Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Πω πω κριμα ρε συ!:( Παλι καλα δλδ που λες δεν φταιμε εμεις,θα στενοχωριομουν πολυ αν εφευγες εξαιτιας της πλακας μας! {ελπιζω πραγματικα να μην εγινε τπτ εξαιτιας μας...} Αν οντως ειναι ετσι επρεπε να μας το πεις νωριτερα ομως ρε,να σε χαρουμε μια τελευταια μερα!! Πολυ κριμα γιατι οντως διασκεδασαμε πολυ οσο καιρο σε ειχαμε στο forum/group:cry:με τα αστεια σου/videakia/ιστοριες/προσυλητισμους... Πραγματικα ευχομαι να μου λεγες τον λογο που θα φυγεις αλλα οπως θες αν ειναι προσωπικος... Αυτα βασικα...καλη συνεχεια στην ζωη σου και keep watching One Piece! {αυτο μην το ξεχασεις ελπιζω!} [βασικα ευχομαι ολο αυτο ακομη να ειναι μια πλακα,αλλα πρεπει να σε χαιρετησω αν δεν ειναι...] Be Well,Spend Your Time Wisely! Bye,pal!;):byejg9:
Ιούλ 14 2008 03:47
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Ρε Sogelopp,ε οχι και ban:if: Εχεις πει οτι αγαπας το forum αυτο,διακεδαζεις σε τοσα threads,περιμενεις dvd απο αλυσηδες,{σου κανα και την πλακα εγω χτες με τον sasuke και ζηλεψες μαλλον;)} και γενικως εισαι ο Usopp!! Πες μου οτι κανεις πλακα μην παθω κι εγω καρδιακο!!!*plz say it!!*:nanteee: Ελα τωρα και παλι ο Captain Usopp the Brave θα σαι, και θα χεις 8000 followers!! Απλως η iri θα μας συντονιζει με τα γλυκα της και τις πλακες της και ουτος η αλλος τοσο καλη που ειναι{ειδες τι ωραια ατακα που ειπε σημερα!!} ουτε καν θα το παρατηρησεις οτι ειναι αυτη καπετανιος,παλι θα κανεις τις πλακες σου!! Plz Tell Me You are in Usopp Mode!!!!:( [πως μαλωσε ο usopp με τον luffy,ε κατι παρομοιο κανεις κι εσυ τωρα....come back sogelopp!!!}
Ιούλ 14 2008 03:32
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

Βασικα οχι,το πμ ηταν για το ποσα ξερει η iri και τι ειναι διατεθειμενη να κανει!:hehehe: {ηδη σου πα για τον 3ο και το τι αλλο ξερει πανω στο θεμα!} Αλλα αφου την δεχτηκες δεν υπαρχει λογος να την φοβασαι......προς το παρων δλδ!!xD Εκανες την σωστη επιλογη και πιστευω για την ωρα δεν υπαρχει τπτ να πουμε στο θεμα!!:thatsit: Αυτα,τα λεμε γιατι εχω κι ακομη μερικα πραγματα να τελειωσω!!:hot:
Ιούλ 14 2008 01:31
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Ρε GKKKK!!:blingeye2: Γιατι εφυγες ρε??? Τωρα πια που ακομη και ο δουλης την αποδεχτηκε επρεπε κι εσυ να κανεις το ιδιο!! Αφου ειδες πως τωρα πια σχεδον ολο το πληρωμα ειναι συμφωνο και κιωλας ειδες ποσο καλα λογια μπορει να βγαλει σε συζητησεις αν θελει,η iri!! {μην αναφερω τα αστειο,γλυκα και συζητησεις που κανει παντα η iri...και η ολη συμμετοχη της!!} Εσυ εισαι επισης πολυτιμο μελος,δεν ειπα ποτε το αναποδο! Εχεις πλακα,κανεις ωραιες ιστοριες,φερνεις κι αλλους followers sto group!! Ακριβως οπως ο Usopp δλδ!! Ειναι ο Usopp Captain? Οχι,αλλα και παλι κανει τις πλακες του και μιλαει σαν Captain... Ε λοιπον γιατι να μαλωνουμε? Τις πλακες σου μπορεις να συνεχισεις να τις κανεις και θα σε φωναζουμε και παλι ετσι.... Απλως η iri θα χει την επισημη θεση,αλλα οπως ξερεις εχει μεγαλη ηγετικη ικανοτητα! Δεν βλεπω λοιπον τον λογο της φυγης σου! Ευχομαι να το κανεις σαν πειραγμα,οπως εμενα,γιατι μειναμε ολοι μας!:terror2: Ας ακουσω και τι εχεις να πεις....:emptyonexg1:
Ιούλ 14 2008 01:27
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

