα σημεια τα οποια ειναι ειτε ισαξια καλογραμμενα και στην περιπτωση του τελους,και καλυτερο!! Το manga κι εμενα με ενδιαφερει οποτε βρω χρονο να το διαβασω... Γενικως ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου,οτι δω και ειναι να κανω συγκριση,θα βρω και τα θετικα και τα αρνητικα του...πχ αν και one piece fan,τωρα που βλεπω naruto παρατηρησα πολλα θετικα σημεια που υπερτερουν εναντι του one piece και ανaποδα βεβαια,σε αλλα που υστερει...αλλα δεν αφηνω το γεγονος οτι πριν υποστηριζα το ενα,να μου βαλει παροπιδες για το αλλο... Τα ιδια και για τις ταινιες;) Μην τις δεις για τις ερμηνειες,που ειναι χαλια,αλλα για τις διαφορες με το ανιμε και το ποσο καλα εγιναν... Αυτα:P,οταν τις δεις θα περιμενω τις εντυπωσεις σου,οσο κι αν διαφερουν απο τις δικες μου... [και ισως απαντησω αν σε κατι δεν συμφωνω:hehehe:]
Ιούλ 09 2008 19:51
Φωτογραφία

1oneiromono → Zoro

hehe you amuse me δν χανεις την ευκαιρια να πασαρεις τις ταινιες, για αυτο βρισκω την αναγκη να πω για τα μανγκα.Οπως και εσυ πιστευω οτι δν πρεπει να παραλειφει απο κανεναν death note fan το μανγκα αντιστοιχα γτ υστερει απλα στην "ζωντανια" παρολο που εχει διαφορα στο σεναριο στο 2 παρτ που σου εχω πει.Κατι αντοιστιχο υποθετω πιστευεις και εσυ για τις ταινιες ,σωστα??? θα βρω καποια στιγμη να σου πω την αποψει μου για τις ταινιες(μην περιμενεις τπτ το υπερβολικο να πω :P).... Το be continue
Ιούλ 09 2008 15:23
Φωτογραφία

Texhnolyze → Zoro

Χαχα ναι,είμαι λίγο άσχετος από forum thingies, απλά έχω έναν άλφα εθισμό με καμμένα παιχνιδάκια γενικά:P Χεχε η δική μου εξεταστική τέλειωσε, so I'm always up for a good challenge xD Τα λεμέ! (Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου κιόλας ^^ )
Ιούλ 09 2008 13:58
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

"Θα σ'αρεσει πιο πολυ απο το One Piece να υποθεσω??" Think Before You Open Your Mouth Marimo!!!! Nope,Απλως Αναφερα Τα Καλα Σημεια Στο Naruto,Και Επισης Αληθεια Τωρα Εχω Ορεξη να το Δω!!
Ιούλ 09 2008 03:45
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Τι εγινε GK ,κι εσυ narutard τωρα?? Θα σ'αρεσει πιο πολυ απο το One Piece να υποθεσω??:hihi2:
Ιούλ 09 2008 03:42
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Tι Να ΞαναΔω,Δεν καταλαβα!!!! Καλα Ενταξει,Με Τετοιο Μαλλι,Οσο Και ΝΑ Θες Να Γινεις Badass Δεν Γινεσαι
Ιούλ 09 2008 02:36
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ποτε εγινε ο Naruto σοβαρος και δεν πηρα χαμπαρι GKLoc kun???? Aπλα απο Ultra super baka mode, Κατεβαινει στο απλο (αν και παραμενει adorable)..... O Sasuke απο την αλλη ,,,και ψηλωνει....και γινεται τελειως badass και γενικοτερα αναπτυσσεται ομαλοτατα.... Αντε να μην τον σποιλεριασουμε πιο πολυ τον zoro τωρα που εχει πορωθει....... Να μπει και στο επομενο arc να παθει απανωτα nosebleeds με την τροπη που θα παρει η υποθεση (Not the ero way)......
Ιούλ 09 2008 02:11
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

XAAX,Mην Με Κανεις Τωρα Να Νωσταλγω Τον CAPTAIN GkLopp,SanjiK Is Here!!! O Sasuke 2os???? E,ΟΧΙ,Το Ξεφτυλισαμε(Να Σου Σπασω Λιγο Τα Νευρα) Α,Κατσε Και Να Σου Πω Κατι..... Τελικα Στο Τελος Ο Naruto θα Γινει Ψηλος Και Σοβαρος,(Αληθεια)Το Shippuden Ειναι Οπως Στο Dragonball Z, To GT! Dont Waste Your Time With 200kati Episodes Of These............................... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ!!! Αλλιως.........I Have A 5 Ton Hammer Waiting For you!!!
Ιούλ 09 2008 02:02
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Δες και τι εγραψε η iri στο προφιλ μου!!!:hihi2: [B]EDIT:[/B]Δες ξανα!!!!
Ιούλ 09 2008 01:56
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

