Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → sgouver

Βtw ειμαστε και One Piece fans και οι 2 και ειπα απλως να εξηγηθω οτι στο τελευταιο post μου στο yaoi thread πηρα λιγο πιο χιουμοριστικο τονο! OK?? Aπλως μην γινει καμια παρεξηγηση!!:gotit:
Jul 11 2008 20:54
Photo

Zoro → BarbasSs

Μια απο ολες ναι,τα social groups,το πετυχες!! Με διασκεδαζουν πιο πολυ τελευταια!! Τεσπα,θα περιμενω να βαλεις κι αλλα hints γιατι τωρα ο εγκεφαλος μου δεν δουλευει!! [προ πολλου βασικα!!:P]
Jul 11 2008 19:57
Photo

BarbasSs → Zoro

ειναι παντως αρκετα γνωστη και αν δεν τι εχεις δει θα πρεπει να ντρεπεσε...:P\ καλυτερες ασχολειες φανταζομαι λες τα social groups ε?? χεχ βρηκες την χαρασου εκει....
Jul 11 2008 19:51
Photo

Zoro → BarbasSs

Χεχε βασικα το χω ψιλοβαρεθει το MPT!!! [και σκεψου ποιος το λεει!!!:hahaha:] Τελευταια βρηκα πιο ενδιαφερουσες ασχολιες στο φορουμ,ενω παλια ηταν καινουριο και μ'αρεζε πολυ!! Τωρα περναω οποτε μπορω αλλα αυτο ειναι κυριως: -οταν ξερω την ταινια στην εικονα -οταν παραχωρουν την θεση τους μερικοι Αλλιως βαριεμαι να καθομαι να ψαχνω πια!!:P Εχω και εξεταστικη και προσπαθω να χαρω τον ελευθερο μου χρονο με αλλους τροπους εδω!! Αν ειναι δωσε κανα hint ακομη και θα δω τι μπορω να κανω!;) Τα λεμε!!^^
Jul 11 2008 19:44
Photo

BarbasSs → Zoro

εγκατελειψες γρηγορα στο movie P T τι λεει ολα καλα?
Jul 11 2008 19:36
Photo

GkLoc → Zoro

Oxι Μονο Για αυτο,Αλλα βγαζει Κιολας Συνονυμια Με Τπ Μarksman!!! Yosh 00.00 be Prepared,The greatest Upset in history Will happen!!!
Jul 11 2008 18:56
Photo

Zoro → GkLoc

Οι ειδα σ'αρεσει ο Wahlberg για Max Payne...γι αυτο διαλεξες το Marky Mark σαν ονομα??:P Καλα να δω στις 12 τι θα σκαρφιστει ο Hanapp!!!^^
Jul 11 2008 18:40
Photo

Zoro → zade

Ελα πηγα να σου δωσω κι αλλο rep για το ποστ με τους σπαρτιατες,αλλα μου λεει οτι πρεπει να δωσω και σε αλλους πριν δωσω σε σενα ξανα!! Αρα θα στην δωσω μελλοντικα!! Αλλα τι να πω ρε συ...μαματο!! Τι να κανουν 300 Σπαρτιατες μπροστα στην δυναμη του Πανμεγιστου Chuck??!:lol: Εγραψες!! Εσυ το φτιαξες?? Αν ναι,ηταν ΤΕΛΕΙΟ ρε,με πορωσε!! Χεχε αυτα τα λεμε!!^^
Jul 11 2008 17:38
Photo

GkLoc → Zoro

Yeah Zoro Keep Dreaming!!! I Will Never Go To The Dark Side!!! Wait Until 00.00 Tonight,And Then You Will Witness Smthg Amazing!!!(The Power Of The Captain)
Jul 11 2008 17:25
Photo

Zoro → GkLoc

LoL κι αλλο ατομο εβαλες στο group??! Εμ γι αυτο λεω GK,εχεις πολλα χαρισματα{ειδικα στον προσυλητισμο!},κριμα να πανε σπαταλημενα στην θεση του καπετανιου!!! Αποδεξου την iri σαν καπετανιο,εχει φοβερη ικανοτητα στο να δουλευει παραλληλα σε διαφορετικες εργασιες και γενικως ολα τα προσωντα για την θεση!! Ο lordofblues παει στρατο συντομα αρα δεν θα τον βλεπουμε ουτος η αλλος.... Come to the iri Side!!:terror2::try:
Jul 11 2008 17:08
Photo

Zoro → lordofblues

"Παντως η αποτοξινωση απο τα ανιμε παει καλα θα ελεγα." Εμας μας ρωτησες??:hihi2: Χασαμε ολοκληρο καπετανιο!!!:hahaha: Τεσπα,δλδ αφου τελειωσεις θα συνεχισεις τα ανιμε ή τα παρατας? Θα σε βλεπουμε στο φορουμ που και που? Οπως και να χει καλη συνεχεια στο στρατο! [εγω ευχομαι να γινει εθελοντικο σε 3 χρονια απο τωρα...αν και αμφιβαλλω! anti-army ftw!!:hero:] Τεσπα,καλως,να χαιρεσε την περιοδο τοτε και την ελευθερια! Carpe Diem απο μενα,τα λεμε!!!^^
Jul 11 2008 16:44
Photo

lordofblues → Zoro

τελικα ζορο πηγαινω Αρτα στις 12 Αυγουστου (Υγειονομικο). :cry5: Μεχρι τοτε τα κλασσικα θαλασσα, δουλεια, ποτακι, γνωριμιες... Παντως η αποτοξινωση απο τα ανιμε παει καλα θα ελεγα.
Jul 11 2008 12:25
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Καλαααα,μην πιστευεις,αλλα απο δω και περα να τα μετρας απο μειον 23 μερες!!!:hiding_something: Επισης δες το One piece group...τωρα πια η iri ειναι σχεδον καπετανιος...που θα παει,θα το παραδεχτεις!!! :hehehe:
Jul 11 2008 01:41
Photo

Zoro → tsintori

OMG ελειπα...παω να δω ποιον/ποια ψηφισες...ελπιζω να κανες καλη επιλογη!!!:P
Jul 11 2008 00:16
Photo

Zoro → ichigo13

Ξερω και στο χα πει μου φαινετε! [αν οχι τοτε ξεχασα...περιπου τα μεσαια απο το link δεν ειναι απο τους hawks! Μετα ξαναγινονται καλα ομως...] Παρ τα απο [URL="http://www.animea.net/forums/198768-post6.html"]εδω[/URL] λοιπον αν θες τα υπολοιπα...ειναι με megaupload!;) Τα λεμε^^
Jul 11 2008 00:13