Δηλαδη το πμ θα ηταν για το ποιος πρεπει να ειναι καπετανιος;;;;;; Κ περιμενα εγω τοσο καιρο.....
Ιούλ 14 2008 01:11
Φωτογραφία

Zoro → 1oneiromono

"την πρωτη ταινια την εχω δει ,και ειχα πει πως θα εβλεπα την δευτερη αυτο το σα/κυ αλλα τελικα δν την τελειωσα ( [B]οχι γτ δν μαρεσε[/B] απλο λιγος χρονος φετος το καλοκαιρι και αλλες προτεραιοτητες)." Δες τι μαυρησα!:bleh: Ετσι μπραβο!!! [πλακα κανω,ως συνηθως!οτι σ'αρεσει παντα!:nanana:] Εκανες οπως σου πα? ..να την δεις μονο για το ποσο καλες ηταν οι αλλαγες στην ιστορια{δεδομενου οτι ειχαν λιγοτερο χρονο στην διαθεση τους} και οχι απο τις ερμηνειες??[που οντως ηταν χαλια] Εμενα στην πρωτη μου φανηκε πολυ καλη η αλλαγη στην ιστορια της Misora Naomi...ο Light καταφερε να συνδιασει τον θανατο της φιλης του με τον θανατο της Naomi,αν θυμασαι...παντα μεσα στους κανονες του Death Note... {αν σε μπερδεψε η σκηνη εχω γραψει τι εγινε στο thread...απλα στο αναφερω,δεν ειπα οτι δεν την καταλαβες!!} Και επισης μ'αρεσε πως συναντηθηκαν ο Light και ο L,με τα πατατακια!! Στην 2η μ'αρεσε το τελος(που δικαιωσε τον L)πολυ,ο αγωνας σκακι L-Light{αντι για τον αντιστοιχο με τεννις του ανιμε}και οι αλλαγες που εγιναν στην Takada,οπως θα δεις...επισης και ο πατερας του Light,τον βρηκα πιο δικαιωμενο και εξυπνο απο το ανιμε... "Για αυτο αναμενεται η κριτικη μου συντομα" Δεν βλεπω την ωρα....ας παρω την βελονα μου να αρχισω το ραψιμο!!:hehehe: [βασικα θα πω κατι μονο εφ οσων εχω να πω...αν και πολυ πιθανο!!] Καλη Συνεχεια με την ταινια!!:thatsit: ΥΓ:Νaruto ειμαι στο επεισοδιο 13 και εχω πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα,ωραια ιστορια και μ'αρεσει πολυ η ιδεα του Chakra και τον Χωριων... Ισως δεν το χω ακομη ισαξιο με τον One Piece αλλα αν συνεχισει ετσι πιθανον και να γινει... Ουτος η αλλος και τα 2 υπερτερουν και υστερουν σε διαφορετικα σημεια! Αυτα,περισσοτερα οταν δω κι αλλα!!:P
Ιούλ 14 2008 01:02
Φωτογραφία