"Σου Φυμιζει ο sasuke τον Zoro,ΗΟW DARE YOU!!!!! How dare you disrespect our lovely marimo like that!?!?!?!" Ρε ο Zoro μ'αρεσει πιο πολυ,απλως σε αντισοιχια με την ομαδα του Naruto μου φαινετε ο πιο κοντινος!!! Δεν προκειτε να βαλω avatar του,ειπαμε δεν μ'αρεσει τοσο πολυ!!:P "Φαση Εχει Που Ο Zoro Ειναι Πρωτος Στο "Αγαπημενος σας Χαρακτηρας"Και Ο Sasuke Πρωτος Στο "Ο Πιο Μισητος Xαρακτηρας"ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ" Nαι αλλα στο "αγαπημενος χαρακτηρας του Ναρουτο" ειναι 2ος ομως:bleh: Και γενικα μην ανυσηχεις,αρχιζει και μ'αρεσει ειπα αλλα δεν νομιζω να ξεπερασει το OP,οπως και να το κανουμε ομως σε μερικα σημεια ειναι καλυτερo....και αναποδα βεβαια,σε αλλα νικαει το OP! [GK angry mode active!!] -NANIII??I'll Use My Special Technique!! -Usooooppppp~Bring~Back~Zoro~to~One~Piece~Hammer!!! [usopp hammer,usopp hammer,usopp hammer,usopp wagomu!,usopp hammer] Αaah,OK Naruto is not Better.....They are Equal!! NANIII??:burningbe3: Usopp Hammer!!! :beaten:
Ιούλ 09 2008 01:54
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Θα κανεις τον Sasuke avatar zoro kun?????SUGOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi.................δλδ αν σου αρεσει τοσο απο τωρα μετα τι θα γινει? Ρε συ πιο Narutard και απο μενα θα γινεις σε λιγο. Ετσι ετσι προτιμηση στον Sasuke.......Uchiha powa FTW!!!!!!!!!!!!!!! αν και νομιζω πως ο Kakashi σου ταιριαζει πιο πολυ και αντιστοιχει στον Zoro καλυτερα....... Παντως να σε πληροφορησω οτι μετα τον Kakashi (για να καταλαβεις τι νικη ειναι αυτο θα σου πω οτι ακομη και εγω που τρελαινομαι για τους Uchihas Kakashi ψηφισα ως favorite) Ο Sasuke ειναι ο πιο δημοφιλης χαρακτηρας ενω ο naruto Που υποτιθεται οτι ειναι και ο πρωταγωνιστης ειναι τριτος και με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους δυο......Eλα να μου κανεις σε λιγο παρεα στο Uchiha group Lol
Ιούλ 09 2008 01:53
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Βασικα Τα Chakras Μου Φυμιζουνε Dragonball,Μονο Για αυτα Μιλουσανε...... Θα αρχισεις Και Bleach???Μπραβο......Εγω Πιο Πολλυ Το Προτιμω Απο Naruto,Αλλα Please Zoro,Dont Make me See U With Sasuke As Avatar! Επισης...... Σου Φυμιζει ο sasuke τον Zoro,ΗΟW DARE YOU!!!!! How dare you disrespect our lovely marimo like that!?!?!?! Φαση Εχει Που Ο Zoro Ειναι Πρωτος Στο "Αγαπημενος σας Χαρακτηρας"Και Ο Sasuke Πρωτος Στο "Ο Πιο Μισητος Xαρακτηρας"ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ιούλ 09 2008 01:28
Φωτογραφία

Elo → Zoro

Ζηλεψε Ο Αλλος Για Αυτο!!!! ΧαΑΧ,No Marimo Is Going to Kick Our Ass,The Opposite!!! THE COOKS OF DESTRUCTION ARE BACK
Ιούλ 08 2008 23:13
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

ΛοΛ,δεν με χασατε ακομη ρε,το One Piece εχω πρωτο,απλως οσο το προχωραω μ'αρεσει ολο και περισσοτερο αυτα που αποκαλυπτονται και μ'αρεσει πολυ η ιδεα του Chakra,μην σου πω οτι μ'αρεσει πιο πολυ απο τα Devil Fruit σαν ιδεα(γιατι ειναι σαν το mana στα rpg)!!:bleh: Πριν με δειρεις,μιλουσα μονο για εκεινο οτι μ'αρεσει λιγο περισσοτερο,οχι για ολη την σειρα,το κλιμα του OP ειναι μοναδικο οπως και να το κανουμε,απλως θεωρω οτι τα Devil Fruit ειναι μια καλη δικαιολογια για να βαζει οτι χαρακτηρες με δυναμεις θελει ο Oda και μου φαινετε λιγο πιο εξυπνη η ιδεα του Chakra....απο την αλλη θεωρησε και 2 πραγματα: 1)Το αποτελεσμα των Devil Fruit ειναι μαματο,αν και οχι παντα,αλλα οι περισσοτεροι τα σπανε!![για την ολη ιδεα ελεγα απλως,μετα φοβερα ειναι αυτα,πιο πολυ μ'αρεσουν στο op απο το naruto οι δυναμεις,μεχρι τωρα δλδ] 2)Δεν μας εχουν πει ακομη τι ειναι τα Devil fruit,αυτο θα το πει πιο κει ενας επιστημωνας,ο Dr.Vegapunk ειπε ο Oda,αρα μπορει να εχει μια πολυ καλη εξηγηση για το τι ειναι....αν δωσει καλη εξηγηση μπορει και να την προτιμησω απ αυτην του Chakra... O Sasuke μ'αρεσει γιατι μεχρι τωρα ειναι σαν τον Zoro,πιο σοβαρος και ξερει τι να κανει στις μαχες,οχι σαν τον Naruto,που μου φαινετε χειροτερος απο τον Luffy στην αναλογια(οχι οτι εχει τπτ ο Luffy),αλλα πιο κει μπορει να μ'αρεσει αν δω κι αλλο... Μεχρι τωρα παλι 6 επεισοδια εχω δει γιατι πορωθηκαμε χτες με την iri στο forum και δεν προλαβα να δω αλλα,αυτο παω να κανω τωρα... Bleach θα δω αφου τελειωσω το naruto γιατι δεν μ'αρεσει να βλεπω παραλληλα σειρες αλλα μια μια... Αυτα!Την κανω και θα ξαναμπω σε λιγο,τα λεμε!!:bye:
Ιούλ 08 2008 23:09