1oneiromono → Zoro

την πρωτη ταινια την εχω δει ,και ειχα πει πως θα εβλεπα την δευτερη αυτο το σα/κυ αλλα τελικα δν την τελειωσα ( οχι γτ δν μαρεσε απλο λιγος χρονος φετος το καλοκαιρι και αλλες προτεραιοτητες).Για αυτο αναμενεται η κριτικη μου συντομα:canthelp: Οσο για το ναρουτο μερχι που εχεις φτασει ?να με εχεις ενημερο για τις εντυποσεις σου [URL]http://www.anime.gr/forums/members/1oneiromono-albums-radom-pics-picture2827-lucky-star-just-planned.jpg[/URL] αλα lucky star (αφου ειδα να ποσταρει παρομοια η [URL="http://www.anime.gr/forums/iristella.html"]iristella[/URL] δν κρατηθηκα)[URL="http://www.anime.gr/forums/iristella.html"]:hahaha:[/URL][URL="http://www.anime.gr/forums/iristella.html"] [/URL]
Ιούλ 14 2008 00:47
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Οταν ξανατυχει,να σαι λιγο πιο σοβαρος,σαν κι εμενα...ή...σαν την iri!!! {την νεα μας captain!![IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/07baa27a.gif[/IMG]} Και να δεις που ολα θα πανε καλα![IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG] Οχι που δεν θα πετουσες κατι τετοιο!!! Παντως η ατακα Της ιri-ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΕΓΡΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ιούλ 13 2008 22:59
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Oiiii,{ex}Captain GK χαιρομαι που σ'αρεσαν τα post μας!! Η iri ειχε μια φοβερη ιδεα για ατακα σημερα{αν και την επηρεασα κι εγω;)}και φυσικα την υποστηριξα!! Γενικα σε τετοιες περιπτωσεις το ολο θεμα ειναι να μην ξεφευγεις και βρισεις τον αλλο,πρεπει να το κανεις ωστε να αποφευχοθουν περαιτερω διαμαχες και με το βρισιμο φερνεις μονο αλλο βρισιμο,γι αυτο εφαγες warning προφανως! Αλλα μην ανυσηχεις,καλα που δεν ειναι αργα!! Οταν ξανατυχει,να σαι λιγο πιο σοβαρος,σαν κι εμενα...ή...σαν την iri!!! {την νεα μας captain!!:hehehe:} Και να δεις που ολα θα πανε καλα!:)
Ιούλ 13 2008 22:54
Φωτογραφία

Zoro → endless_inspiration

Βασικα καθαρα για επιδειξη σου βαλα τα κεντηματα μας!!:hihi2: Καλα εκανες και δεν τα διαβασες,μην μου παθεις τπτ!!:nanana: Θελει πολυ αντοχη και τρελα για να τα γραψεις/διαβασεις....εγω και η iri-chan φαινετε την εχουμε...μην μολυνουμε κι αλλα υγιη ατομα!!:P Ναι,ηδη ξερω τι ψηφισες,οπως και ξερεις τι ψηφισα εγω!!;) {γεγονος παραμενει οτι νικαμε εμεις οι fans:bleh:} Και η iri-chan τα ιδια πιστευει παντως με σενα και εχουμε κανει τις καλυτερες πλακες στο θεμα(καπως ετσι γνωριστικαμε βασικα!)...αρα ας πω... Να ναι καλα η Misa!!!xDxD:wooi2:
Ιούλ 13 2008 22:37
Φωτογραφία

iristella → Zoro

[IMG]http://img250.imageshack.us/img250/3716/justasplannedbt0.jpg[/IMG] [B][U]JUST AS PLANNED!!!!!!!!!!!!![/U][/B]:hahaha:
Ιούλ 13 2008 22:03
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Kαλα ,αυτοι Στο Disney Thread Δεν Παιζονται!!!ΕΛΕΟΣ!!!!! Πολυ μακακες,Χθες εφαγα και ενα Warning Εξαιτιας Ενος,Καλα Που εσυ δεν σε Παιρνουν τετοια Και Εισαι Ηρεμος,Ομως Αυτο Που Ειπε Στον ta$ Ηταν πολυ Παρατραβηγμενο Κατα την Γνωμη μου!!!
Ιούλ 13 2008 21:53
Φωτογραφία

endless_inspiration → Zoro

1)αγαπητε zoro εχω ψηφησει ηδη στο poll και νομιζω οτι ξερεις τι ψηφησα...:hehehe::hiding_something: 2)εσυ τι ψηφησες;οτι ειναι συμπαθητικη να μαντεψω.... 3)τι σε εκανε να πιστεψεις οτι θα καθομουν να διαβασω τα posts-μεγαθηρια(οπως τα αποκαλεις και εσυ);;;;;;;;; για ονομα του θεου δεν βαριεσται να τα γραφεται και να τα διαβαζεται; εγω παντως βαριεμαι:uhh:.........................
Ιούλ 13 2008 20:35
Φωτογραφία

Zoro → endless_inspiration

Χεχε εγω την βρηκα συμπαθητικη και γλυκουλα και δεν την αντιπαθησα καθολου,αλλα σε αυτο το θεμα εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια γιατι ανοιγουν παντα πολλες συζητησεις και ακουγονται πολλες αποψεις!! Αν τσεκαρεις το προφιλ μου,δες τι απαντησε πανω απο σενα η iristella! Χαρη στην διαφωνια μας για την Misa γνωριστηκαμε και καναμε τοσες αστειες κουβεντες,οποτε σε αυτο το θεμα ακουω ολες τις αποψεις πια και δεν αντιλεγω!!:P {καλα,και γενικα,σεβομαι ολες τις αποψεις,απλως αλλου καθομαι και ανοιγω συζητησεις με σεντονακια posts ενω στο θεμα αυτο τωρα πια τα πα ολα και δεν ασχολουμαι πια...} Οτι πιστευεις εσυ για την Misa πιστευει κι αυτη και επισης της αρεσουν πολυ ο Sasuke(αν και πιο πολυ ο Itachi) και ο Zoro....αρα μια χαρα θα τα πατε πιστευω;) Αν δεις [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4669-amane-misa-%F4%E7%ED-%E1%E3%E1%F0%DC%EC%E5-%DE-%F4%E7%ED-%EC%E9%F3%EF%FD%EC%E5.html"]εδω[/URL],ανοιξαμε ολοκληρη συζητηση παλια και στο τελος,παρ οτι ειμασταν πλειοψηφια που την υποστηριζε,η iristella μας "τσακισε" ολους με το [URL="http://www.anime.gr/forums/193394-post215.html"]σεντονακι[/URL] της!! {αμα σε αφηνει εκπληκτη,μαθε οτι εγω εκανα ενα ακομη μεγαλυτερο στο death note thread,[URL="http://www.anime.gr/forums/201453-post1961.html"]αυτο[/URL]!!:bleh:} Sorry για το ψωνιο mode,αυθορμητο μου ρθε!!:P Και απο τοτε δεν της ξαναπαω κοντρα στο θεμα,χιχι συμφωνουμε πως διαφωνουμε και γελαμε με τις αποψεις μας!! {την λεω Misa που κ που και νευριαζει..μην το δοκιμασεις!!} Αρα αν θες ψηφισε στο poll μου και ασε την αποψη σου,ελευθερα! Οπως ειδες ειμαστε και οι 2 πολυ καλοι στο "ραψιμο" και γι αυτο,ειδικα για θεματα περι Death Note που ειναι η αγαπη μας{ρωτα την ποιους προτιμα απο την σειρα!:P} και ετσι οποτε θες να ρωτησεις κατι για την σειρα δεν θα βρεις καλυτερη πηγη!! Ειμαστε και οι 2 αρκετα εξπερ μιας και την ειδαμε πολυ προσεκτικα και την θυμομαστε καλα και επισης εγω εχω αναλυσει και σε μεγαλο βαθος τις 2 τανιες{που σου προτεινω να δεις ανεξαρτητου ερμηνειων οπως ειπα;)}και αυτη τωρα πια αρχιζει και ειδικευεται και στο manga!! Παντα οτι χρειαστεις σε μας!!! Συνεχισε και το One Piece και πες μου αποψεις...θα κανω το ιδιο με το Naruto!! Αυτα,οπως ειδες,ηδη σου απεδειξα ποσα ειμαι ικανος να γραψω αν θελω!! [το αποδεικνυει το vm αυτο!!:hahaha:] Τα λεμε οταν μπεις αν ειναι,BB!!:gotit:
Ιούλ 13 2008 19:02